Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donnie Darko

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:
yeni izledim ve hiç bişi ama hiçbişi anlamadım lanet olası filmden :(
tek alımda kalan sahne neden insan kostümü giyiyorsun geyiği oldu
nedir bu film i bu kadar iyi yapan?
konuyu okumaya üşendim önce bi içimi boşalım dedim

sanırım ben sinemadan anlamıyorum geçende pulp fiction u izledim
imdb 5.sırada ama o film bana o kadar şahane gelmedi 5.sırada olcak kadar
pulp u top 250 de 5. olcak kadar iyi yapan kısım neresi göremedim bi türlü
yada darkonun 130.sırada olmasını sağlayan

türkce altyazıyla falan izlediysen pulp fictionu begenmemen normal, filmin güzelligi diyaloglarda cünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Olm delirtmeyin beni lan!

Niye hiçbişeyi beğenmiyosunuz siz yavrum, derdiniz ne LAN!

Emre kötü bence de film ya. Çok fazla teen emo öge var, bayıyor. Donnie havalı birşey söylesin kuul olsun izleyenler WHOOAAA olsun diye var film.

Pulp Fiction çok eğlenceli oysa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Geneleksel topic hortlatmaya hoş geldiniz.

İlk kez izledim, bitti az önce.

Filmi izledikten sonra bende yönetmen olmaya karar verdim. Çekeceğim filmi 36 parçaya bölücem, sonra zar atıp sahnelerin yerlerini değiştircem. Bu sırada 3 farklı evren olucak, onlarında üslü kombinasyonlarını alıp iyice kafa karıştırıcam. Sinemaya girerken izleyicilerin notlar alması için, onlara küçük sürprizleri yapmayı bile düşündüm. Kağıt + Bloknot verilecek girişte, +5 milyon ile snapshot paranoid gözlükleri ile filmin başındaki arabanın rengi ile filmin sonundaki arabanın renginin karşılaştırılmasına olanak falan sağlayacağım. Ama bu sırada araba çok hızlı geçeceği için kimse göremeyecek, baştan izlemek zorunda kalcaklar. Filmden sonra ise hiç uğraşmadan, önceden bizim kurduğumuz "Filmi izledim ve herşeyi anladım" facebook gruplarına üye olarak, anlamayan angut arkadaşları ile dalga geçebilecekler. IMDB Toplist 100'e falan girerim galiba.

Bu neydi şimdi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...