stimpak Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Kaede said: yok kimse hakkını yiyemez zaten champloonun LOL SO RANDOM XDDD komedi bölümleri dışında pek numarası yoktu. bir the real folk blues part 2 nun verdiği duyguyu bütün champlooyu toplasan alamazsın okurken bölümü hatırladım, ürperdim. black lagoon izleyin bi de ya,illa samuray olsun demiyosanız.
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Emaleth said: Tokyo, ordan gunubirlik yokohama. Sonra bir-iki gun de birinden birinde kalip osaka ve kyoto diye planliyorum simdilik. Ama agirlik tokyoda tabi. ben de geleyim
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yokohama'da bi tane yeni ve süper hayvanat bahçesi varmış, bi de japonyanın en büyük chinatown'larından biri. belki onlar ilginç olabilir diye gideyim dediydim. sabah gidip akşam dönmelisinden. tokyo'da asakusa olayına ilgi göstermemişim ben, ona bi bakiym. gundam'ın gitmesi fena olmuş, zaten en büyük müze de kapalıymış 2 sene, o da çok kötü oldu, gidip murakami eserlerine tapınmak bu seyahati tetikleyen şeylerden biriydi halbüse :/ disneyland konusunda kafam karışık, tokyoda görmek istediğim şey disneyland diil ama yakınlarda disneyland ziyareti görünmediği için gitmişken aradan çıkarılabilir bi ihtimal. tokyoda bi 5 gün kalırım diyorum, vakit kalırsa olur, akihabara'da maid cafe, mini sake house filan dolanıcam, anlıycam iyice bunlar nası ve neden manyak, kararlıyım :P nara'daki geyikleri ben de okudum internetlerden ama biz her halükarda daha geyiğiz diye ilgimi çekmemişti :P osaka-kyoto'ya iki gün vericem herhalde, senin yazdıklarınla kabardı bu taraf. bi bakıniim iyice ona göre karar veriym zira bir de tokyo dışında 2 gün harbi ryokan yapma fikri vardı. bu gidişle sonsuza kadar orda kalmam gerekebilir :P neyse teşekkürler mortiscan. threadi de hijack etmiş oldum, susuyorum artık daha fazla şişmeden millet hehe. *evil grin* toparlayacak olursam; yetişkinler için anime olarak samurai champloo öneriyorum. ayrıca vitamin olarak, yaşama sevinci olarak, müzik olarak ve adamlık dersi olarak da öneriyorum netekim. HAS-TA-SI-YIM!
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Samurai Champloo tarzında başka ne anime vardır? Yani o kalitede, benzer konuda olsun demiyorum da böyle en azından realistik combat sahneleri filan arıyorum. Realistik derken kastettiğim supernatural olmasın öyle yok kılıcımdan lazer attım, yok kılıcımla dürttüm dağlar parçalandı filan istemiyorum işte. Kılıç kılıca kapışsınlar filan istiyorum.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bleach var tam aradığın gibi. şaka şaka
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Kaede said: yok kimse hakkını yiyemez zaten champloonun LOL SO RANDOM XDDD komedi bölümleri dışında pek numarası yoktu. bir the real folk blues part 2 nun verdiği duyguyu bütün champlooyu toplasan alamazsın doğru söze ne hacet
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tokyodaki hayvanat bahscesi kandırıkcı, heryer panda heykeli oyuncağı dolu ama panda ölmüş
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Aluriel var ya tam quote yapacaktım "wut?!" diye sonra farkettim o small taglarının içindekini asdfsdfasdf
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Kaede said: bide tabi http://www.youtube.com/watch?v=G4VN0in4weA öyle pis yerlerde çalıyor ki şu şarkı sentencedın the river şarkısından sonra en birinci damar off bıçak gibi giriyodu bu müzik ya
ses Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 The Melancholy of Haruhi Suzumiya The Disappearance of Haruhi Suzumiya 2 sezon + film Clannad 2 sezon + bikaç OVA. tafsiye ettiklerim.
Borastus Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 monster direkt, biraz yavaş olması can sıkmazsa çok rahat izleniyor.
Tron Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 helsingde çok etkilendiğim askeri havayı aldım. :)
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 adam yeni izlemiş daha. ama evet baya güzeldi NHK.
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cok deli paylasimlar bile yapildi zamaninda
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Sereglin said: adam yeni izlemiş daha. ama evet baya güzeldi NHK. yeni izlesem ne olacak abi keşke hiç izlememiş olsam şu an tekrar başlicak olsam o kadar beğendim.
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mirluin said: BUNU İZLEMEDEN CAPS AÇMAYIN evreni sololamak. budur epiklik euhe
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 patlat bi hitori bocchi gökhan http://www.youtube.com/watch?v=G4VN0in4weA youkosooo hitori booocchhiiii hitoorri booocchiiiiiii
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mortis said: Welcome to the NHK mükemmel :/ Çok üzücü lan o.
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 champloo da hiphoptan ibaret deil: san francisco http://www.youtube.com/watch?v=-NMt0QK2p90 song of the seasons http://www.youtube.com/watch?v=k4RiEC7Ek40
Öne çıkan mesajlar