Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ben ilk 30 dakikadaki oyunu beğendim, forvetsiz oynamasak çok daha farklı olurdu muhtemelen. Adam inatlaşma yüzünden böyle bir maçta Tekke'yi oynatmıyor, sanki çok iyi forvetimiz varmış gibi, işe bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şu pozaisyonda neden kart verilmez , anlamak mümkün değil. hakemler yüzünden maç izleyemiyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ohs serkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 adamlar gerçekten inandırmış kendilerini penaltı diye ahaha bari bi günde penaltı değil ama kazandık diyin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hakem izin vermedi schusterin gonderilmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Neyse güzel gol oldu bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hilbertin crossing 3/20 olsa da adamı seviyorum. Dk 95'te attığı deparı görüyorsunuz. Herif alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hilbert doğru düzgün şut çekti inanılmaz =P Bir mucizeye tanıklık ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 onetimebaby said: hakem izin vermedi schusterin gonderilmesine. hakemler az da olsa yıldızları korumalı aga ne gutiye ne q7'ye yapılan faullere sarı veremedi, rüştüyü ataydı ya bunu sevmiom ben son 10dk acayip zevksiz oluyor tee 10dakika kala başlıyorlar zaman geçirmeye, hani son dk olur yavaş yavaş oynarsın da bir çözüm bulunmalı gerekirse hepsini atacan oyundan kimse 80de 85te fln zaman geçirmemeli. 1-0 yatan takımı da ayakta alkışlıyorum :( bari tekke oynasa forvette:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şu penaltıysa sabrinin niangın tepesine çıkması 5 penaltı eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hakemin 2. yaridaki inanılmaz geri dönusunu seyrettik q7'ye yapılan 2 sert gutiye yapılan 1 sert faule kart cıkrmayarak.. burda penalti diil qq yapan arkadslari susturms oldu ;) haa pozisyon penalti ayrica havadaki adama öyle dirsek koyamazsn bunu lisedeki maclarda bile uyguluyorlar yani ;) quaresma santrafor gibi oynadi yalnz kaldi kostu press yapti helal olsun adama yüregiyle oynadi muths asistiyle güzel bitrdi geceyi.. hilbertin'de son saniyedeki depari icin puanim 9 kangaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Kasaplar iyi çalıştı yine, Guti çıkarken dizi felan kan içindeydi. Şu maçta kırmızı çıkmadıya ne diyeyim artık :) En azından deli ibrahime 2. sarıdan verir diye düşünüyordum =P Bu arada Guti'nin 4. sarısı oldu, haftaya yok iyi oldu, GS maçında cezalı olması işimize gelmezdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Gençlerbirliği sezon başından beri, hatta geçen seneden beri ne oynuyor anlamıyorum. Yılların bela takımı üç büyüklere karşı kedi oldu, Kasımpaşa-Konya klasmanına indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Darksun said: Kasaplar iyi çalıştı yine, Guti çıkarken dizi felan kan içindeydi. Şu maçta kırmızı çıkmadıya ne diyeyim artık :) En azından deli ibrahime 2. sarıdan verir diye düşünüyordum =P Bu arada Guti'nin 4. sarısı oldu, haftaya yok iyi oldu, GS maçında cezalı olması işimize gelmezdi zaten. ben baya sevindm orda kart görunce :D ohhh dedim tamam :P guti salı gunu fln cıkamaz antremana o darbelerle.. yine yara bere icinde kaldi adam.. sonra hakemler besiktasi koruyor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ezdik zaaa http://leetleech.org/images/87828669472313810127.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Wispy said: Hilbertin crossing 3/20 olsa da adamı seviyorum. Dk 95'te attığı deparı görüyorsunuz. Herif alman. aynen adam hala rüzgar gibi kosuyordu bu arada genclerbirginin oyuncuların isimler ne kadar fail öyle yahuu "billy ahmet" "xxx delibalta " hursut nerden buldular bu oyuncuları cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sensible da manager mode da oynarken regen oyuncularin isimleri oyle oluyordu, uche kerimoglu aykut okechukwu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sensible ne oyundu ya, afrikadaki kabile kulupleri bile oyunda vardı lol öyle lezzetli bi menajerlik ve futbol oyunu karışımını halen bulamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 rıdvan said: Beşiktaş'ta Hilbert'in anormal derecede devamlılığı olduğunu söyleyen Dilmen, "Hilbert, sinir bozucu derecede devamlılığı olan bir oyuncu... adam baya içerlemiş lan dedim kesin doping yapıyo bu diye iddia edecek şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahahahahha yenmisiz lan zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 LucifeL said: 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Haftaya da güzel bir skor alırsak Galatasarayı rahat ezeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 maçtan sonra bjk taraftarının aşırı sevinci , alen i sahaya indirip 3 lü çektirmek istemesi bjk ında ne durumlarda olduğunu anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Maçtan sonra gs taraftarlarını kendi topiclerinde görememek, gs nin ne durumda olduğunu anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar