Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whatsapp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ren said:

ne yapçaz abi o kodu.
chromeda açıyor invalid diyor.

özel mesaj gitsin diye alıntılıyorum. whatsapa gir menüye gir whatsapp web'e gir. sonra aynı şekilde web.whatsapp.com'a gir. qr kodu veriyorlar kamerayla onu onayla sonra giriş yapıyor kendiliğinden.
Mesaj tarihi:
işte sorun şu ki, güncelleme yok & menüde whatsappweb yok.
TELEFONU İNGİLİZCE GULLANIYOM DİYE Mİ GICIKLIQ YAPIYONUZ.

evet büyük i

reinstall ettim oldu.
Mesaj tarihi:
Ren said:

işte sorun şu ki, güncelleme yok & menüde whatsappweb yok.
TELEFONU İNGİLİZCE GULLANIYOM DİYE Mİ GICIKLIQ YAPIYONUZ.

evet büyük i

abicim dedim sana bak ama. whatsappta böyle birşey görülmüyorsa lütfen kaldırıp-yeniden kurun. diye :(
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
WhatsApp Web cidden başarılı olmuş. Sadece tarayıcıdan açacağınız mobil cihazında internete bağlı olması zorunluluğu şuan için bazen sıkıntı olabilecek noktası..
Mesaj tarihi:
Ren said:

resim gönderdim denemek amaçlı. üç piksele indirdi sağolsun :(

bekleyince netleşir telefonun eskiyse, değilse internetin bokum gibi olabilir, artıkın sadece gelince değil göndersende resmi böyle 1 sn flm net göremiyorsun nedense onu farkettim olur ya yüklenir gibi olur netleşir falan, abi kafanda kurbağa var.
Mesaj tarihi:
yok web arayüzünden gönderdim, gönderdiğimi web arayüzünden download tuşu ile indirdim.

1366x768 ss göndermiştim.
indirdiğim 640x359

204kb tan
51 e düşürmüş.

1/4 sdfs
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

Silmenize gerek yok whatsapp'i, sadece menü tuşuna basılı tutarak arkada çalışan programlar şeysinden kapayıp yeniden açın geliyor.

olmuyor bu herkeste
restart bile yemiyor
Mesaj tarihi:
WhatsApp resimleri her zaman kucultuyor zaten, biz WhatsApp'tan gonderelim diyen musteriden baski almiyoruz.

birebir gonderse dayanamaz o trafige, bir de zaten kullanicilarin data kullanimlari sacmalar.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...