Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetişkinler için anime tavsiyesi

Tron

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
hadi yine go-go-go...

recap:
- birkaç sayfa önce bahsi geçen japonya seyahati deprem yüzünden yalan oldu.
- welcome to NHK'dan darlandık, 4-5 bölümden sonra devamı gelmedi. ben giderdim de konulara uzak enişteniz vetoladı. bunalmayalım denildi.
- tengen toppa gurren lagaan son birkaç bölümde gürültüden darlanılıp bırakıldı (yaş haddi sanırım :P), ara ara geri dönesim geliyo ama artık plotu hatırlamıyore, zor bu saatten sonra :/
- arada kemonozume seyredildi, baya çok beğenildi. hastası olundu, bayılındı.

bu minvalden devam.
yok mu yeni ciciler?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Haibane Renmei öneriyorum herkese.

Eski ama epey. Onun dışında son sezonlardan:

Sket Dance mükemmel komedi.
Durarara güzel
Hanasaku Iroha izlenecek sakin anime. Hoş
Erin izleyebilirsiniz, imba fantezi o da.

Ama hepsinden önce Puella Magi Madoka Magica izleyin. Ne kadar övsem azdır. SOn 4-5 yılın en iyi animesi. Kesinlikle. İzleyin. Kısa da, bir sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
- welcome to NHK'dan darlandık, 4-5 bölümden sonra devamı gelmedi. ben giderdim de konulara uzak enişteniz vetoladı. bunalmayalım denildi.

nhk çift olarak izleyeceğim son şey olur açıkçası, bir hikikomorinin hayatı temalı belgesel iyi guzel de asıl zevki(?) karakterlerle empati kurabilmekte yatıyor bence

yakın gecmisten populer yapımlara özet gecersek :

madokaya +1 ama durarara ilk birkaç bölümden sarmazsa bırakın

steins;gate de basarili ama onun da ilk bolumleri cok yavas geciyor

kavga dovussuz bisey isterseniz de usagi drop
ustune dram olsun, arada bır aglatsın dersenız ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai (ano hana kısaca)
Sosyal ağlarda paylaş

filmini diyorsan GITS 1 filmi var bi de GITS 2 (Innocence) filmi var
dizisini diyorsan GITS SAC 1. sezon var, bi de GITS SAC 2. sezon var.
GITS filminin 2.0 diye bir versiyonu var, o kadar hoşuma gitmedi, remake yapmışlar ama orjinali daha güzel.

GITS filmiyle GITS SAC dizisi birbirinin devamı değiller, alternatif hikayeler gibiler. karakterler aynı ama farklılıklar var. atmosferde de farklılıklar var.
o yüzden GITS izlemeden SAC ile başlasan da farketmez, gerçi önce GITS izlemen yarattıkları "gelecek" hakkında daha iyi arkaplan oluşturur kafandaç

öte yandan GITS SAC sezonlarını birer film haline çevirdiler. film süresine oturtabilmek için epey kırpılmış sahneler. o yüzden tavsiyem SAC'ların filmleştirilmiş olanını değil direk dizilerini (26şar bölüm) izlemen.
SAC 1. sezon -> The Laughing Man filmi
SAC 2. sezon -> Individual Eleven filmi

bi de benzeri bir şekilde 3. film çıkardılar (ama karşılığı 3. sezon yok), o da Solid State Society filmi oluyor.

özet: GITS -> GITS 2 Innocence -> GITS SAC -> GITS SAC 2nd Gig -> GITS Solid State Society.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
şimdi bitirdimde, Oha ne kadar iyiydi lan..

ahaha kesinlikle bu kadar sağlam toplarlayıp bitirceğini hayal edemedim. heleki 6-7-8 deki durgunluktan sonra dedim bütce mütce derken dağıldılar herhalde ama inanılmaz toplarladı yetmedi bide azımıza azıma vurdu terlikle anime.

ahaha resmen keyfim yerine geldi.

izleyin hepniz.

cok iyimiş yav.

ps: art ne iyidi ne iyiydi ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...