SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 vatsapta menüye basıcan watsap web var, ona gelicen. Sonra o QE kodu scan ettiricen. Bağlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ren said: ne yapçaz abi o kodu. chromeda açıyor invalid diyor. özel mesaj gitsin diye alıntılıyorum. whatsapa gir menüye gir whatsapp web'e gir. sonra aynı şekilde web.whatsapp.com'a gir. qr kodu veriyorlar kamerayla onu onayla sonra giriş yapıyor kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Su uygulamayi Microsoft yazsaydi web sayfasina user/pass koyar, telefona da sms gondertirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 işte sorun şu ki, güncelleme yok & menüde whatsappweb yok. TELEFONU İNGİLİZCE GULLANIYOM DİYE Mİ GICIKLIQ YAPIYONUZ. evet büyük i reinstall ettim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 android sürümün ne gelmemiştir belki ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Her update ile uygulamalarının yarısı patlayan androidci arkadaşları görebilir miyiz? lan ios 8 çıktığındaki ağlamalarınızı bilmesek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 android lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ren said: işte sorun şu ki, güncelleme yok & menüde whatsappweb yok. TELEFONU İNGİLİZCE GULLANIYOM DİYE Mİ GICIKLIQ YAPIYONUZ. evet büyük i abicim dedim sana bak ama. whatsappta böyle birşey görülmüyorsa lütfen kaldırıp-yeniden kurun. diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Aynen ben de silip yüklemek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 abi tamam bi saniye heyecan yaptım bigbangten beri bunu bekliyordum ben fesbukum yok instangramım yok çok rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Silmenize gerek yok whatsapp'i, sadece menü tuşuna basılı tutarak arkada çalışan programlar şeysinden kapayıp yeniden açın geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dediğini yapmıştımda olmamıştı. silip yeniden yüklemem gerekti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 resim gönderdim denemek amaçlı. üç piksele indirdi sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben de şu an denedim resim gayet güzel çözünürlükte gitti. telefonda mı öyle gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 WhatsApp Web cidden başarılı olmuş. Sadece tarayıcıdan açacağınız mobil cihazında internete bağlı olması zorunluluğu şuan için bazen sıkıntı olabilecek noktası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 o wifi olayı cidden çok gereksiz ya. benim modemin wifisi git gel yapıyor çok sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ren said: resim gönderdim denemek amaçlı. üç piksele indirdi sağolsun :( bekleyince netleşir telefonun eskiyse, değilse internetin bokum gibi olabilir, artıkın sadece gelince değil göndersende resmi böyle 1 sn flm net göremiyorsun nedense onu farkettim olur ya yüklenir gibi olur netleşir falan, abi kafanda kurbağa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yok web arayüzünden gönderdim, gönderdiğimi web arayüzünden download tuşu ile indirdim. 1366x768 ss göndermiştim. indirdiğim 640x359 204kb tan 51 e düşürmüş. 1/4 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 paradoksalkedi said: Silmenize gerek yok whatsapp'i, sadece menü tuşuna basılı tutarak arkada çalışan programlar şeysinden kapayıp yeniden açın geliyor. olmuyor bu herkeste restart bile yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 WhatsApp resimleri her zaman kucultuyor zaten, biz WhatsApp'tan gonderelim diyen musteriden baski almiyoruz. birebir gonderse dayanamaz o trafige, bir de zaten kullanicilarin data kullanimlari sacmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sirf o resim yollama olayi yuzunden telegram yukledim. baglanti kotu falan demiyor catir catir yolluyo fotolari falan. cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu app 2009'da release olmuş. Dün gibi değil mi ya? 6 yil lan. ne ara geçti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Arama özelliği gelen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=eMgTCjwznes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ShadowFax said: Arama özelliği gelen var mi geldi bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar