Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook Mail

toggie

Öne çıkan mesajlar

Mark Zuckerberg acıklamıs @facebook.com uzantılı maillerimiz olacakmıs. Facebook entegrasyonu ile cok guzel olabilir diye dusunuyorum. Fmail ismi ile gecelegi soylentisi de var ama olmaz herelde.

Gmail'e rakip olabilir mi sizce? Bi de adı[email protected] alabilirsem cok muhtesem olur. Gerci adsoyad'ı bile benden once alanlar cıkabilir.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/11/15/AR2010111503275.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ben de acmayi dusunuyordum bu konuyu da bir kac dakika gec kalmisim. =)

Facebook kendi email servisi, google ile aralarinda olan surtusme uzerine alevlendi. Facebook bir nevi google la cekisme halinde ve gmail'i devirmeye calisiyor. 1 yildir facebook ekibi bu email hizmeti ustunde calisiyormus.

Simdi yapacaklari Mark'in dedigine gore daha samimi bir email hizmeti vermek. Mevcut email aliskanligi cok resmi diyip bunu biraz daha sanki chatlesiyormus gibi yapmak istiyorlar.

Suan sadece davetiye ile alinabiliyor. Bir kac ay sonra genel erisimi acicaklar. Hatta davetiye istetmek icin kullanacaginiz linki vereyim.

Ileride diger email hesaplari ile senkronize hale getirilebilecekmis.

Butun emaillerin kaydedilmesi ise emaillesme/chatlesme bittikten sonra tek bir seferde olacak. Bunun gibi ozellikleri var iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

username'e gore alinacakmis galiba ilk basta mail adresleri. misal facebook.com/aliveli sizinse [email protected] da sizin olacakmismis.. oyle bir soylenti var.

öyle olmasın ya. gmail'de bi hata yapıp isimsoyad almadım pişman oldum, facebook'ta da başkası almıştı alamadım. bunda alabiliyim. gerçi bu da pek kullanılır gibi durmuo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ben rahatım facebook da gmail de domain name de her seyde isim soyisim bende simdilik.

Bu arada email hesapları

[email protected] olacak

kendi çalışanlarına [email protected] verecekler zira fb.com domain ismini bu nedenle aldılar. Büyük firmalar genelde öyle yapar kısaltılmış 2 harfli domain adlarını alıp kendi calısanlarına email hizmetini o alan adından sağlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi senin ad soyad yaygın degildir rahat rahat alırsın.
ben abartmıyorum benim adsoyad ile aynı olan benim dısımda 100k insan vardır. hatta surekli hotmail'e yanlıslıkla mail atıyor millet. tez odevleri mi dersin, sozlesmeler mi dersin, neler neler geliyor. hotmail'im baya eski oldugundan alabilmistim ama gmail alamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

yahoo mail rezalet ya. interface kotu bi kere. yukardan mail seciyosun, asagıda kucuk bi pencerede acılıyor. gerci secenegi vardır belki degistirmek icin ama tek sorun o da degil. yuklenmesi uzun suruyor, bazen browserı kitliyor, mesaja basıyosun on saat acılmıyor falan filan. gereksiz uyeliklerim icin kullanıyorum yahooyu.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Gmail hızı ile hepsini dovuyor. Devler iyi cunku. Ama arayuz, yani daha dogrusu user interface konusunda Google teknoloji devlerinin en gerisindeki firma.

arayuzun janjanliligi konusunda en geride olabilir ama arayuzun islevselligi konusunda en ilerideki firma. <3 gmail

gerci wifidan kullanici adlarini ve sifreleri toplayan firma emailden neleri neleri toplar ya.. o da ayri hikaye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...