Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Nexus S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Band and Mode : EDGE/GPRS/HSUPA

Technology Details: EDGE/GPRS 850/900/1800/1900MHz|HSUPA 5.76/7.2 900/1700/2100MHz|HSUPA 5.76/7.2 900/1700/2100

dun cali$iyodu hatti taktim.

T-mobile satiyo kontratsiz. ben trden 1200 liraya aldim pazarlikla. sahibindene bakin.
Mesaj tarihi:
bu arada bunun ekranı kıvrımlı değil gençler. incelemesini okuduğumda oha lcd'yi bükmüşler falan demiştim ama ekranı değil, üzerindeki cam kaplaması veriyormuş o kıvrımı. trivial bilgiyi sunayım kaçayım alet güzel çünkü.
Mesaj tarihi:
Amoled'ler eğilebiliyor, ekranı çıkartıp eğebilirsiniz, çok sorun olmaz katlamadığınız sürece ama üzerindeki cam ayrı bir şey tabi o kırılır. Kıvrımlı yapmamalarının bir sebebi vardı, merak edip bulmuştum da hatırlamıorm şimdi, bulabilirsem yazarım. Pek sıcak bakmıyorlar ekranda stil olayına.. En basitinden güneş ışığında görüntü kalitesini düşürüyor denebilir
Mesaj tarihi:
egik megik olmasina gerek yok abi. i$ini iyi yapsin yeter $imdilik. =P

alet hasta bu arada. lg nin dual core aletini bekleyemeyecek olan varsa alsin.
Mesaj tarihi:
Samsung'un Kies diye bi programı var, muhtemelen uyar buna da. Ama Android'ler google hesabıyla senkronize çalışıyor zaten. Tam olarak neleri senkronize ediyor hatırlamıyorum ama resim, müzik vs. etmiyordur. Ama Kies bunu yapıyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok öyle bir şey Android'de. İstediğin programı, istediğin gibi yüklersin. Jailbreak iOS'un kapalılığından olan bir şey; normal değil, anormal bir olay kendisi. İnsanlar o kadar alışmışlar ki, nasıl Android'de jailbreak yaparım diye sorup duruyorlar.

Yok Android'de öyle kazma politikalar. Ne istersen yükle.
  • Yeni Oluştur...