Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

2 gun oncesine kadar online tetris bile oynayamayanlar konusmasin pliz.
satislar ortada, hizmet kalitesi ortada, siz susun da gozleriniz konussun.

oyun iyiymis sanirim firsat bulup su dragon age 2'yi bitirebilirsem alayim bakalim ben de, black ops multi atiyorum bu aralar cok nedense bi geri sarma oldu. PScilerin bol bol single player oynucak zamani olmustur tabi son 1 ayda.

olm saka bi yana farkinda misiniz, ohaaa grafikler xbox'tan iyi diye seviniyosunuz bildigin, baya uzucu bi durum degil mi PS icin?
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

2 gun oncesine kadar online tetris bile oynayamayanlar konusmasin pliz.
satislar ortada, hizmet kalitesi ortada, siz susun da gozleriniz konussun.

oyun iyiymis sanirim firsat bulup su dragon age 2'yi bitirebilirsem alayim bakalim ben de, black ops multi atiyorum bu aralar cok nedense bi geri sarma oldu. PScilerin bol bol single player oynucak zamani olmustur tabi son 1 ayda.

olm saka bi yana farkinda misiniz, ohaaa grafikler xbox'tan iyi diye seviniyosunuz bildigin, baya uzucu bi durum degil mi PS icin?
online oyun oynamak istersem pc de oynarım, aptallar için kolaylaştırılmış oyunları special olympics tadında oynamasam da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyununa bir baktım bakalım abartıldığı kadar varmıymıs diye birde ne göreyim çevre grafikleri BERBAT! adamlar sanki plastikten yapmıslar içi boş gibi arabayla insan öldürememek ayrıca bir saçmalık tabiki! eh konsolcularada böyle oyun düser zaten şaşırmadım tıpkı içi doldurulmus balon oyun killzone 3 gibi
he
he
he
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...