Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Oyunu kendi çapımda inceleme fırsatı buldum , daha ilk mesajımı böyle bir kinle nefretle atmak istemezdim ama öyle oldu napalım , öncelikle spoiler yok o yüzden rahat rahat okuyabilir oynamayanlar. bunların hepsi benim kendi görüşümdür.

Öncelikle oyunu diğer rockstar oyunları (gta,rdr) ile sakın ama sakın karıştırmayın bu oyun çok enteresan bi oyun , size gta nın 2 katı harita veriyo fakat yapabiliceğiniz hiçbirşey yok bu oyunda.Team bondinin yeni geliştirdiği yüz tarama sistemi tamam güzel olmuşta bundan başka gerçekten hiçbirşey yok bu oyunda..ne yaşayan bi şehir var nede güzel grafik kaplamaları var ( bu arada ps3 de oynadım xbox daha rezaletmiş) oyunu sandbox değilde adventure yönünde incelediğimde davalarda sorgulamayı yanlış yapsanız bile oyun bi şekilde size davanın sonunu sunuyo , hep dava yerine git incele bitsin , hadi çok enteresan bir olay olur dava olur incelersinizde bence hiç enteresan bi dava bile yok.. haa outfits olayıda öyle evine git değiştir değil yolda yürürken bile hatta adamı sorgularkan bile starta basıp outfits den üstünüzü değiştirebiliyosunu bu ne rezalettir ya ? , oyunda araba kullanmakta ayrı bi rezalet , davaya giderken random çıkan olaylara gittiğinizde adamı tutuklayamıyosunuz adam sizden kaçıyo bacağına sıksanız bile ölüyo yada kaça kaça gidip birisini rehin alıyo sonra kafasına ateş ederek öldürüyosunuz... bu oyunun ben hiç ama hiç güzel bi yanını bulamadım daha uzun yazardımda çok karışık olmasın diye sustum.. rockstar değilde başka bi firmanın sandboxı olsaydı bu kadar eleştirmezdim güzel bile derdim ama rockstara yakışmicak bi oyundu , bu arada araba ne kadar hasar alırsa alsın bi eve girip cıktıgınızda otomatikte düzeliyo :)) , neyse benden bu kadar dediğim gibi kendi görüşümdür rockstara yakışmicak bi oyun nefret geldi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

kacan adamlar icin iyi kovalarsan, tackle yapabiliyosun. ama genel olarak sana katiliyorum. en kotu adami elinden veya bacagindan vurdukmu etkisiz hale getirebilmeliyiz diye dusunuyorum. ayrica oyun bana ilk basta iyi ugrasilmista sonra cok aceleye getirilmis izlenimi verdi. sanki yapmak istedikleri baska seylerde varmista apar topar satisa sunmuslar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya bitirenlere bir sorum olacak:

ardarda 4 kadın aynı tipte öldürüldü, bu black dahlia hedesi falan diyorlar ama 3 case'de de suçlu adamları bulup içeri tıktık. Hep yanlış adamları mı tıkıyoruz içeri nedir? Sinir oldum oyuna :(

evet boyle bir gerizekalilik var. bir tek pedofili/koca davasinda suclu olup olmadigini tam kestiremiyosun. digerleri resmen "basina gelenleri haketti" diyip duruyo. hadi kanitlar yerlestirildide, hic biri abi valla sucsuzum ya demiyo.

Sosyal ağlarda paylaş

valla daventure olarak oynayınca gayet başarılı, hatta oynadığım en iyi adventure'lardan bence. case bittiğinde altta çıkan yazıda şunu şunu yapsan iyi olurdu yazıları da gayet iyi bence, nerede yanlış yaptığını öğreniyorsun.

ha sorgularda yanlış soru sorduğunda oyun sana yolu açmasa ve kilitlensen de tekrar aynı incelemeleri yapmak falan çok bayık olurdu, kaldı ki tek kişi değiliz. Partnerimiz de gerizekalı olmadığına göre partnerimiz sayesinde davada aşama kaydettiğimiz rp'sini yapabilirsiniz ki gayet mantıklı olur. Oyun o açıklamayı yapma gereği duymamış, canları sağolsun.

Davalara falan gelince de, homicide desk'teki davalar serisi ve kurgu falan benim çok hoşuma gitti. Zevk meselesi biraz o yani :)

bence bu tip bir dedektiflik oyunu eksikliği vardı ve çok güzel geldi, bu tip daha fazla oyun görmek isterim gerçekten, bitecek diye oynamaya kıyamıyorum oyunu

edit: @disappear: İşte o olay baya fail olmuş, oyun hakkındaki tek kötü yorumum o konuda olur. senaryo ve kurgu güzel ama o öncekileri bağlayamamaları hiç hoş olmamış, dediğin gibi ben suçluyum diye bağırıyorlardı resmen sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...