screwy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 şükrü yetemememissin oyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 seksimi kaybettim bulamıyorum. yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yetilicek bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 odalarda ışıksızım. napmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 black opsu indirdim en yüksek ayarlarda çatır çatır oynuyorum. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 burada ne işin var edit: olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrü naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kedimiz ishal olmuş. veterinere götüremiyoruz pazar pazar napmalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dylanN said: kedimiz ishal olmuş. veterinere götüremiyoruz pazar pazar napmalıyız? bez bağla kedinin kıçına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrü hangi okullara başvurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Buna ben de cevap verebilirim. Artık okumayı bırak, okunmamış üiversite kalsın, işe başvur. Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrü bize karı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 xunn said: Buna ben de cevap verebilirim. Artık okumayı bırak, okunmamış üiversite kalsın, işe başvur. Nasıl? oha hayatımda ilk defa zuna katıldım. ardeth dostum benim bir hocam şöyle demiş idi, profesyonel hayattan korktuğum için akademik kariyeri seçtim. bu adamda 2 master 3 doktora falan öyle sapık bir background var bu arada. git çalış para kazan oku oku nereye kadar kaçabilirsin??!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrü 900 lü hattının numarasını visene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bi dakka ya, Ardeth üniversiteye mi başvuruyo? Ben üniversiteler Ardeth'e başvurup "abi bize gel" diye yalvarır diye tahmin ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 burda başka dengi yok diye artizlik yapıyo da tırt bi bilim adamı aslında ardet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 O işin maskesi rewendor. Ardeth'in basvurması zaten aslında "Sizi düşünüyorum, umutlanabilirsiniz" gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Şükrü izlediğim 2 dizi var Supernatural & Fringe. Film aramaktanda sıkıldım. Var mı bu iki dizi konseptinde bir kaç sezonu bitmiş indirip bayram boyunca izleyebileceğim dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ardeth e artiz diyemezsin. artist de ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrü ardete artiz diyemezmişim. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 xunn said: Buna ben de cevap verebilirim. Artık okumayı bırak, okunmamış üiversite kalsın, işe başvur. Nasıl? ardeth profesör olana kadar okumayi birakmamali. ona yakisiyo bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 olm adam raki cilerken bile bilim konusuyo, ne diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 En garibi Ardeth'in bütün pc oyunlarında bok gibi oynamasına ragmen, Rune oynarken adamın içine Viking kaçması ve bütün lan party'yi kan gölüne dönüştürmesi. Seviyoruz. Ardeth'i özlemişim bunu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Çok sevgili Şükrü, Derdime sadece sen derman bulabilirsin inanıyorum. Hakkında çok şeyler duydum, her türlü yardıma koşuyormuşsun. Türkiye'de laptop yok? Paran olsa da yok. Asus'un sitesine bakıyosun, dell'in sitesine bakıyosun ne güzel ekran kartları olan laptoplar var. hepsi 1000 dolar 1200 dolar civarlarında. Bunlar türkiyede olsa en az 2500lira ederler ama yoklar. Neden abi? Biz fakirmiyiz? Neden bize laptop yollamıyorlar??? Biz laptopun iyisini haketmiyormuyuz yoksa ?? Neden şükrü, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 muadil cevap: akıllı olun, yurtdışından alın o zaman. bu devirde, bu global dünyada hâlâ yerel pazara bel bağlamış mahalle esnafı gibi teknoloji takipçilerinin olması türkiyenin ayıbıdır! think globally lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar