aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 azmo ne kadar fener gibi kotu bi takimi tuttugu icin kararlarina supheyle yaklassamda, bu konuda hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 meh bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Flassh said: yeni izledim ve hiç bişi ama hiçbişi anlamadım lanet olası filmden :( tek alımda kalan sahne neden insan kostümü giyiyorsun geyiği oldu nedir bu film i bu kadar iyi yapan? konuyu okumaya üşendim önce bi içimi boşalım dedim sanırım ben sinemadan anlamıyorum geçende pulp fiction u izledim imdb 5.sırada ama o film bana o kadar şahane gelmedi 5.sırada olcak kadar pulp u top 250 de 5. olcak kadar iyi yapan kısım neresi göremedim bi türlü yada darkonun 130.sırada olmasını sağlayan türkce altyazıyla falan izlediysen pulp fictionu begenmemen normal, filmin güzelligi diyaloglarda cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 becede 5. liği hak etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Olm delirtmeyin beni lan! Niye hiçbişeyi beğenmiyosunuz siz yavrum, derdiniz ne LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bicok seyi begeniyoruz, bunu begenmedik, cunku iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hislerime tercuman oldun akila mesela ben scrubsı beğenıyorum, bunu beğenmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Pulp Fiction'a da laf atmış Cüce, ona dedim ben, atlamasan olmuyo di mi Şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben bugun star treki begendim, hem de cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 cuceyi takma sen, anlamaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 abi 5. liği hak etmiyo dedim. burda beğenmediğim pulp fiction değil, imdb'nın listesi. the kid 150 küsürlerdeydi yanı ne denirki böle bi listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Charlie Chaplin adam olsaydı da sesli film çekseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 renkli bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 pulp fiction güzel yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 abi devianta arta koymak icin siyah beyaz sonradan filmi işte. yoksa hem renkli hem sesli o ben bizzat kendisinde aldım izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 pulp fiction guzel film. all time 5. degil... ama guzel film. DDarko ise COK kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Pulp Fiction sinema tarihineki ilk karışık kurgulu film. Sinema tarihinde çok büyük bir yeri var. O yüzden bu kadar yükseklerde yer alıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 terminator 2 icin 1 puan veren tiplerin oldugu bir site imdb sallayin darko da cok dandik bir film ayrica azmo resmen aklimi okumussun yorumlarken aslansin (satici biri oldugunu degistirmiyor gerci bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Popeye said: terminator 2 icin 1 puan veren tiplerin oldugu bir site imdb sallayin spamcılar var diye niye sallıyoruz yav. direk ortalamaya bak işte. genelde çok yüksek notlar almış t2. Asteroth said: Bence Azmo sen filmi anlamamışın, bok atıyosun yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Asteroth said: Olm delirtmeyin beni lan! Niye hiçbişeyi beğenmiyosunuz siz yavrum, derdiniz ne LAN! Emre kötü bence de film ya. Çok fazla teen emo öge var, bayıyor. Donnie havalı birşey söylesin kuul olsun izleyenler WHOOAAA olsun diye var film. Pulp Fiction çok eğlenceli oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ona bakarsan Dumb & Dumber daha eglenceli. O zaman Pulp Fiction da kotu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Geneleksel topic hortlatmaya hoş geldiniz. İlk kez izledim, bitti az önce. Filmi izledikten sonra bende yönetmen olmaya karar verdim. Çekeceğim filmi 36 parçaya bölücem, sonra zar atıp sahnelerin yerlerini değiştircem. Bu sırada 3 farklı evren olucak, onlarında üslü kombinasyonlarını alıp iyice kafa karıştırıcam. Sinemaya girerken izleyicilerin notlar alması için, onlara küçük sürprizleri yapmayı bile düşündüm. Kağıt + Bloknot verilecek girişte, +5 milyon ile snapshot paranoid gözlükleri ile filmin başındaki arabanın rengi ile filmin sonundaki arabanın renginin karşılaştırılmasına olanak falan sağlayacağım. Ama bu sırada araba çok hızlı geçeceği için kimse göremeyecek, baştan izlemek zorunda kalcaklar. Filmden sonra ise hiç uğraşmadan, önceden bizim kurduğumuz "Filmi izledim ve herşeyi anladım" facebook gruplarına üye olarak, anlamayan angut arkadaşları ile dalga geçebilecekler. IMDB Toplist 100'e falan girerim galiba. Bu neydi şimdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aaaaaa donnie darko'yu anlamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 wooaaa elizabet, bu sözlerinde küçük bir düşmanlık seziyorum. aklımda kalan bir replik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar