onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gecen gece bostanci lunaparkina gittik ordan ben kardesim onun arkadasi benim arkadasim ve kiz arkadasim arabaya donuyoruz o sirada bir jip yanimiza parketti plaka yabanci bizde baktik hangi ulke ben almanya falan dedim. neyse adam birden indi adam olun lan dedi yanima geldi kavgaya biz sasirdik noluyor falan. hocam dedim noluyor hocam falan deme adam olun dedi bana. hepimiz abondone olduk 4 tane izbandut gibi adamiz yanimda kiz arkim herif gelmis kafa tutuyor bir atlasak agzi burnu kirilicak ama deli cesareti 5 kisiye kafa tutuyor. karisi geldi adami cekmeye calisiyor onada saldirdi sokaktan biri geldi airmaya onada calisti neyse kardesim git basimizdan deyip ayrildik ordan adamin agzi deli alkol kokuyor saldirsa olumune dayak yicek ama hala guluyorum yani nedir mantigi 1 e 5 saldirmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Polisi arasaydınız lavuğu şikayet etseydiniz alkollü araba kullanıyor diye[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 içmiş abi işte ne mantığı arıyorsun =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yenge bi dakka diceksin orda adamın karısına gel abi söle diceksin arkaya bi yere sen dövüceksin adamıki 5 kisiydiler diyemicek bi dakka canım geliyorum diceksin sevgiline adamın dişlerini vericeksin eline arabasına bindirip güle güle diceksinki Adam olsun[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 acikcasi dovmek icin adamin bana vurmasini bekledim hani ben vurursam suclu olurum diye. keske polisi arasaydim gasp var diyye komiserler tanidik ottururdum hapiste o adamida ne biliyim bole eglence cikisi yani adamin aklina gelmez bole bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 "5 kı$ıydıler yoksa döverdım" flm derdı dayak yerse de eheh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Lol bir Voltran 5 lisi olamadınız mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi baktim kardesim poziyonu almis vurmayi bekliyor yani ama yani sarhos yaninda karisi yani dusunsene benim babam yapmaz ama ne biliyim baban icmis manyak saldiriyor millete dayak yiyor annen ne dusunuyor uzulmezmisin dusunsene ya ne biliyim abi yani 5 kisi adam saldiriyor yani ne biliyim insan icinden vurmak gelmiyor:) said: screamer, 24 Ağustos 2004 20:32 tarihinde demiş ki: Lol bir Voltran 5 lisi olamadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: screamer, 24 Ağustos 2004 20:32 tarihinde demiş ki: Lol bir Voltran 5 lisi olamadınız mı :D[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aslıdna dövseydin alkollü adam pek birşey yapamaz zaten denge olayı falan.dexterity ye -9 penalty alır zaten.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yazık.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: metboy, 24 Ağustos 2004 20:24 tarihinde demiş ki: içmiş abi işte ne mantığı arıyorsun [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 içmesini bilmiyosa içmeyecek abi, hiç bulaşmayarak en iyisini yapmışsınız rezillik olurmuş akşam akşam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi mike tyson olsa nolur ki 5 kisiyiz ya:) birmizi doverken birimiz tekme atsa nolur dusunsene abi 5 kisi hadi bende yapardim arasira kabadayilikta 5 kisi yani boru degil hepside 1.80 ustu adamlar:) said: Norton_Antor, 24 Ağustos 2004 20:47 tarihinde demiş ki: aslıdna dövseydin alkollü adam pek birşey yapamaz zaten denge olayı falan.dexterity ye -9 penalty alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sarhoş işte mantıklı bir şey yapmasını beklemek normal değil o büyük ihtimalle bir yerlerde birilerini kızdı, o anda da sizin yanınızda inip dur şunlara girişiyim dedi, kime ne dediğinin bile farkında değildir kesin baya zaman oluyo bi ara kanalları karıştırırken ozan doğulu'nun bi sarhoş halini gösteriyolardı, hıyarın yanında annesi falan da var, kadıncağız bunu tutim derken annesini düşürüyo sonra sen benim annemi nası düşürürsün diye de ağzına gelen küfürü sallayıp ordaki gazetecilere saldırıyodu :) sarhoşken olmadık şeyler kurgulayabiliyor insan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: horacegoesskiing, 24 Ağustos 2004 20:47 tarihinde demiş ki: yazık. [signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: onlyreal, 24 Ağustos 2004 21:25 tarihinde demiş ki: abi mike tyson olsa nolur ki 5 kisiyiz ya:) birmizi doverken birimiz tekme atsa nolur dusunsene abi 5 kisi hadi bende yapardim arasira kabadayilikta 5 kisi yani boru degil hepside 1.80 ustu adamlar:) said: Norton_Antor, 24 Ağustos 2004 20:47 tarihinde demiş ki: aslıdna dövseydin alkollü adam pek birşey yapamaz zaten denge olayı falan.dexterity ye -9 penalty alır zaten. olsun riske girmemek lazım gene de koskoca adam güçlüdür falan.kazanacağını bilmediğin dövüşle girmeyeceksin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 dövüceksin böle magandaları dinsizin hakkından imansız gelir die boşuna dememişler[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yaw neden bizim ülkede alkollü araba kullananlara caydırıcı ceza vermiyorlar yani tek bu hödük değil bir sürü adam alköllü araç kullanıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 dövsen nolucak bence yanındaki eşine yazık,adam tek olsa atın dayağınıda yanındaki eşide üzülür gece gece,iyi yapmışsınız.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 orada kavga etseydiniz sadece kadın zarar gorecekti, çok dogru yapmızsınız:) patiler sizinle gurur duyuyor:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Silahı vardır ona güvenmiştir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: screamer, 24 Ağustos 2004 20:32 tarihinde demiş ki: Lol bir Voltran 5 lisi olamadınız mı Tabi abi bole olucaktiniz iste Tek vucut tem yumruk olup dovucektiniz. Komser sorunca niye 5e 1 daldiniz adama diye bagirirsiniz: VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN diye olur biter[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 benimde aklima o geldi o yuzden uzak durdum biraz dogrusu gerci uzerine baktim birseyler goremedim ama belli olmaz arabadan cikartir birseyleri sunun surasinda muhendis olmaya bir donem kaldi olmadan olmiyelim o kadar kasdik:P said: Absolut, 24 Ağustos 2004 23:48 tarihinde demiş ki: Silahı vardır ona güvenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar