dylanN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Network status : not connected Neden oluyor böyle? İnternet bağlantısı var,güncellenmesi gerekmiyor,başka neden bağlantı kuramıyordur? Ayrıca firewall mode açık ya da kapalı olduğu zaman ne fark oluyor arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Pek cok sebebi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kabloyu bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ara sıra sistem down olabiliyor. bi süre sonra geliyor tekrar. whatsapptan kaynaklanıyor yani. hatta yeri de gelmişken... Whatsapp açıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 teşekkürler. sanırım suanda aynı şeyi facebook app yapıyor aynı şekilde açılmıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 app ye girdiğinde settings > system status a gelirsen orada yazar eder cicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 baktım hayatım. direk twitter falan cıktı asdfg :) neyse tesekkürler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ya bu wazzupa multi im destegi gelse imbazor olacak da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 whatsapp ile ücretsiz msg göndermek için anladığım kadarıyla karşıdaki kullanıcıda da whatsapp olmalı doğru muyum arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 internet üzerinden gönderildiği için sadece internet paketinden ücretlendiriliyorsun.onun dısında sms gibi kendi tl hesabından düşmüyor.ve karsıdaki kullanıcı da elbette whatsapp programı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bada için çıkmayacak mı ya bu whatsapp? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 niye bedava olan pingchat degil de ucretli olan whazzup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 whatsapp ücretsiz zaten? yani ben ücret ödemeden indirdim kurdum telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ya sonuçta internet bağlantın olduğu sürece bunların hepsi gereksiz . Facebook ve msn varken. Bi arkadaşla kurduk sonra anlamsız geldi kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aente said: whatsapp ücretsiz zaten? yani ben ücret ödemeden indirdim kurdum telefona. sanırım 3-4 gün önce iphone larda paralı oldu whatsapp arkadaş kurmak istemişti paralı oldugundan kurmamıştı yanında ben indirdim bb ye beleş adfgdgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yok iphoneda hep 0.99$dı. bu programa değer açıkçası. neyse şimdi şöyle bir durum var, facebook msn falan dediğiniz zaman direk chat geliyor akla. daha bi internette chat yapar gibi bir durum var. whatsapp daha bi sms atmış gibi oluyor ve iphoneda özellikle fonksiyonları çok daha fazla ve stabil. yani daha bir içime siniyor ne yalan söyleyeyim. ha ama baktığınız zaman aynı işi msnden de yapabilirsiniz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ayfonu olanlar icin iyi kros platformda pek ba$arili degil, yok resim gonderemiyosun yokkar$idakinin versiyonu desteklemiyo falan.. ama en basitinden chat yaptiriyo herkesle. sadece telefon numarasindan adam ekliyor olman zaten burada asil nokta. yok pin mi$ yok email hesabymi$ falan kasmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kizin telefonunu isteyip aninda chata ba$liyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yeni tanıştığın kızın numarasını chat yapabilmek için mi alıyorsun? *Facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bırak facepalmı fln şimdi balonunu patlatırım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Sana noluyo adamın babası mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bundan gelen mesajların direk telefon mesajlarıyla aynı ekranda toplanmasını sağlayacak bi app var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iPhone için olamaz böyle bişi JB yapmadığın sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Android kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar