Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Gaziantep Bld - Beşiktaş JK | 11 Kas 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

applev0dka said:

zaaaa kendimize
gördukku bazi yedeklerimz cok yetersiz.. birbiryle az oynayan adamlar ciddi sorunlar yasıyorlar.. artık ideal 11imz olsun oynuyalm onla bu kadar basit... yemisim roteyşını

ideal 11 ne ben bilmiyorum

kaleci fark etmez
ekrem(hilbert)-ersan gülüm-toroman-deli
ernst necip
holosko(tabata-onur) quaresma
guti
bobo
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ben beşiktaşın bilinçli olarak gruptan çıkmayacağını düşünüyorum. uefa'da gruptan çıktılar zaten, daha da ilerlemek istiyorlarsa ligi de boşlayamayacakları için en mantıklı hareket olur.

besiktas gibi bir takıma yakısmaz o..
fener naslsa alamayz yaw diyip kasmaz belki ama... bizim yapcagmz bisey diildr..
dimi laa? yapmazlar dimi öyle mi yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

ölü balık hızıyla top cevrilirse bank asya ligi takımı bile rahat bi sekilde bizi yener sezon basındaki gibi cok kosan rakibi yoran takım lazım

abi takimda istek yok... yada ne biliym bu takım icin mi kosucaz yorucaz kendimizi havasindalar... ama bariz ruhsuzlar yani.. hafta sonu ligi mi dusunuyorlar ne biliym.. ama sene basindan uzak takım o kesin..
haa spikerin ve ömern söyledgi tek adam akılli sey.. bu kadar rotasyon yapıosn adamlar birbrni tanımıo sahada.. orta sahada bi iskelet olsun kenara yap rotasyonu.. herkes yabanci birbrne..
neyse biz bu gruptan cıkarz cıkmasna da.. futbolcularda bitio is..
(bizim baskan antep'e 100k $ bagis mi yapti napti) :P
Sosyal ağlarda paylaş

hemen saldırılmış da beni takip eden gözler hatırlar, reykardı istifaya sürükleyen süreci schuster çoktan aştı. yüzsüzlüğe devam ediliyor, quaresma vs. derken beşiktaş taraftarı fazlasıyla kapıldı demirören rüzgarına. ki öyle tatlı esiyor ki bu seneyi götürür. gelecek sezon anca patlar fırtına.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

hemen saldırılmış da beni takip eden gözler hatırlar, reykardı istifaya sürükleyen süreci schuster çoktan aştı. yüzsüzlüğe devam ediliyor, quaresma vs. derken beşiktaş taraftarı fazlasıyla kapıldı demirören rüzgarına. ki öyle tatlı esiyor ki bu seneyi götürür. gelecek sezon anca patlar fırtına.

mac sonrası iyi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...