Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye'dir Galatasaray

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Hep oyunlar senaryolar sustuysak bir yere kadar.
Aklinizdan cikarmayin Turkiye'dir Galatasaray.

Ne dogru soylemis taraftar. Son 10 seneye bakarak konusuyorum (daha oncesini arastirmadim ki mutlaka farkli bir tablo yoktur ortada), milli takimin basarili oldugu donemlerde her zaman takimin yarisini Galatasaray olusturuyordu. Basarisiz oldugu donemlerde de Galatasaray oyuncusu fazlaligi vardir. Basariya baglamadigimi gostermek icin bunu da belirteyim dedim ama sonuc olarak Turkiye'dir Galatasaray.

Bakin simdi, Galatasaray kaosun icinde, kaliteli Turk futbolcusu yok. Olan da sakat. Paftan yama yapilacak buyuk ihtimal. Bir de milli takima bakin. Buyuk kadro degisikligi ve kaos. Galatasaray ve milli takim paralel gider. Cunku Turkiye'dir Galatasaray.
Sosyal ağlarda paylaş

büyük skandal!

kesim sırasında kaçan öküzleri yatıştırması için kullanılan ilaçların hayvanın kanı ile etine taşındığı ve kesim sonrası da et vasıtası ile insanlara geçtiği belirlendi. yedikleri kavurmadan aldıkları ilaç kalıntılarından zehirlenen halkın küçük bir kısmı kusma benzeri şikayetlerle hastanelere başvururken büyük bir kısmı ise yüksek alkol alımına yakın etkilere sebep olan uyuşturucu yüzünden algılarında kayma yaşadı. veterinerler birliği yaptığı açıklamada etkilerin geçici olduğunu bildirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada siz anlayana kadar:

Euro 2000: GS Uefa Sampiyonu - Milli Takım Ceyrek Finalde :

Umit Davala - Fatih Akyel - Hakan Unsal - Ergün Penbe - Okan Buruk - Suat Kaya - Sergen Yalçın - Hakan Sükür - Arif Erdem

World Cup 2002: GS Sampiyon - UEFA kupasi devami niteliginde - Milli Takim Dunya ucuncusu:
Bülent Korkmaz - Hasan Saş - Arif Erdem - Ergün Penbe - Emre Aşık . Ek olarak: Hakan Unsal - Emre Belözoglu - Hakan Sükür - Umit Davala

Euro 2008: GS Sampiyon : Milli Takim Avrupa Ucuncusu
Sabri Sarıoğlu - Hakan Balta - Servet Cetin - Arda Turan - Mehmet Topal - Ayhan Akman

PARALELLIKTEN BAHSEDIYORUM. Buyuk harfler belki algiyi biraz olsun acar diye deniyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

şu 2008 i gs ye nasıl bağladın anlamak mümkün değil. saydığın adamlardan bir tek hakan balta ve sabri devamlı 11 de idi. şaka gibi düşünceler içindesiniz. biri cumhuriyet kurduğunu sanar, diğeri milli takımın başarısını gs'ye bağlar ooo işimiz var.

klüp takımı taraftırlığı insanların gözlerini nasıl karartmışsa milli takımın başarısınıda ona bağlamayı deniyebiliyosunuz.

bu kafalar yüzünden zaten ülke futbolu geriye gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray bu ülkenin 3 daimi büyük takımından biri sonuçta (TS ve Bursalılar alınmasın, daimi diyerek tüm futbol tarihini kastettiğim için 3 takım diyorum, artniyetim yok.), milli takıma her daim en az 5-6 futbolcu yollaması normal.

Ha, 2000-2002 dönemlerinde evet ekstradan bir katkısı oldu, çünkü o dönem türkiye tarihinin en uyumlu kadrosunu yakalamıştı gs. Haliyle Rüştü ve Alpayın önüne 9 tane GS'li dizerek maçlara çıkılıyordu. O 2-3 yıllık kısa dönem için GS dominant güç oldu evet, ama genele vurmak fazla abartmak olur. Onun dışındaki dönemlerde milli takım iyi giderken de kötü giderken de 23 kişilik kadro içinde 5-6 GS'li oyuncu olması gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...