Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whatsapp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Network status : not connected

Neden oluyor böyle?
İnternet bağlantısı var,güncellenmesi gerekmiyor,başka neden bağlantı kuramıyordur?
Ayrıca firewall mode açık ya da kapalı olduğu zaman ne fark oluyor arada?
Mesaj tarihi:
internet üzerinden gönderildiği için sadece internet paketinden ücretlendiriliyorsun.onun dısında sms gibi kendi tl hesabından düşmüyor.ve karsıdaki kullanıcı da elbette whatsapp programı olması lazım.
Mesaj tarihi:
Ya sonuçta internet bağlantın olduğu sürece bunların hepsi gereksiz . Facebook ve msn varken. Bi arkadaşla kurduk sonra anlamsız geldi kullanmak.
Mesaj tarihi:
aente said:

whatsapp ücretsiz zaten?
yani ben ücret ödemeden indirdim kurdum telefona.

sanırım 3-4 gün önce iphone larda paralı oldu whatsapp arkadaş kurmak istemişti paralı oldugundan kurmamıştı yanında ben indirdim bb ye beleş adfgdgfdh
Mesaj tarihi:
yok iphoneda hep 0.99$dı. bu programa değer açıkçası.

neyse şimdi şöyle bir durum var, facebook msn falan dediğiniz zaman direk chat geliyor akla. daha bi internette chat yapar gibi bir durum var.

whatsapp daha bi sms atmış gibi oluyor ve iphoneda özellikle fonksiyonları çok daha fazla ve stabil. yani daha bir içime siniyor ne yalan söyleyeyim.

ha ama baktığınız zaman aynı işi msnden de yapabilirsiniz evet.
Mesaj tarihi:
ayfonu olanlar icin iyi kros platformda pek ba$arili degil, yok resim gonderemiyosun yokkar$idakinin versiyonu desteklemiyo falan..

ama en basitinden chat yaptiriyo herkesle. sadece telefon numarasindan adam ekliyor olman zaten burada asil nokta. yok pin mi$ yok email hesabymi$ falan kasmiyosun.
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...