mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 abi evet diyin geçin. boşuna uğraşıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ben yardimci olayim istedim: said: milli takimin basarili oldugu donemlerde her zaman takimin yarisini Galatasaray olusturuyordu. Basarisiz oldugu donemlerde de Galatasaray oyuncusu fazlaligi vardir. Basariya baglamadigimi gostermek icin bunu da belirteyim dedim ama sonuc olarak Turkiye'dir Galatasaray. Bakin simdi, Galatasaray kaosun icinde, kaliteli Turk futbolcusu yok. Olan da sakat. Paftan yama yapilacak buyuk ihtimal. Bir de milli takima bakin. Buyuk kadro degisikligi ve kaos. Galatasaray ve milli takim paralel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 adam oldboy cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kürt açılımının en büyük vitrinidir galatasaray. daha ötesini aramayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 tahminimce (bakmadım) türkiye kalesini 17-18 yıldır fenerbahçe koruyodur. engin, rüştü, volkan, bi ara recep, sonra bi ara serdar, sonra yine volkan, hep volkan, sonra fenerbahçe'nin kalecisi kimse o. bu da ortaya koymaktadır ki türkiye fenerbahçe'dir. bi de brezilya fenerbahçe'dir yapacam da üşendim şimdi. bi de beşiktaş da ibrahim'dir. bi ara 4 tane falan vardı neydi o öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 he İbrahim Akın İbrahim Üzülmez İbrahim Toraman İbrahim Kaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 durun lan 4 sene üst üste sampuan olduk dediler mi? fırsattan istifade zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 turkiyede her takim rerore, bosuna birbirinize girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Arkasokak said: kürt açılımının en büyük vitrinidir galatasaray. daha ötesini aramayın. Bana bir açıklasana ne demek istedin. benim IQ seviyem yetmedi bunu anlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 fanatiklik yapmayıp adam gibi bakın ahaha, cidden komik şu yapılanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Galatasaray Türkiye'dir iyi hoş da, Türkiye olarak bi başarımız olmadığına göre bununla övünmek de bana bi garip geliyor. Dünya üçüncülüğü falan başarı değildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Arkasokak said: kürt açılımının en büyük vitrinidir galatasaray. daha ötesini aramayın. galatasaray ak partinin bi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 valequenta said: Bu arada siz anlayana kadar: Euro 2000: GS Uefa Sampiyonu - Milli Takım Ceyrek Finalde : Umit Davala - Fatih Akyel - Hakan Unsal - Ergün Penbe - Okan Buruk - Suat Kaya - Sergen Yalçın - Hakan Sükür - Arif Erdem World Cup 2002: GS Sampiyon - UEFA kupasi devami niteliginde - Milli Takim Dunya ucuncusu: Bülent Korkmaz - Hasan Saş - Arif Erdem - Ergün Penbe - Emre Aşık . Ek olarak: Hakan Unsal - Emre Belözoglu - Hakan Sükür - Umit Davala Euro 2008: GS Sampiyon : Milli Takim Avrupa Ucuncusu Sabri Sarıoğlu - Hakan Balta - Servet Cetin - Arda Turan - Mehmet Topal - Ayhan Akman PARALELLIKTEN BAHSEDIYORUM. Buyuk harfler belki algiyi biraz olsun acar diye deniyorum... euro 2008 senesi fener ş.l de çeyrek final oynadı onun da etkisi vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 MrLevie said: Galatasaray Türkiye'dir iyi hoş da, Türkiye olarak bi başarımız olmadığına göre bununla övünmek de bana bi garip geliyor. Dünya üçüncülüğü falan başarı değildir bence. nedir basari? galaksiler sampiyonlugu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Haklı olduğu nokta;milli takımın başarılı olabilmesi için kulüp takımlarımızın başarılı olması gerekiyor...Eğer ki ileride gurbetçilere dayalı bir takım kurmayacaksak... Yani Euro 2000,WC 2002 ve Galatasaray'ın kulüp başarısı arasındaki bağlantı yadsınamaz zaten ama bunun o zaman Galatasaray'la olmuş olması,milli takımın her daim Galatasaray'ın iyi olmasına ihtiyacı olduğunu göstermiyor,hepsi kötü şu anda mesela... Kulüp takımlarının milli takıma başarı olarak yansıması zaten heryerde görülen birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 senko said: atatürk hangi takımlıydı Karabük demir çelik spor atatürk milli takımı tutuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Sonra forumdaki galatasaraylılar ile ilgili genelleme yapınca kızıyorsunuz. Şurda 4-5 tane aklı başında galatasaraylı var toplasan. Fenerbahçeliler arasında ise 4-5 tane aklı başında olmayan var. Beşiktaşlılar da bi acayip ama seviyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 zaten toplam 6-7 fenerli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ne saçma muhabbetler dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 abi sanirsan ajax gibi takimsinizda surekli oyuncu basiyor gs bi nesil yakaladiniz emre okan hakan fln budur yani az bise die demiyorum turkiyenin tek basari yakaladigi seneler onlarla geldi ama ne milli takim acisindan ne gs acisindan devami gelmedi bunu surekliymis gibi gostermenin alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 PZero said: Arkasokak said: kürt açılımının en büyük vitrinidir galatasaray. daha ötesini aramayın. galatasaray ak partinin bi oyunu Fenerbahçe hizbullahın bi kolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Aslında fanatik bir gözle değil de objektif gözle bakılırsa Galatasaray'ın başarılı olduğu dönemlerle Milli takımın başarılı olduğu dönemlerde bi kesişme olduğu rahatlıkla görülebilir,ancak bunun sebebi Galatasaray'ın Türkiye olması değil tabiki. Herşeyden önce milli takımlar,kamp süreleri fazla olmayan çoğunlukla birbirleriyle fazla oynama şansı bulamamış oyunculardan kurulur bu gibi durumlarda birbirleriyle oynamaya alışan oyuncular daha iyi performans verebilir. Galatasaray yakın geçmişe kadar yabancı oyuncularından çok yerlilerle işi götürmeye çalışan bir takımdı,bunun etkisi milli takıma Galatasaray'da birbirleriyle oynamaya alışmış oyuncuların gitmesidir tabiki. Yani çok basit bir örnek vermek gerekirse Alex'in Semih'i boş pozisyonda yakalayıp önüne top bırakması,aynı şeyi Arda'nın yapmasından çok daha kolaydır.(lütfen yetenek tartışmasına girilmesin anlatmak istediğimin bu olmadığı aşikar) Aynı takımda oynayan oyuncuların milli takımda da buluşması büyük avantaj sağlar o takıma, bir diğer örnek de İspanya milli takımıdır,Barcelona'nın başarısı doğrudan İspanya'ya da başarı getirmiştir. Yine Brezilya'nın en büyük sıkıntısı da buradan gelir. Mesela yıllardır Milli takım savunmasında sıkıntımız var çünkü 3 büyükler defans göbeklerini yabancılara devrettiler.Takımlarda birer tane iyi defans göbeği olsa da bir araya getirilen tandemler birbirlerine alışık olmadıkları için hatalara gebe oluyor sürekli. Lafın özü yarın ligi Kardemir Karabükspor domine etsin takımdan 7-8 tane oyuncuyu milli takıma yollasın bunların 5 tanesi falan banko oynasın Karabük Türkiye'dir diyebilir konuyu açan arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Birak alllasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Yahu sanki milli takım tarihinde 70 farklı dönemde başarılı oldu. Bir jenerasyon var başarılı olan, o da Galatasaray'lı oyuncuların ağırlıkta olduğu dönem işte. Okan Emre Bülent Hasan Hakan. Bu kadar. Kalan 6 oyuncuyu paylaştı işte genelde diğer takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar