Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayıp Cocuk berat- canlı yayın

Red

Öne çıkan mesajlar

ya kanald haberde kayıp cocuk haberi vardı bi tane

şilede köyde kaybolmuş.canlı yayın yapıyorlardı cocugun annesiyle

kadın tayyip erdoğona falan giydiriodu.sora cocuk öldü dendi falan bişiler oldu canlı yayında

saçma sapan bişiler oldu
Sosyal ağlarda paylaş

bende merak ettim şimdi.
bu arada bayramda kanalların haberlerini seyrettim de, haber yapmayı bırakmış kanallar çoktan
saatlerce kacan angus görüntüleri arabaya sıkışan kedi görüntüleri fln verildi sonra haberler bitti dendi

dedim şaka mı bu? hep böyleymiş haberler. İyiki seyretmiyormuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadının çocuk kayıp, kadın dellenmiş zaten. Canlı yayın muhabiri önce "çocuğun abisini dışarı alalım çünkü bir son dakika haberi var" diyo, sonra çocuk çıkıyo, "son habere göre bir çocuk cesedi bulunmuş" diyo, kadın bayılıyo çıldırıyo falan, sonra "aa bi dakka çocuk sesi duyulmuş özür dilerim" falan diye düzeltiyo, yayın kesiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Şile'den iyi haber

Bayramın birinci günü annesiyle bayram ziyaretine gittikleri Şile'nin Oruçoğlu Köyü'nde kaybolan 3 yaşandaki berat sağ olarak bulundu
Şile'den iyi haber Berat'ın ormanlık bir arazide bulunduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı

İstanbul Sultanbeyli’de oturan Çoşkun ailesinin 3 yaşındaki oğlu Berat Coşkun, bayram ziyareti için gittikleri Şile'nin Oruçoğlu Köyü'nde kaybolmuştu.

En son dün saat 15.00 sıralarında köy meydanında görülen Berat'ı arama çalışmaları sonuç verdi ve Berat'a ulaşıldı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...