vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 6 tane 50 lik bira da yamuluyorum,normal midir ? ertesi gün baş ağrısı felan oluyor ? bir de saglıga ne kadar zararlı haftada 1 kere böyle icmek ?
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 normal mi degil yoksa saglıga zararlı mı degil bi acık olun :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 6 biranın kafa yapma potansiyeli bir 35lik rakı kadardır bence. o kadarla yamulmam ben ama bünye zayıfsa normal.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 biranın yanında bile meze olması gerekiyor çok içeceksen eğer, 3 litre su bile içsen mide bulanıyo zira. o kadar yamulmamıştın yav giderken, gayet aklın başındaydı :D
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 :D yamulmaktan kastım ertesi gün kötü oluyorum baş ağrısı felan bro :)
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 dehidrasyondan hep o, yatmadan önce su iç . ne tür alkol alırsan al, yatmadan önce 1-2 bardak su içmek işe yarıyor.
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aynen,su kalmamıs evde bi de cık al simdi pff,oglum senin arkadaslara da ayıp oldu mu ayrı takıldık orda ?
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bi kaç hafta hergün iç bak bişey oluyo mu
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sabah erkenden iç ertesi güne kalmıyo baş ağrısı
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 vuvuzela said: ertesi gün baş ağrısı felan oluyor ? uyumadan once bolca su iç ağrı mağrı olmaz bi daha.
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 istediği kadar su içsin, eğer tolerans eşiğinin üstüne çıktıysa alkol tüketimi o baş ağrır arkadaş. genel kanının aksine baş ağrısının asıl nedeni susuzluk değil. temelde alkol bildiğin zehir. kan değerlerini alt üst ediyor ve sabahında beyni bundan korumak için beyin damarları iyice büzülüyor. eğer alkolle ilgili baş ağrısı sorunu olan varsa az içsin; çünkü bünye en önemli etken. içerken bol su, bol yağlı yemek, en güzeli de et gibi midede uzun süre duran yiyecekler tüketsin. hadi bakayım, sorumlu için.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 said: Alka-Seltzer is an effervescent antacid and pain reliever marketed by the Dr. Miles Medicine Company. It was developed under the direction of company scientist Mikey Wiseman.[citation needed] Alka-Seltzer is marketed for relief of minor aches, pains, inflammation, fever, headache, heartburn, sour stomach, indigestion, and hangovers while neutralizing excess stomach acid.[1]
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sabah 1 bardak suya 2 aspirin atarsın,içersin onu geçer baş ağrısı. 6 biraya dağılmak da çok kötü değil yani
Öne çıkan mesajlar