toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mark Zuckerberg acıklamıs @facebook.com uzantılı maillerimiz olacakmıs. Facebook entegrasyonu ile cok guzel olabilir diye dusunuyorum. Fmail ismi ile gecelegi soylentisi de var ama olmaz herelde. Gmail'e rakip olabilir mi sizce? Bi de adı[email protected] alabilirsem cok muhtesem olur. Gerci adsoyad'ı bile benden once alanlar cıkabilir. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/15/AR2010111503275.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 facebuk'un içinde mail varya, bunu niye yapiyorlarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ben de acmayi dusunuyordum bu konuyu da bir kac dakika gec kalmisim. =) Facebook kendi email servisi, google ile aralarinda olan surtusme uzerine alevlendi. Facebook bir nevi google la cekisme halinde ve gmail'i devirmeye calisiyor. 1 yildir facebook ekibi bu email hizmeti ustunde calisiyormus. Simdi yapacaklari Mark'in dedigine gore daha samimi bir email hizmeti vermek. Mevcut email aliskanligi cok resmi diyip bunu biraz daha sanki chatlesiyormus gibi yapmak istiyorlar. Suan sadece davetiye ile alinabiliyor. Bir kac ay sonra genel erisimi acicaklar. Hatta davetiye istetmek icin kullanacaginiz linki vereyim. Ileride diger email hesaplari ile senkronize hale getirilebilecekmis. Butun emaillerin kaydedilmesi ise emaillesme/chatlesme bittikten sonra tek bir seferde olacak. Bunun gibi ozellikleri var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Vay güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Invite linki guzel oldu, saol Dyna. Aradım bunu bulamadım. Mail adıyla gecmiyomus demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bu sabah bekleme yoktu direk mesajlarima git butonu vardi simdi sadece invite istiyorum butonu koymuslar. Bu da demek oluyor ki uzun bir bekleme suresi. Lakin falci gibi 1 saat mi desem 1 gun mu desem 1 hafta mi desem diye bir tahmin yurutebilirim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 merak ettim acaba nasıl, saol dynamick. bence uzun sürmez invitation yollamaları 1 gün falan sürer gibi geliyo bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 username'e gore alinacakmis galiba ilk basta mail adresleri. misal facebook.com/aliveli sizinse [email protected] da sizin olacakmismis.. oyle bir soylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 fb olmasın:( fenerbahçe gibi o ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 onu dusunuyodum ben de aynen mum. username'lere oncelik verirler diye. eger oyle olursa isimsoyad alırım rahat rahat cok guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mum_Chamber said: username'e gore alinacakmis galiba ilk basta mail adresleri. misal facebook.com/aliveli sizinse [email protected] da sizin olacakmismis.. oyle bir soylenti var. öyle olmasın ya. gmail'de bi hata yapıp isimsoyad almadım pişman oldum, facebook'ta da başkası almıştı alamadım. bunda alabiliyim. gerçi bu da pek kullanılır gibi durmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ben rahatım facebook da gmail de domain name de her seyde isim soyisim bende simdilik. Bu arada email hesapları [email protected] olacak kendi çalışanlarına [email protected] verecekler zira fb.com domain ismini bu nedenle aldılar. Büyük firmalar genelde öyle yapar kısaltılmış 2 harfli domain adlarını alıp kendi calısanlarına email hizmetini o alan adından sağlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi senin ad soyad yaygın degildir rahat rahat alırsın. ben abartmıyorum benim adsoyad ile aynı olan benim dısımda 100k insan vardır. hatta surekli hotmail'e yanlıslıkla mail atıyor millet. tez odevleri mi dersin, sozlesmeler mi dersin, neler neler geliyor. hotmail'im baya eski oldugundan alabilmistim ama gmail alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 soyadın yılmaz mı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 özdemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yahoo dur abicim mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 toggie said: özdemir bilirem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yahoo mail rezalet ya. interface kotu bi kere. yukardan mail seciyosun, asagıda kucuk bi pencerede acılıyor. gerci secenegi vardır belki degistirmek icin ama tek sorun o da degil. yuklenmesi uzun suruyor, bazen browserı kitliyor, mesaja basıyosun on saat acılmıyor falan filan. gereksiz uyeliklerim icin kullanıyorum yahooyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 toggie said: gereksiz uyeliklerim icin kullanıyorum yahooyu. böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ben yahoo mu seviyorum ya.belki ilk mailim oldugu içindir. facebuk mail falan kullanmam ya gmail yahoo yetiyor gereksiz işler için hotmail kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ben Gmail ve Hotmail kullanıyorum çoğu kişi gibi ve Windows Live Mail arayüzünden nefret ediyorum. Hem acaip yavaş, hem arada error veren bir sistem. Gmail'den oldukça memnunum. Bu facebook mail olayıda iyi olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Gmail hızı ile hepsini dovuyor. Devler iyi cunku. Ama arayuz, yani daha dogrusu user interface konusunda Google teknoloji devlerinin en gerisindeki firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 boşver abi arayüzü gmail böyle gayet iyi ve baya baya hızlı.arayüzü iyi olan hotmail ve yahoo yuda görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 toggie said: Gmail hızı ile hepsini dovuyor. Devler iyi cunku. Ama arayuz, yani daha dogrusu user interface konusunda Google teknoloji devlerinin en gerisindeki firma. arayuzun janjanliligi konusunda en geride olabilir ama arayuzun islevselligi konusunda en ilerideki firma. <3 gmail gerci wifidan kullanici adlarini ve sifreleri toplayan firma emailden neleri neleri toplar ya.. o da ayri hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar