vaperon Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yetişkinlerin de rahatlıkla izleyebileceği bir anime daha geldi aklıma. Bilmiyorum söylendi mi? Hem de güncel olarak iyi de gider. Tokyo Magnitude 8.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 noir da iyidir. zaten cogu soylenmis. NHK uber, tum pati izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hadi yine go-go-go... recap: - birkaç sayfa önce bahsi geçen japonya seyahati deprem yüzünden yalan oldu. - welcome to NHK'dan darlandık, 4-5 bölümden sonra devamı gelmedi. ben giderdim de konulara uzak enişteniz vetoladı. bunalmayalım denildi. - tengen toppa gurren lagaan son birkaç bölümde gürültüden darlanılıp bırakıldı (yaş haddi sanırım :P), ara ara geri dönesim geliyo ama artık plotu hatırlamıyore, zor bu saatten sonra :/ - arada kemonozume seyredildi, baya çok beğenildi. hastası olundu, bayılındı. bu minvalden devam. yok mu yeni ciciler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Haibane Renmei öneriyorum herkese. Eski ama epey. Onun dışında son sezonlardan: Sket Dance mükemmel komedi. Durarara güzel Hanasaku Iroha izlenecek sakin anime. Hoş Erin izleyebilirsiniz, imba fantezi o da. Ama hepsinden önce Puella Magi Madoka Magica izleyin. Ne kadar övsem azdır. SOn 4-5 yılın en iyi animesi. Kesinlikle. İzleyin. Kısa da, bir sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Söylendimi bilmiyorum ama Ergo Proxy baya sağlam bi animedir.Biraz monoton ilerler ama konu , çizimler filan muazzam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yazuach said: Söylendimi bilmiyorum ama Ergo Proxy baya sağlam bi animedir.Biraz monoton ilerler ama konu , çizimler filan muazzam... ergo izlerken yarım bıraktığım tek anime, kişiden kişiye değişebiliyor güzelliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Emaleth said: - arada kemonozume seyredildi, baya çok beğenildi. hastası olundu, bayılındı. The Tatami Galaxy Aynı adamdan. Buna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 @Pipet Doğrudur zevk meselesi sonuçta.Herkeze hitap etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 tatami galaxy şahane evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Emaleth said: - welcome to NHK'dan darlandık, 4-5 bölümden sonra devamı gelmedi. ben giderdim de konulara uzak enişteniz vetoladı. bunalmayalım denildi. nhk çift olarak izleyeceğim son şey olur açıkçası, bir hikikomorinin hayatı temalı belgesel iyi guzel de asıl zevki(?) karakterlerle empati kurabilmekte yatıyor bence yakın gecmisten populer yapımlara özet gecersek : madokaya +1 ama durarara ilk birkaç bölümden sarmazsa bırakın steins;gate de basarili ama onun da ilk bolumleri cok yavas geciyor kavga dovussuz bisey isterseniz de usagi drop ustune dram olsun, arada bır aglatsın dersenız ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai (ano hana kısaca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 black bible var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ismini doğru yazaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 izlemeyen varsa ghost in the shell izlesin mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 çok pardon ghost in the shell izlerken hangisinden başlamalıı :( ben hep karıştırıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 filmini diyorsan GITS 1 filmi var bi de GITS 2 (Innocence) filmi var dizisini diyorsan GITS SAC 1. sezon var, bi de GITS SAC 2. sezon var. GITS filminin 2.0 diye bir versiyonu var, o kadar hoşuma gitmedi, remake yapmışlar ama orjinali daha güzel. GITS filmiyle GITS SAC dizisi birbirinin devamı değiller, alternatif hikayeler gibiler. karakterler aynı ama farklılıklar var. atmosferde de farklılıklar var. o yüzden GITS izlemeden SAC ile başlasan da farketmez, gerçi önce GITS izlemen yarattıkları "gelecek" hakkında daha iyi arkaplan oluşturur kafandaç öte yandan GITS SAC sezonlarını birer film haline çevirdiler. film süresine oturtabilmek için epey kırpılmış sahneler. o yüzden tavsiyem SAC'ların filmleştirilmiş olanını değil direk dizilerini (26şar bölüm) izlemen. SAC 1. sezon -> The Laughing Man filmi SAC 2. sezon -> Individual Eleven filmi bi de benzeri bir şekilde 3. film çıkardılar (ama karşılığı 3. sezon yok), o da Solid State Society filmi oluyor. özet: GITS -> GITS 2 Innocence -> GITS SAC -> GITS SAC 2nd Gig -> GITS Solid State Society. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ooooh çok güzel tavsiye birikmiş. şahanesiniz paticiklerim :** Puella Magi Madoka Magica iniyo bakalım. gerisine de sıradan bakarız. özellikle kemonozumeyi yapan adamın işine bakıcam mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Kaede said: tatami galaxy şahane evet ay izliyomda şimdi. animasyon ve artwork olarak sahane zaten ilhim virdi, ama işlenişi falan cok basarılı ya. bildiğin geberdim bazı yerlerde gülmekten. daha 6. bölümdeyim ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 hentai başlığı değil mi bu? yanlış mı geldim yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 black bible var işte niye yazmamış kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 tatami baştan sona iyi. olayı biraz erken çözüyorsun o yüzden sonu hafif sönük kalıyor. yoksa on numero http://www.youtube.com/watch?v=tNdonQa-1u8 al bu da sana gelsin cüce http://www.youtube.com/watch?v=RXjR-MNV66Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 şimdi bitirdimde, Oha ne kadar iyiydi lan.. ahaha kesinlikle bu kadar sağlam toplarlayıp bitirceğini hayal edemedim. heleki 6-7-8 deki durgunluktan sonra dedim bütce mütce derken dağıldılar herhalde ama inanılmaz toplarladı yetmedi bide azımıza azıma vurdu terlikle anime. ahaha resmen keyfim yerine geldi. izleyin hepniz. cok iyimiş yav. ps: art ne iyidi ne iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Tatami allah gibi. Art'ı da inovasyon 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Welcome to the NHK süpermiş bütün haftasonu yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 anohana bitirdim drama tavsiyeniz varmı başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar