Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle: Los Angeles(03.11.11)

Cystein

Öne çıkan mesajlar

biz film yokluğunda neye girsek diye bakarken girdik ama ben istekli değildim böyle yorumları filan gördüğümden, düşük beklentiyle girdim. hiç fena çıkmadı ama. uzaylı istilasından ziyade savaş filmi gibi olmuş, kötü de olmamış esasen. black hawk down içine district 9 katılmış tadı aldım. uzaylılar taş çatlasa 2050-2075 teknolojisine sahip. sadece onu kabullenmek lazım, x-com oynarken de kabulleniyoruz zaten. suspension of disbelief on!

stormtrooper effect hayli fazla bir de, ama öyle olmasa direkt gg. tesadüfen iki gündür ufo: et oynuyordum, üzerine çok iyi geldi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ahahaha yeni bi tane daha düştü bakın çakmasını izlemiş. Çok var zaten topicin başından itibaren okursanız görürsünüz.

jonq said:

dasaaa said:

abi onu beğenmeyen rewendor'du

büyük ihtimalle yanlış filme girmiştir.

district 9'ı da beğenmeyen o idi galiba.
onda da yanlış film izlenmiş olabilir.

var böle bi ihtimal

Ahahaauhauuha koptum, bittim...
Rew bundan sonra film yorumu yapmaz kanımca :P

Avatar'ın efektlerine laf etmedim yalnız ben. Dünyanın en klişe hikayelerinden birini komple (içine bir yenilik katmadan) çalmasını, üstüne de oyunculuk falan olarak bir şey koymamasını eleştirdim. Efektler müthiş, ama konu rezalet. Kısaca müthiş bir görsel şov ama çok kötü bir filmdi. Maalesef burada insanlar görsel kısmıyla film kısmını ayırt etmeyi başaramadığı için görsellikten etkilenip "abaw süper film" diye gezdiler.

District 9 bayağı kötü filmdi ona lafım yok. Baştan sona fail üstüne fail, saçmalık dolu (saçmalık derken "uzaylılar gelmiş lan saçmalığa bak" manasında değil, "ulan orada hükümet o tepkiyi mi verir" "orada adam onu mu düşünür" tarzı saçmalıklar, konu değil konu içinde kendi içinde tutarsızlıklar yani) bir kurgusu vardı. Ona da iki insanlık iki özeleştiri görüp kandı millet. Şimdi burada onların tartışmasına girmeyelim tabii, yeterince tartıştık.

Rahat olun, bu ikisini sinemada izledim yanlış film indirmiş olma olasılığım yok :P Sadece tek yönüyle öne çıkmaya çalışıp altından kötü senaryo örgüsünü dayayan filmlere gıcığım. Filmin en önemli değerlendirme kriteridir bana göre senaryo/kurgu.

Edit: Bu arada filmin orjinalini izledim, güzelmiş. Aksiyon var, savaş var, heyecan var, bol bol efekt var. Fazla fazla yeter zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
abi filme altyazı bulamıyorum deliricem lol.

iki tane ingilizce altyazı çektim ikisi de yalan yanlış

whole city yazıyor altta filmde entire city diyor filan, 10 dakikadır izlemeye uğraşıyorum da yapamadım yani

altyazısız izlesem arada bişeyleri kaçırıcam filan

türkçe altyazılı izlesem hiç olmaz

memedali bey yardım edin ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...