roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ortalama türkiye şartlarından bahsetmiyorum. Tr'de çoğu yerde ad sormak bile "OHA BENLE SEVİŞMEK İSTİYOR BU AMAN TANRIM" manasına geliyor biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 herkes brad pitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ortalama türkiye şartlarını ben bilmiyorum da addan bahsetmiyoruz, yeni tanıştığın birisi soyadını soruyosa heralde akraba mıyız acaba diye merak ettiğinden değil facebook'a eklemek istediğinden soruyodur o da eşittir cep telefonu istemek daha meşru oluyor tabi soyadı olunca eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ne sandın abi Facebook işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 e evet facebook a eklemek için soruyor, yeni tanışmışsınız, tanışılmış yani, eklenebilir facebook'a. öyle anlamlar yüklemişiz ki milletçe böyle saçmalıklara, "ALLAHIM SOYADIMI SORDU YA FACEBOOKA EKLERSE !!'^:^'!+" falan yapıyoruz. gayet normal bişi değil mi bu? tanışmışız, ekleşirsin falan. bilemedim ben de. yani yeni tanıştığın birini facebook'a eklemek meşru olmayan bi hareket mi anlamadım ben. bu kısmı çözemedim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 "roket adam" said: Fistan said: sacmalamayın lan gidip bi bara naber len , naber kızlar diyebileceginiz, ordan cıkıp baska yere girince napıyosunuz bakalım diyebileceginiz bi ortamınız yoksa anca klavyeyi okşar facebooku översiniz.ne sosyalleşmesinden bahsediyorsunuz.sonra karı kız fotolarına like atıp msj gelcekmi diye refreshlersiniz.ha gelirde o gelende işe yaramaz Bye naber lan naber kızlar dedikten sonra facebook'a ekliyorsun işte o tanıştığını, telefon almakla falan uğraşmıyosun, mesaj atıp falan konuşuyorsun buluşuyorsun. çok pratik bence. telefon numarası paylaşmak çok "özel" ve kasıyo, isim soyad hop ekle mesaj at, gayet kullanışlı ve arkadaş canlısı yani. ismail yk nın şarkısı gerçek oldu. bu karıyı oradan buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 olmaz bisi takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 olduğu kadarıyla idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bence ayıp falan etmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 "roket adam" said: e evet facebook a eklemek için soruyor, yeni tanışmışsınız, tanışılmış yani, eklenebilir facebook'a. öyle anlamlar yüklemişiz ki milletçe böyle saçmalıklara, "ALLAHIM SOYADIMI SORDU YA FACEBOOKA EKLERSE !!'^:^'!+" falan yapıyoruz. gayet normal bişi değil mi bu? tanışmışız, ekleşirsin falan. bilemedim ben de. yani yeni tanıştığın birini facebook'a eklemek meşru olmayan bi hareket mi anlamadım ben. bu kısmı çözemedim cidden. abi of ne garipsin mal değiliz sezdik bişeyler böyle bir tespit yaptık rahat ol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Facebook saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 tespit de sadece "telefon yerine soyadı soruluyor artık" hani her soyadı soran facebook'a ekleyen sevişmek istiyo falan diye bişi demedim ki telefonunu alıp özel iletişime geçmek istediğin biri varsa telefon numarası istemekle kasmak yerine soyadından bağlıyosun işi. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Akhlaur said: Facebook saçmalık. +1 biraz uğraştırıcı olsada dün "herkesisildi" kemerim oldu , ayrıca "batınınenhızlıekauntkapatanı" oldum. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abiler ablalar kasmayın, evet facebook'un genel kullanımı yeterince saçma, fakat hani herkesi sileyim kapatayım mantığında olmak saçma. işinize geldiği vakit işinize yarayan kısımları alın, gerisiyle ilgilenmeyin, simple enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yav said: ortalama türkiye şartlarını ben bilmiyorum da addan bahsetmiyoruz, yeni tanıştığın birisi soyadını soruyosa heralde akraba mıyız acaba diye merak ettiğinden değil facebook'a eklemek istediğinden soruyodur o da eşittir cep telefonu istemek daha meşru oluyor tabi soyadı olunca eheh.. tanışırsak bana soyadı vermezseniz sizi hatırlamam bile. ciddiyim, ne suratınızı hatırlarım ne adınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 facebook'ta sosyalleşmek yalan da, "networking" ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 facebookum yok deyince mal mal yüzüme bakanlara uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Aluriel said: facebookum yok deyince mal mal yüzüme bakanlara uyuz oluyorum. Açıklama istediklerinde, yapıncada; Ya bende bilmem ne zımbırtı oyunu var sırf onun için takılıyorum gibi cevaplar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 herkes de var facebook, o yüzden kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nomsaR said: abiler ablalar kasmayın, evet facebook'un genel kullanımı yeterince saçma, fakat hani herkesi sileyim kapatayım mantığında olmak saçma. işinize geldiği vakit işinize yarayan kısımları alın, gerisiyle ilgilenmeyin, simple enough. sana da +1 ne bileyim bi anda fazla samimiyetsiz geldi, zaten vidyo izlemek dışında bir aktivitem yoktu dellendim sildim. 10 senelik msn adresimide sildim komplecek. baya bi rahatladım. arada bir format lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Aluriel said: facebookum yok deyince mal mal yüzüme bakanlara uyuz oluyorum. Hahaha evet.İhtiyacım yok diyorum genelde kısa kesmek için. Bir de soruyorlar niye kapattın diye.Açmadım ki kapatayım la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 amele kaynıyor diyorum ben. gülüyolar önce. sonra ciddiyim diyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ciddiyim dediğinde hala gülüyorsa koy ağzının ortasına bir tane tüm Facebook psikopatlarına gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bazi abuk subuk insanlar yuzunden ben de kapatayim diyorum bazen de sonra lazim olunca tekrar acilacak her sekilde. bir suru insanin telefon numarasi yok sirf facebookdan haberlesiliyo artik. mail atmak yerine de facebookdan mesaj gonderiyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nomsaR said: abiler ablalar kasmayın, evet facebook'un genel kullanımı yeterince saçma, fakat hani herkesi sileyim kapatayım mantığında olmak saçma. işinize geldiği vakit işinize yarayan kısımları alın, gerisiyle ilgilenmeyin, simple enough. hayır kapatın herşeyinizi bi hatuna çıkma teklifi ettim, 1 hafta önce başka birisinden ayrıldığımı "incelemiş" face profilim üzerinden, gelmiş bana ne ayaksın sen diyor. SHUT DOWN EVERYTHIIIIINGGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar