Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Gençlerbirliği - Beşiktaş JK | 14 Kas |16:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Sürekli izlemicem artık beşiktaş'ın maçlarını diyorum sinir krizleri geçirdiğimden ancak çocuğuna kızarsında ne yaparsa yapsın yine affetme eğiliminde olursun ya onun gibi işte maçı izlemeye çıkalım diyerek aramaya başlıyorum hemen arkadaşlarımı yazık vallahi. Şu taraftarın çektikleri için insan oynar
Sosyal ağlarda paylaş

q7 tek başına oynuyor

guti nin pasları iyi hoş fakat arkasında yetersiz aurelio var.ernst tek başına garibim

gutide pres yapacak it gibi kosacak yaşı geçmiş adam.

e tabata holosko var bide

gençler çok fazla kapanıyor ki beşiktaşın işine geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

neyi tartışılcak abi, önündeki adam sıçrıyo topa vurmak için,adamın belinde dirseğin ufak temas bile olsa denge bozuyosun,bana göre tartışmasız penaltı.tabatanın yere düşüşünde tabi penaltıyı göstertmek için abartı da var.

ordaki dirsek isi bitiriyor zaten.. adam zıplams kafa vurmak icin dirsegi koyarsan alirsn penaltiyi.. tartsmasi olmaz bunun...
kötü oynamıorz orta sahada basit top kayıplari yaptıgımz oluyor ama ilk haftalardaki ruhu geri gelmis takımın..
guti golu attıktan sonra 11 kisi yedek kulubesine kosup kenetlenmeleri geçen sampiyonlukta 70.dk'dan sonra maci ayakta izleyen yedek klubesni hatırlatti bana.. tek eksigmz takım olmakti onu da bu macta çözmeye baslıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...