Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa Karışıklığı Lütfen Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 950 TL bütce ayırdım ya masaüstü bilgisayar alacağım , ya laptop alacağım , yada ipad 16 gb wifi alacağım siz ne diyorsunuz hangisini almalıyım?
Mesaj tarihi:
950 liraya alacağın laptop leş bişey olacaktır, alma laptop falan.

arada bir oyun oynamak vs. de istiyorsun bildiğim kadarıyla , haliyle ipad de yalan olur.

masaüstü bilgisayar al sen
Mesaj tarihi:
netbook yalan üst düzey bişey olmasada ikinci el sıfıra yakın i3 makina falan alabilirim sanırsam bu fiyata

ipadde film izlemek falan nasıldır indirip atmak gerek ama altyazı falan yalan olur sanırsam film için laptop daha keyifli olur diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
ya bak her sorana sölediimi sölim kullanmican şeye para verme. kamyon lastiği de pahalı gidip alıyo musun onu.arkadaşım 1800 tl ye %5 nakit indirimli dizüstü almıştı 1 hafta bikaç oyunun 1-2 bölümünü oynadı sıkılıp bıraktı sonra sadece facebook a girip himym benzeri dizileri izlemek için kullandı makinayı. aynı işi 1000 tl ye alacağı makinede de yapardı 800 liraya da nebilim telefon alırdı. güçlü bişi istiyosan biraz para daha ayarla yoksa vatanın stesinde bile var sana uygun bişiler
Mesaj tarihi:
Viktor said:

ipad al
http://modmyi.com/images/Messany/apple_money.jpg

alin verin sitive can verin

başbakan falan olursan bigün, senden istediğim tek şey şunların ithalatını yasaklaman. Ekonomik boyutu bi yana, resmen beynimi yiyiyor milletin her yeni iphone ile artan apple hayranlığı.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

masaüstü
laptop
ipad.

kafan hakkaten çok karışık dostum. listeye bir de traktör ekle istersen, bu aralar iyi gidiyor. evden internet cafeye gitmek için kullanırsın.

sdfdfgasd özenle okuduğum cevaplardan aradığımı buldum.
Mesaj tarihi:
950 liraya dandik laptop alcagına ipad daha mantıklı.gerçi ipad fiyatını bilmiyorum ama ipad denmiş herhalde bu fiyatlardadır

ama insanın evinde orta halli bi pc şart
Mesaj tarihi:
yok ben sadece müzik dinleyecem diyorsan ipod.
tarla sürcem, gübre ekcem domates yetiştircem diyorsan traktör
beton delcem, delik açcam diyorsan darbeli matkap!
  • Yeni Oluştur...