Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ekran niye eğimli? şekil olsun diye mi sağladığı bişi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ele, surata rahat otursun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 http://www.retrobrick.com/nokia81103.jpg matrixden çıkabilreceğiz bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 alcagım telefona karar verdim.ayfon istemiyordum nexus s bekliyorum türkiye ye gelsin.turkcele daha dogrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 gelmicek ki? nexus 1 gelmişmiydi ki bu gelcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 frekanslara dikkat edin yalniz, att 3g calismiyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 gelmicek mi ? lan bi telefon beğendik 40 yılda bi att 3g derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Hangi frekanslarda olması lazım ki ? Nexus S Budur işte alınması plananlanan telefon , bir sıkıntı yok gibi duruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Band and Mode : EDGE/GPRS/HSUPA Technology Details: EDGE/GPRS 850/900/1800/1900MHz|HSUPA 5.76/7.2 900/1700/2100MHz|HSUPA 5.76/7.2 900/1700/2100 dun cali$iyodu hatti taktim. T-mobile satiyo kontratsiz. ben trden 1200 liraya aldim pazarlikla. sahibindene bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 2 tane getirtip birini satayım o zaman lan 1.100 TL den falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bu arada bunun ekranı kıvrımlı değil gençler. incelemesini okuduğumda oha lcd'yi bükmüşler falan demiştim ama ekranı değil, üzerindeki cam kaplaması veriyormuş o kıvrımı. trivial bilgiyi sunayım kaçayım alet güzel çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 nasil yani? amoledler egilebiliyor, o yuzden egik degil mi ekrani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Amoled'ler eğilebiliyor, ekranı çıkartıp eğebilirsiniz, çok sorun olmaz katlamadığınız sürece ama üzerindeki cam ayrı bir şey tabi o kırılır. Kıvrımlı yapmamalarının bir sebebi vardı, merak edip bulmuştum da hatırlamıorm şimdi, bulabilirsem yazarım. Pek sıcak bakmıyorlar ekranda stil olayına.. En basitinden güneş ışığında görüntü kalitesini düşürüyor denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://gizmodo.com/5714299/nexus-s-torn-apart-secrets-of-the-contour-display Yok eğik değil bu. Ön camı meyilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ekran egik degil evet, sadece ustundeki cami egik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 e ne anlami var o zaman onun ya.. hayallerim yikildi, ben de egik amoled ekranlar yayginlasiyor diye heyecanlanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 egik megik olmasina gerek yok abi. i$ini iyi yapsin yeter $imdilik. =P alet hasta bu arada. lg nin dual core aletini bekleyemeyecek olan varsa alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bence çok kötü zamanda çıktı bu. Tegra2 midir, onu bekleyin bunu düşünen varsa.. Sonra pişman olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bu arada itunes gibi bi senkronizasyon programi var midir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Neleri ne ile senkronize etmek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ne biliyim satin aldigin app leri, muzik dosyalarini, kontaklari, resim vidyolari falan.. samsungun boyle bi programi varsa buna uyar mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 double twist diye bisi buldum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Samsung'un Kies diye bi programı var, muhtemelen uyar buna da. Ama Android'ler google hesabıyla senkronize çalışıyor zaten. Tam olarak neleri senkronize ediyor hatırlamıyorum ama resim, müzik vs. etmiyordur. Ama Kies bunu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bu Nexus S lerde - Andorid'lerde , Symbianlar'daki Sign etme , Apple lardaki J.Break 'in karşılığı ne oluyor , ÖM atabilir mi Android ciler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Yok öyle bir şey Android'de. İstediğin programı, istediğin gibi yüklersin. Jailbreak iOS'un kapalılığından olan bir şey; normal değil, anormal bir olay kendisi. İnsanlar o kadar alışmışlar ki, nasıl Android'de jailbreak yaparım diye sorup duruyorlar. Yok Android'de öyle kazma politikalar. Ne istersen yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar