Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cümlemize hayırlısı olsun ligte ilk gündüz maçımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 aa 4 temi maç iyiymiş ya, akşam yemek var izleyemicem diye üzülüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 artık zaaaalanmayalım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 maçın erken olması hoş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kafadan zaa bence bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Sürekli izlemicem artık beşiktaş'ın maçlarını diyorum sinir krizleri geçirdiğimden ancak çocuğuna kızarsında ne yaparsa yapsın yine affetme eğiliminde olursun ya onun gibi işte maçı izlemeye çıkalım diyerek aramaya başlıyorum hemen arkadaşlarımı yazık vallahi. Şu taraftarın çektikleri için insan oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Artık kazanmaya başlamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kiyamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Sanılanın aksine Beşiktaş farklı geçer, 2-0, 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fatih tekkeyi silmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bir maç da rahat rahat kazanalım, şöyle farklı falan lütfen lütfen lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 neyse en azından sezon başındaki gibi oynuyoruz, Q7 ve Guti yardırıyor. top bizde, atak yapıoz şut çekioz inş ilk yarı gol de olur. (atarız tabii yemeyelim de denyomsu goller) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Forvet yok takımda, gol bulmamız zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 q7 tek başına oynuyor guti nin pasları iyi hoş fakat arkasında yetersiz aurelio var.ernst tek başına garibim gutide pres yapacak it gibi kosacak yaşı geçmiş adam. e tabata holosko var bide gençler çok fazla kapanıyor ki beşiktaşın işine geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahaha ibrahim üzülmez neler neler yaptı sol açıkta topu sürüp, ne kaliteli orta açtı adam yıllandıkça kalitesi artıyor şarap gibi sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Guti - Penaltı 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dedim yine kaçıracak adam kıpkırmızı olmuş :O penaltı tartışılır ama %51 penaltıydı bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 neyi tartışılcak abi, önündeki adam sıçrıyo topa vurmak için,adamın belinde dirseğin ufak temas bile olsa denge bozuyosun,bana göre tartışmasız penaltı.tabatanın yere düşüşünde tabi penaltıyı göstertmek için abartı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Çok yalan bir peneltıydı, anca böyle gol atardı zaten bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Tabata bir halta yaradı sonunda, Tabata/Holosko felaket adamlar valla, Holosko hatta defans'da daha iyi orada oynatsın bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 eyvallah hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 1-1 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 DoubleW said: neyi tartışılcak abi, önündeki adam sıçrıyo topa vurmak için,adamın belinde dirseğin ufak temas bile olsa denge bozuyosun,bana göre tartışmasız penaltı.tabatanın yere düşüşünde tabi penaltıyı göstertmek için abartı da var. ordaki dirsek isi bitiriyor zaten.. adam zıplams kafa vurmak icin dirsegi koyarsan alirsn penaltiyi.. tartsmasi olmaz bunun... kötü oynamıorz orta sahada basit top kayıplari yaptıgımz oluyor ama ilk haftalardaki ruhu geri gelmis takımın.. guti golu attıktan sonra 11 kisi yedek kulubesine kosup kenetlenmeleri geçen sampiyonlukta 70.dk'dan sonra maci ayakta izleyen yedek klubesni hatırlatti bana.. tek eksigmz takım olmakti onu da bu macta çözmeye baslıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Takım çok berbat. Penaltı olmasa zor gol atardık ki yalan penaltı bence de. Forvetsiz oynuyoruz zaten Holoskoyu adamdan saymıyorum. Holosko Tabata Aurelio bu 3'ü olmasın yerine ortalama 2 adadam olsun 10 kişi oynayalım daha etkili oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar