axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bella said: said: "dikkat cekmek istiyor", "attention whore" vb gibi yakistirmalarda bulunan yavsaklara nacizane bir sozum olacakti. ulan bir insanin dikkat cekme isteginin, kamuya acik inithar mektubu yazip kopruye cikmasini saglayacak kadar tavan yapmis olabilmesi icin nasil buyuk bir aci icinde/yalnizlik icinde/caresizlik icinde kivranmasi gerektigini biliyor musunuz? belki de intihar her edemeyisinde, hayata karsi icinde bitmis gibi olan umut bi parca cogaliyor? belki de ona tek iyi hissettiren sey, umut verebilen bu kadar uc bir sey? siz hic, gururunuzu, ardinizdan edilecek laflari ailenize-cevrenize, meslektaslarinza karsi duseceginiz durumu goz ardi edebilecek kadar aci cektiniz mi? ne kotu kalplisiniz yahu. Pahahahahaha HAHAHAHAHAHAHAH /umursadım Çok da karmaşık bi konu değil, ilgi fahişesi olmayan adam gider adam gibi hayatına son verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tarikat kurup toplu ölelim bence. değersiziz zaten. ulan banane 32423523523 tane yıldızdan. benim değerim bana. elbetteki hayatım değerli, herkesin hayatı değerli. 22 yaşında adam ne yaşamış da çıkmış oraya allah aşkına. sade tek gözü oynayan felçli adamlar var dünyada yaşamayı sürdüren. iki tane anti depresan içip köprüye iyi hissetmek için çıkmış işte adam. şu anda ilgi manyagı herkes adam için uğraşıyor. eninde sonunda ya tamam lan hakketen değerliyim bak diyecek ve inecek köprüden, veya yok ya yetmiyor bana dünya diyecek ve atlayacak. kendi seçimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 12den beri ordaymış 3 saattir neden atmadıki bu kendini aşağıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Akciğer kanseriymiş, nasıl bir acı yaşıyor kim bilir.. Hayatına son vermeyi istiyor demekki daha fazla katlanamıyor. Umarım Allah bir güç verir bir mucize olur, sağlığı yerine gelir. Yaşamayan bilemez sanırım neler yaşadığını ama burda zavallıca yorum yapanların bazılarının aynı acıyı 10 saniyede olsa yaşamasını isterdim, üyelik sil butonu falan yokmu burada yada küfür falanmı etmeliyiz tiksindim yazılanların bir çoğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nerden izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ayrica bunu yapan, atlamaz attn whore'luk yapiyo da demiyorum ama bu herifin atlama olasiligi % 14.6 kendini ikna etmeye calisiyo sadece intihar etmemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nerde yazıyor akciğer kanseri oldugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 akciger kanserine elektrosok uygulandıgını da ilk defa duyuyorum. herkes sallıyo bisiler. bakalım daha neler duyucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Üyelik silme yok ama logout var, siteye bi daha da girmeyince sorunların çözülüyor. Hayattan da benzer şekilde log out olabiliyosun, kişisel bölümüne ben forumu bırakıyorum diye topik açıp açmamak tamamen ilgi fahişemetresine bağlı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu arada inci için zamanında beyin özürlü falan yazmış, millet arkadan yaklaşıp ittirelim yazıyor dfhlbsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 arkadan yaklaşma ihtimalleri pek yok gibi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Şuna attention whore değil denmiş yok psikoloji falan denmiş sadece gülüyorum.Özellikle bellanın yorumlarına lol Atlamak istiyosan çık ve sal kendini aşağı.Şöyle dikkat çekerek intahar girişiminde bulunan adamların açık açık ölmesini istiyorum.Ölmüyolarsa da boyundan aşağısı felç kalsın anlasın esas acının ne olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 said: 18 yaşıma bastığım zaman doğum günü pastamdan çıkan porsche boxster cabriolet'imin anahtarını hatırlıyorum. dönemin eğitim bakanı da davetliydi o gün. "bizi de gezdirirsin artık hehe" diye espri yapmıştı hatta. ilk kazamı yaptığım arabaydı bu. üst geçit yerine otoyolun ortasından karşıya geçmeye çalışan fakir bir kadının 250 beygirlik canavarımın fren sesiyle birlikte irkilerek çocuğunu kucağına aldığını hatırlıyorum. bir de "ehliyeti aldığı gün kaza yapan genç serbest bırakıldı" başlığını. fakir kadının eşinin babamın avukatına yakardığı an geliyor gözümün önüne. oturdukları evin kira olduğunu, kendisinin de bir lokantada aşçılık yaptığını, mahkeme tarafından kusuru sabit görülen eşinin araçta meydana getirdiği hasarı karşılamaya güçlerinin yetmeyeceğini, hiç olmazsa zararın bir bölümünü taksitle ödeyebileceğini, bunun için çalıştığı işyerinin sahibinden borç alabileceğini dahi söylediğini hatırlıyorum. çevremdeki işçi çocuklarının babamın siyasi durumunu ima ederek benimle konuşmadığı günleri de hiç unutmadım. halbuki açlıktan ağızları kokarken 2700'cclik aygırımın koltuğuna oturmak için kavga ettikleri oluyordu. zaman zaman kaybeden tarafı da oturtuyordum koltuğuma. halen görüşüyorum bunlarla. vergi dairesinde üç kuruşluk maaşla çalışıp banliyöye binen, çocuğunu özel okullara göndermekten aciz bu insan atıklarıyla görüşüyorum. eski günlerden konuşuyoruz bazen. hala öfkeliler, hiç bitmeyecek bu öfke, nesilden nesile aktarılacak. düşünüyorum da fakir insanlar kendilerinin bile olmayan bir şey hakkında çok kafa patlatıyor. daha ileri gidip mülkiyetin hırsızlık olduğuna inananlara bile rastladım. benim babam onlarca işçisiyle gecesini gündüzüne katarak yılmadan çalıştı. bunu karşılığında da bana uygun gördüğü aracı aldı. işinden kaytardığı için geciken projenin tazminatını yine babam ödedi. bu insanlar babamın bana aldığı bu aracı referans göstererek kendi aymazlıklarını görmezden geldiler. senelerce sigorta primleri yatan, maaşları günü gününe ödenen, ezkaza teknik sebeplerden maaşı bir gün geciktiği zaman soluğu genel müdürün kapısında alan bu fukara yığını, yeri geldiği zaman açlığın bünyelerinde oluşturduğu halsizlik haline bakmaksızın masaya yumruğu vurmayı bildi. pazardan aldığı mevyeleri bir güzel mideye indirirken çocuğuna da benden bahsetti. "patronun oğlunda porşe varmış hanım." "ben bodruma iniyorum, odun bitti, soba sönmek üzere." - baba porşeler kaç basar? + ne edecen lan eşşoleşşek? büyüyünce alırsın o zaman öğrenirsin. afedersin ama bok alır. sen meyve yerken babam bizim yüzümüzü göremiyor. günde 5 saat uyumuyor bile. çalışmanın, emeğin ne olduğunu gören bizler de "emeğin asıl sahibi olduğunu" iddia eden rantçı sendikal faaliyetlere inat yılmadan çalışıyoruz. senin çocuğun lisede bıçakla adam kovalarken ben derslerimi günü gününe takip ediyorum. senin çocuğun okuldan kaytarmayı marifet sanıp kıraathane köşelerinde sürterken ben okuldan kalan zamanımı özel öğretmenimden aldığım derse ayırıyorum. yine senin çocuğun babamın tırnağıyla kazıyarak sahip olduğu bu servetin olağan sonuçlarından şikayet ederken ben bıkmadan, usanmadan çocuğum için çabalıyorum. bu yüzden daha çok kafa patlatma. topluma nefret ve öfkeden başka bir şey kazandırmıyorsun. ben ve benim gibilerin rahatını bozuyorsun. unutma, benim gibilerin rahatı senin aç karnını doyuruyor. (meth, 09.05.2010 23:35) adam zengin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bi de http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20870520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 oha amma karaktersiz bi yazıymı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 şurdaki görevliler falan gitse atlamadan kalkar gider belki. adamlar da yoruldu 5 saattir ikna etmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 su olayda tek acidigim o koprudeki trafikte kafayi siyiranlar zulum resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Skyfire said: oha amma karaktersiz bi yazıymı$ devamını şimdi okudum da harbi çok karaktersiz bir arkadaş. ölse üzülmem şu an. ekmek parası derdinde çalışan insanları aşağılayan adam ölse ne kalsa ne. trafiği tıkamadan ölseydi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tomkat said: su olayda tek acidigim o koprudeki trafikte kafayi siyiranlar zulum resmen ya abartmayın abi sizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 heh derdi belli oldu herifin, agzi kokan fakir sefil polislerden biri itsin sunu asaga dunya bi mikroptan daha kurtulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Napolyonn said: hayatın değerini bilmeyen birisi daha. hayatın değerini bilip bilmemekle alakası yok, ekşisözlükteki yazdıklarından anladığım kadarıyla ciddi anlamda problemli birisi. hayır anlamadığım şey, madem o kadar dertleniyorsun, intihat etmeyi de kafana koydun, git at kendini köprüden aşağı. "intihar şovu" yapmanın, on saat orda asılı kalmanın ne anlamı var... DeaN said: Köprüye geldiğinde belki de herşeyin sonu olucak bir kararı vermenin güçlüğünü, "şov yapmak" olarak nitelendirmek de ayrı bir durum tabi. adam vermiş kararını ki, "kesin kararlıyım öldürecem kendimi" diyor. Napolyonn said: allah yardım etsin ama intahar edersede hiç acımam yani sonuçta kendi hayatının kıymetini bilmiyorsa başkasıda kendine layık görmediği değeri göstermez. önceden de denemiş polisler engellemiş yine çıkmış atlamazsada umarım iyileşir ne diyim. "umarım iyileşir" diyorsun da, adam bir sürü tedavi felan görmüş ya. elektroşoklar sonucu isimleri bile unutmaya başlamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o diilde "ben sözlük yazarıyım" diye bişi var lan. Geçen yarışma programında söylüyordu iki kadın meslek gibi sanki. eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 neyi abartcam abi herifin atlama olasiligi yok en cok % 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 inmiş diyorlar. ya yazı da çok karaktersizmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ayrica burda herif hakkinda yaptigim yorumlara harcadigim zamana yazik ya ben gidip yemek yapicam basim agriyo zaten hangover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar