Louies Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Arkadaşlar 950 TL bütce ayırdım ya masaüstü bilgisayar alacağım , ya laptop alacağım , yada ipad 16 gb wifi alacağım siz ne diyorsunuz hangisini almalıyım?
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 lap top zor,masaüstü gerek yok ipad mantıklı :)
Louies Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 niye laptop zor :) Aslında ipad in ne farkı varki laptopta çok daha fazla şey yapabiliyosunuz ne bileyim usb girişi bile yok ipadde
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 950 liraya alacağın laptop leş bişey olacaktır, alma laptop falan. arada bir oyun oynamak vs. de istiyorsun bildiğim kadarıyla , haliyle ipad de yalan olur. masaüstü bilgisayar al sen
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 donanımda daha çok cevap gelir. sen ipad istemiosun demekki cevabından belli onu sil git laptop al.oyun için almıyosan 950 tl ye de iyi bi laplop alınır
Louies Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 netbook yalan üst düzey bişey olmasada ikinci el sıfıra yakın i3 makina falan alabilirim sanırsam bu fiyata ipadde film izlemek falan nasıldır indirip atmak gerek ama altyazı falan yalan olur sanırsam film için laptop daha keyifli olur diye düşünüyorum
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya bak her sorana sölediimi sölim kullanmican şeye para verme. kamyon lastiği de pahalı gidip alıyo musun onu.arkadaşım 1800 tl ye %5 nakit indirimli dizüstü almıştı 1 hafta bikaç oyunun 1-2 bölümünü oynadı sıkılıp bıraktı sonra sadece facebook a girip himym benzeri dizileri izlemek için kullandı makinayı. aynı işi 1000 tl ye alacağı makinede de yapardı 800 liraya da nebilim telefon alırdı. güçlü bişi istiyosan biraz para daha ayarla yoksa vatanın stesinde bile var sana uygun bişiler
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ipad al http://modmyi.com/images/Messany/apple_money.jpg alin verin sitive can verin
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 masaüstü laptop ipad. kafan hakkaten çok karışık dostum. listeye bir de traktör ekle istersen, bu aralar iyi gidiyor. evden internet cafeye gitmek için kullanırsın.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hakkaten ya. ihtiyacın ne ki? naapıcan bilgisayar alıp? edit: "niye alıyosun lan?!" gibi olmuş bu. Aldığında nasıl kullanmak istiyosun demek istedim işte...
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Viktor said: ipad al http://modmyi.com/images/Messany/apple_money.jpg alin verin sitive can verin başbakan falan olursan bigün, senden istediğim tek şey şunların ithalatını yasaklaman. Ekonomik boyutu bi yana, resmen beynimi yiyiyor milletin her yeni iphone ile artan apple hayranlığı.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 2 günde 4. konun bu. neyin peşindesin?
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 "roket adam" said: masaüstü laptop ipad. kafan hakkaten çok karışık dostum. listeye bir de traktör ekle istersen, bu aralar iyi gidiyor. evden internet cafeye gitmek için kullanırsın. sdfdfgasd özenle okuduğum cevaplardan aradığımı buldum.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Oyun değil internet için istiyorsan, iPad. Niye diye sorma, bu saatte izah zor.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 "roket adam" said: masaüstü laptop ipad. kafan hakkaten çok karışık dostum. listeye bir de traktör ekle istersen, bu aralar iyi gidiyor. evden internet cafeye gitmek için kullanırsın. ahahahaha (tu)
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 oyun çılgınıyım oynamadımmı gözüm seyirir gıcık tutar sürekli öksürürüm diyosan masaüstü. sadece internete girerim arada dizi film izlerim diyosan laptop.
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 950 liraya dandik laptop alcagına ipad daha mantıklı.gerçi ipad fiyatını bilmiyorum ama ipad denmiş herhalde bu fiyatlardadır ama insanın evinde orta halli bi pc şart
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yok ben sadece müzik dinleyecem diyorsan ipod. tarla sürcem, gübre ekcem domates yetiştircem diyorsan traktör beton delcem, delik açcam diyorsan darbeli matkap!
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 eve kadın al.. evi çekip çevirir, hayatını düzene sokar, aklının karışıklığını da alır. iyi gelir yani.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ana paraya dokunma faiziyle internet cafede takılırsın
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ama köle olarak değil. Zira köleliğe karşıyız.
Öne çıkan mesajlar