valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Hep oyunlar senaryolar sustuysak bir yere kadar. Aklinizdan cikarmayin Turkiye'dir Galatasaray. Ne dogru soylemis taraftar. Son 10 seneye bakarak konusuyorum (daha oncesini arastirmadim ki mutlaka farkli bir tablo yoktur ortada), milli takimin basarili oldugu donemlerde her zaman takimin yarisini Galatasaray olusturuyordu. Basarisiz oldugu donemlerde de Galatasaray oyuncusu fazlaligi vardir. Basariya baglamadigimi gostermek icin bunu da belirteyim dedim ama sonuc olarak Turkiye'dir Galatasaray. Bakin simdi, Galatasaray kaosun icinde, kaliteli Turk futbolcusu yok. Olan da sakat. Paftan yama yapilacak buyuk ihtimal. Bir de milli takima bakin. Buyuk kadro degisikligi ve kaos. Galatasaray ve milli takim paralel gider. Cunku Turkiye'dir Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Yağdı yağmur çaktı şimşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sende mi şair oldun be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 artık bizi uefa+super kupa şampligi çeyrek final nondakın kafası gibi şeyler kurtaramaz sori galatasaraydan bi bok olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Kuslarrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Iste milli takimdan da bi bok olmaz. Guzel soyledin Galatasaray'dan da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Galatasaray avrupa birliğine girebilecek mi acaba? Tayyip Gs'nin de başkanıysa, Ednan bey'in karısı evde kimlerle neler yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 valequenta said: Iste milli takimdan da bi bok olmaz. Guzel soyledin Galatasaray'dan da olmaz.saçmalama sanki tüm milli takım oyuncaları Gassaray 11 oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Iyi de ben tahmin de bulunmuyorum ya da dusuncelerimi belirtmiyorum. Olani soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 say kaç tane var hadi say ama 11 den aşağı sayarsan bi daha post atma buraya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ve gsnin 105.yılı kutlu olsun...Bu ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ben 11 tane saymiyim de sen benim tezimi bir daha oku, anla, sonra konusalim tekrar. Demek istedigimi gercekten idrak edebildikten sonra istegini belirt o zaman sayarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Bu ne abi aslfkjasfalskfjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 güzel günler geride kaldı. ben para kasıp gsyi satın alana kadar bekliceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 büyük skandal! kesim sırasında kaçan öküzleri yatıştırması için kullanılan ilaçların hayvanın kanı ile etine taşındığı ve kesim sonrası da et vasıtası ile insanlara geçtiği belirlendi. yedikleri kavurmadan aldıkları ilaç kalıntılarından zehirlenen halkın küçük bir kısmı kusma benzeri şikayetlerle hastanelere başvururken büyük bir kısmı ise yüksek alkol alımına yakın etkilere sebep olan uyuşturucu yüzünden algılarında kayma yaşadı. veterinerler birliği yaptığı açıklamada etkilerin geçici olduğunu bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Bu arada siz anlayana kadar: Euro 2000: GS Uefa Sampiyonu - Milli Takım Ceyrek Finalde : Umit Davala - Fatih Akyel - Hakan Unsal - Ergün Penbe - Okan Buruk - Suat Kaya - Sergen Yalçın - Hakan Sükür - Arif Erdem World Cup 2002: GS Sampiyon - UEFA kupasi devami niteliginde - Milli Takim Dunya ucuncusu: Bülent Korkmaz - Hasan Saş - Arif Erdem - Ergün Penbe - Emre Aşık . Ek olarak: Hakan Unsal - Emre Belözoglu - Hakan Sükür - Umit Davala Euro 2008: GS Sampiyon : Milli Takim Avrupa Ucuncusu Sabri Sarıoğlu - Hakan Balta - Servet Cetin - Arda Turan - Mehmet Topal - Ayhan Akman PARALELLIKTEN BAHSEDIYORUM. Buyuk harfler belki algiyi biraz olsun acar diye deniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 şu 2008 i gs ye nasıl bağladın anlamak mümkün değil. saydığın adamlardan bir tek hakan balta ve sabri devamlı 11 de idi. şaka gibi düşünceler içindesiniz. biri cumhuriyet kurduğunu sanar, diğeri milli takımın başarısını gs'ye bağlar ooo işimiz var. klüp takımı taraftırlığı insanların gözlerini nasıl karartmışsa milli takımın başarısınıda ona bağlamayı deniyebiliyosunuz. bu kafalar yüzünden zaten ülke futbolu geriye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Biliyorum, biraz daha sure vermeliydim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 boş işler bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 senolu senolda yapan gs dir zaten. gsnin uefa sampiyonu oldugu kadrodan yabancialri cikarip 4 tane turk oyuncu koydu dunya 3. olduk. basari senolun hanesine yazildi. ama onemli olan basariyi surdurebilmek... uefa kupasini aldiktan sonra cok kotu bir yonetime dibe vurdu galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 valequenta said: Biliyorum, biraz daha sure vermeliydim :S üzülme.. ilacın etkisi 1güne geçecek.. daha iyi hissedeceksin, daha temiz düşüneceksin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Galatasaray bu ülkenin 3 daimi büyük takımından biri sonuçta (TS ve Bursalılar alınmasın, daimi diyerek tüm futbol tarihini kastettiğim için 3 takım diyorum, artniyetim yok.), milli takıma her daim en az 5-6 futbolcu yollaması normal. Ha, 2000-2002 dönemlerinde evet ekstradan bir katkısı oldu, çünkü o dönem türkiye tarihinin en uyumlu kadrosunu yakalamıştı gs. Haliyle Rüştü ve Alpayın önüne 9 tane GS'li dizerek maçlara çıkılıyordu. O 2-3 yıllık kısa dönem için GS dominant güç oldu evet, ama genele vurmak fazla abartmak olur. Onun dışındaki dönemlerde milli takım iyi giderken de kötü giderken de 23 kişilik kadro içinde 5-6 GS'li oyuncu olması gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bu kafayı neyle yaşıyorsan bizede öner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 AHAHA Anketten tokat gibi cevap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 anketi soyle yapsan da olurmus : gsli olanlar? olmayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar