Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya bu adamlar niye giysileri 2011 de hala texture yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kalite bi gömlek kaç gb haberin var mı senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 napsinlar? ipek mi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 oyun diyenarlara ne zaman dağıtılcak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 2 gun oncesine kadar online tetris bile oynayamayanlar konusmasin pliz. satislar ortada, hizmet kalitesi ortada, siz susun da gozleriniz konussun. oyun iyiymis sanirim firsat bulup su dragon age 2'yi bitirebilirsem alayim bakalim ben de, black ops multi atiyorum bu aralar cok nedense bi geri sarma oldu. PScilerin bol bol single player oynucak zamani olmustur tabi son 1 ayda. olm saka bi yana farkinda misiniz, ohaaa grafikler xbox'tan iyi diye seviniyosunuz bildigin, baya uzucu bi durum degil mi PS icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ps kazanmış bence şu bluray vs dvd olayında fsdsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Oynamak istedigim cok oyun cikiyor, surekli "sunu yetistireyim oynarim" dedikce birikiyor oynayamiyorum. Ciddi ciddi duygulandim, oyun oynamak istiyorum ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 penth kızmış ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Penthesilea said: 2 gun oncesine kadar online tetris bile oynayamayanlar konusmasin pliz. satislar ortada, hizmet kalitesi ortada, siz susun da gozleriniz konussun. oyun iyiymis sanirim firsat bulup su dragon age 2'yi bitirebilirsem alayim bakalim ben de, black ops multi atiyorum bu aralar cok nedense bi geri sarma oldu. PScilerin bol bol single player oynucak zamani olmustur tabi son 1 ayda. olm saka bi yana farkinda misiniz, ohaaa grafikler xbox'tan iyi diye seviniyosunuz bildigin, baya uzucu bi durum degil mi PS icin?online oyun oynamak istersem pc de oynarım, aptallar için kolaylaştırılmış oyunları special olympics tadında oynamasam da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 xbok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yanlış yer lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20110518-8cc03.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://i.imgur.com/UfSzk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Gizel mi lem oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Pasta said: online oyun oynamak istersem pc de oynarım, aptallar için kolaylaştırılmış oyunları special olympics tadında oynamasam da olur.haha defol git be nerde oynarsan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ilke çok tatlı bir adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ABI ALLAH BELANI VERSIN AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 AHAHAHA seni yerim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ahhahaahha of yarildim. naber bitanem seni cok ozledim,.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 iyi aşkitom debeleniyoruz senin nasıl gidiyo? olm bu msn çöküp duruyo bende adam gibi yapsana şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kendi aranizda eglenmezseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Oyununa bir baktım bakalım abartıldığı kadar varmıymıs diye birde ne göreyim çevre grafikleri BERBAT! adamlar sanki plastikten yapmıslar içi boş gibi arabayla insan öldürememek ayrıca bir saçmalık tabiki! eh konsolcularada böyle oyun düser zaten şaşırmadım tıpkı içi doldurulmus balon oyun killzone 3 gibi he he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 başarısız troll,obvious troll vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi yayaları arabayla ezememek olmamış hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar