Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayıp ediyormuşum...

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ortalama türkiye şartlarını ben bilmiyorum da
addan bahsetmiyoruz, yeni tanıştığın birisi soyadını soruyosa heralde akraba mıyız acaba diye merak ettiğinden değil facebook'a eklemek istediğinden soruyodur o da eşittir cep telefonu istemek

daha meşru oluyor tabi soyadı olunca eheh..
Sosyal ağlarda paylaş

e evet facebook a eklemek için soruyor, yeni tanışmışsınız, tanışılmış yani, eklenebilir facebook'a. öyle anlamlar yüklemişiz ki milletçe böyle saçmalıklara, "ALLAHIM SOYADIMI SORDU YA FACEBOOKA EKLERSE !!'^:^'!+" falan yapıyoruz. gayet normal bişi değil mi bu? tanışmışız, ekleşirsin falan. bilemedim ben de.
yani yeni tanıştığın birini facebook'a eklemek meşru olmayan bi hareket mi anlamadım ben. bu kısmı çözemedim cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Fistan said:

sacmalamayın lan
gidip bi bara naber len , naber kızlar diyebileceginiz, ordan cıkıp baska yere girince napıyosunuz bakalım diyebileceginiz bi ortamınız yoksa anca klavyeyi okşar facebooku översiniz.ne sosyalleşmesinden bahsediyorsunuz.sonra karı kız fotolarına like atıp msj gelcekmi diye refreshlersiniz.ha gelirde o gelende işe yaramaz
Bye

naber lan naber kızlar dedikten sonra facebook'a ekliyorsun işte o tanıştığını, telefon almakla falan uğraşmıyosun, mesaj atıp falan konuşuyorsun buluşuyorsun. çok pratik bence. telefon numarası paylaşmak çok "özel" ve kasıyo, isim soyad hop ekle mesaj at, gayet kullanışlı ve arkadaş canlısı yani.

ismail yk nın şarkısı gerçek oldu.

bu karıyı oradan buldum.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

e evet facebook a eklemek için soruyor, yeni tanışmışsınız, tanışılmış yani, eklenebilir facebook'a. öyle anlamlar yüklemişiz ki milletçe böyle saçmalıklara, "ALLAHIM SOYADIMI SORDU YA FACEBOOKA EKLERSE !!'^:^'!+" falan yapıyoruz. gayet normal bişi değil mi bu? tanışmışız, ekleşirsin falan. bilemedim ben de.
yani yeni tanıştığın birini facebook'a eklemek meşru olmayan bi hareket mi anlamadım ben. bu kısmı çözemedim cidden.

abi of ne garipsin
mal değiliz
sezdik bişeyler
böyle bir tespit yaptık
rahat ol ya
Sosyal ağlarda paylaş

tespit de sadece
"telefon yerine soyadı soruluyor artık"
hani her soyadı soran facebook'a ekleyen sevişmek istiyo falan diye bişi demedim ki
telefonunu alıp özel iletişime geçmek istediğin biri varsa telefon numarası istemekle kasmak yerine soyadından bağlıyosun işi. bu.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ortalama türkiye şartlarını ben bilmiyorum da
addan bahsetmiyoruz, yeni tanıştığın birisi soyadını soruyosa heralde akraba mıyız acaba diye merak ettiğinden değil facebook'a eklemek istediğinden soruyodur o da eşittir cep telefonu istemek

daha meşru oluyor tabi soyadı olunca eheh..

tanışırsak bana soyadı vermezseniz sizi hatırlamam bile. ciddiyim, ne suratınızı hatırlarım ne adınızı.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

abiler ablalar kasmayın, evet facebook'un genel kullanımı yeterince saçma, fakat hani herkesi sileyim kapatayım mantığında olmak saçma. işinize geldiği vakit işinize yarayan kısımları alın, gerisiyle ilgilenmeyin, simple enough.

sana da +1

ne bileyim bi anda fazla samimiyetsiz geldi, zaten vidyo izlemek dışında bir aktivitem yoktu dellendim sildim.
10 senelik msn adresimide sildim komplecek. baya bi rahatladım. arada bir format lazım
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

abiler ablalar kasmayın, evet facebook'un genel kullanımı yeterince saçma, fakat hani herkesi sileyim kapatayım mantığında olmak saçma. işinize geldiği vakit işinize yarayan kısımları alın, gerisiyle ilgilenmeyin, simple enough.

hayır kapatın herşeyinizi

bi hatuna çıkma teklifi ettim, 1 hafta önce başka birisinden ayrıldığımı "incelemiş" face profilim üzerinden, gelmiş bana ne ayaksın sen diyor.

SHUT DOWN EVERYTHIIIIINGGGGGGG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...