Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetişkinler için anime tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

yok kimse hakkını yiyemez zaten

champloonun LOL SO RANDOM XDDD komedi bölümleri dışında pek numarası yoktu. bir the real folk blues part 2 nun verdiği duyguyu bütün champlooyu toplasan alamazsın

okurken bölümü hatırladım, ürperdim.

black lagoon izleyin bi de ya,illa samuray olsun demiyosanız.
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

Tokyo, ordan gunubirlik yokohama. Sonra bir-iki gun de birinden birinde kalip osaka ve kyoto diye planliyorum simdilik. Ama agirlik tokyoda tabi.

ben de geleyim
Mesaj tarihi:
yokohama'da bi tane yeni ve süper hayvanat bahçesi varmış, bi de japonyanın en büyük chinatown'larından biri. belki onlar ilginç olabilir diye gideyim dediydim. sabah gidip akşam dönmelisinden.

tokyo'da asakusa olayına ilgi göstermemişim ben, ona bi bakiym. gundam'ın gitmesi fena olmuş, zaten en büyük müze de kapalıymış 2 sene, o da çok kötü oldu, gidip murakami eserlerine tapınmak bu seyahati tetikleyen şeylerden biriydi halbüse :/

disneyland konusunda kafam karışık, tokyoda görmek istediğim şey disneyland diil ama yakınlarda disneyland ziyareti görünmediği için gitmişken aradan çıkarılabilir bi ihtimal. tokyoda bi 5 gün kalırım diyorum, vakit kalırsa olur, akihabara'da maid cafe, mini sake house filan dolanıcam, anlıycam iyice bunlar nası ve neden manyak, kararlıyım :P

nara'daki geyikleri ben de okudum internetlerden ama biz her halükarda daha geyiğiz diye ilgimi çekmemişti :P
osaka-kyoto'ya iki gün vericem herhalde, senin yazdıklarınla kabardı bu taraf. bi bakıniim iyice ona göre karar veriym zira bir de tokyo dışında 2 gün harbi ryokan yapma fikri vardı. bu gidişle sonsuza kadar orda kalmam gerekebilir :P

neyse teşekkürler mortiscan. threadi de hijack etmiş oldum, susuyorum artık daha fazla şişmeden millet hehe.
*evil grin*

toparlayacak olursam;
yetişkinler için anime olarak samurai champloo öneriyorum. ayrıca vitamin olarak, yaşama sevinci olarak, müzik olarak ve adamlık dersi olarak da öneriyorum netekim.
HAS-TA-SI-YIM!
Mesaj tarihi:
Samurai Champloo tarzında başka ne anime vardır? Yani o kalitede, benzer konuda olsun demiyorum da böyle en azından realistik combat sahneleri filan arıyorum.

Realistik derken kastettiğim supernatural olmasın öyle yok kılıcımdan lazer attım, yok kılıcımla dürttüm dağlar parçalandı filan istemiyorum işte. Kılıç kılıca kapışsınlar filan istiyorum.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

yok kimse hakkını yiyemez zaten

champloonun LOL SO RANDOM XDDD komedi bölümleri dışında pek numarası yoktu. bir the real folk blues part 2 nun verdiği duyguyu bütün champlooyu toplasan alamazsın

doğru söze ne hacet
Mesaj tarihi:
Kaede said:

bide tabi

http://www.youtube.com/watch?v=G4VN0in4weA

öyle pis yerlerde çalıyor ki şu şarkı sentencedın the river şarkısından sonra en birinci damar

off bıçak gibi giriyodu bu müzik ya
Mesaj tarihi:
The Melancholy of Haruhi Suzumiya
The Disappearance of Haruhi Suzumiya

2 sezon + film

Clannad 2 sezon + bikaç OVA.

tafsiye ettiklerim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

adam yeni izlemiş daha. ama evet baya güzeldi NHK.

yeni izlesem ne olacak abi

keşke hiç izlememiş olsam şu an tekrar başlicak olsam o kadar beğendim.
Mesaj tarihi:
champloo da hiphoptan ibaret deil:

san francisco

http://www.youtube.com/watch?v=-NMt0QK2p90

song of the seasons

http://www.youtube.com/watch?v=k4RiEC7Ek40

• Yeni Oluştur...