Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bu nedir abi ? izleyin bi suan bitirdiler yayını izlediniz mi ? çok acaipti.kanald haberdeydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Hö?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ya kanald haberde kayıp cocuk haberi vardı bi tane şilede köyde kaybolmuş.canlı yayın yapıyorlardı cocugun annesiyle kadın tayyip erdoğona falan giydiriodu.sora cocuk öldü dendi falan bişiler oldu canlı yayında saçma sapan bişiler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ss or didnt happen hesabi, "video?" Diye sormak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 canlı yayındı yahu.capsci arkadaşlar kesin almışlardır şimdi yine dönüyorlar canlı yayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bende merak ettim şimdi. bu arada bayramda kanalların haberlerini seyrettim de, haber yapmayı bırakmış kanallar çoktan saatlerce kacan angus görüntüleri arabaya sıkışan kedi görüntüleri fln verildi sonra haberler bitti dendi dedim şaka mı bu? hep böyleymiş haberler. İyiki seyretmiyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ya kadın işte 3 cocuk yaptık başbakan tatil yapmasın cocugumu bulsun derken cocuk öldü haberi geldi.spikder cocuk öldü dedi.kadın krize girdi falan :) ama cocuk ölmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ben daha simdi izledim atvde, öldü demiyolardi. ormanda kiyafetleri falan bulunmus, cok fena cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 atv doğru haberi vermiş.kanald direk cocugun anasına cansız bedeni bulunmuş dedi. sorada hayır donunu bulduk dediler.komedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Peki çocugun son durumu belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hyr fail oldukları için dönemediler henuz döncez dedi kanald diğer kanalları bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 YUH ANASINI YUH BE YUUUH http://www.nar.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=17-11-2010%2019:13 ben böyle şey görmedim. abi bu ne? bi 5 dk izleyin, asıl mevzuyu görüceksiniz. re-zil-lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 nerden buldun abi videoyu helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sözlükte vermişler. ayrıca nar.tv de ayrı bir başlığı hak ediyor cidden, bu ne olm cillop gibi allaama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 allah kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Bende acılmıyor o link biri ozetlesin ne oluyor ne cillopu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaabi.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Absolut said: Bende acılmıyor o link biri ozetlesin ne oluyor ne cillopu? boşuna beynini yorma abi, hiç. Git çık gez sigara içiyorsan yak bi dal, ama uğraşma bu olayla ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Kadının çocuk kayıp, kadın dellenmiş zaten. Canlı yayın muhabiri önce "çocuğun abisini dışarı alalım çünkü bir son dakika haberi var" diyo, sonra çocuk çıkıyo, "son habere göre bir çocuk cesedi bulunmuş" diyo, kadın bayılıyo çıldırıyo falan, sonra "aa bi dakka çocuk sesi duyulmuş özür dilerim" falan diye düzeltiyo, yayın kesiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bende tvden biraz baktım yemek yerken hiçbise anlamadım :S videoda yavas yüklüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 haberler bitti tabi cocuk bulundumu noldu bilemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Oha olaya bak sdfsdf Kadın bütün kariyerini çöpe attı lan resmen Edit: Abi o değil de o ne efsane siteymiş ya. Duyurmayın kimseye rahat rahat izleyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 oha gerizekalı kadın, pardonmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Şile'den iyi haber Bayramın birinci günü annesiyle bayram ziyaretine gittikleri Şile'nin Oruçoğlu Köyü'nde kaybolan 3 yaşandaki berat sağ olarak bulundu Şile'den iyi haber Berat'ın ormanlık bir arazide bulunduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı İstanbul Sultanbeyli’de oturan Çoşkun ailesinin 3 yaşındaki oğlu Berat Coşkun, bayram ziyareti için gittikleri Şile'nin Oruçoğlu Köyü'nde kaybolmuştu. En son dün saat 15.00 sıralarında köy meydanında görülen Berat'ı arama çalışmaları sonuç verdi ve Berat'a ulaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Hayvan oğlu hayvanlar, başka bişey diyemiyorum. Yok böyle bir olay. Artık yeter, akıllansın şu televizyonlar artık. Şu olay büyüsün. Topunu kovsunlar şunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar