Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Gençlerbirliği - Beşiktaş JK | 14 Kas |16:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

onetimebaby said:

hakem izin vermedi schusterin gonderilmesine.

hakemler az da olsa yıldızları korumalı aga ne gutiye ne q7'ye yapılan faullere sarı veremedi,

rüştüyü ataydı ya bunu sevmiom ben son 10dk acayip zevksiz oluyor tee 10dakika kala başlıyorlar zaman geçirmeye, hani son dk olur yavaş yavaş oynarsın da
bir çözüm bulunmalı gerekirse hepsini atacan oyundan kimse 80de 85te fln zaman geçirmemeli.

1-0 yatan takımı da ayakta alkışlıyorum :(
bari tekke oynasa forvette:S
Sosyal ağlarda paylaş

hakemin 2. yaridaki inanılmaz geri dönusunu seyrettik q7'ye yapılan 2 sert gutiye yapılan 1 sert faule kart cıkrmayarak.. burda penalti diil qq yapan arkadslari susturms oldu ;) haa pozisyon penalti ayrica havadaki adama öyle dirsek koyamazsn bunu lisedeki maclarda bile uyguluyorlar yani ;)
quaresma santrafor gibi oynadi yalnz kaldi kostu press yapti helal olsun adama yüregiyle oynadi muths asistiyle güzel bitrdi geceyi.. hilbertin'de son saniyedeki depari icin puanim 9 kangaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Kasaplar iyi çalıştı yine, Guti çıkarken dizi felan kan içindeydi. Şu maçta kırmızı çıkmadıya ne diyeyim artık :) En azından deli ibrahime 2. sarıdan verir diye düşünüyordum =P Bu arada Guti'nin 4. sarısı oldu, haftaya yok iyi oldu, GS maçında cezalı olması işimize gelmezdi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Kasaplar iyi çalıştı yine, Guti çıkarken dizi felan kan içindeydi. Şu maçta kırmızı çıkmadıya ne diyeyim artık :) En azından deli ibrahime 2. sarıdan verir diye düşünüyordum =P Bu arada Guti'nin 4. sarısı oldu, haftaya yok iyi oldu, GS maçında cezalı olması işimize gelmezdi zaten.

ben baya sevindm orda kart görunce :D ohhh dedim tamam :P
guti salı gunu fln cıkamaz antremana o darbelerle.. yine yara bere icinde kaldi adam.. sonra hakemler besiktasi koruyor oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Hilbertin crossing 3/20 olsa da adamı seviyorum.
Dk 95'te attığı deparı görüyorsunuz. Herif alman.

aynen adam hala rüzgar gibi kosuyordu

bu arada genclerbirginin oyuncuların isimler ne kadar fail öyle yahuu "billy ahmet" "xxx delibalta " hursut nerden buldular bu oyuncuları cok merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...