Rhox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Esh said: peki nasil vuruyor dmgi, sonucta stafi sallamiyoruz elde, buyu cast edince mi dmg koyuyo uzerine? Yoo basbaya sallıyorsun ben earth/fire mage olarak mana bittimi kafa göz giriyorum staffla (hem space hem mouse spamlayınca bug var 2 katı hızlı saldırıyo söyliyim...) + staffın hasarının büyülere herhangi bir etkisi yok sadece wisdom bonusu dolaylı olarak etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Staff ı çıkar tak bakalım büyü dmg si değişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 chapter 2 cok bayik lan bu ne japon tapinagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dreagloth said: Staff ı çıkar tak bakalım büyü dmg si değişiyor mu? Staff olmadan büyü atmayı dene bir sonra wisdom bonusuna bak eğer staff classıng ve kendi hasarına göre hasar ekleseydi fire ve earth büyülerim hemen hemen aynı hasarı vermezdi aynı kart ve mana costa göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ben çok fazla etkilediğini söylemedim ki, 50-100 arası oynuyor dmg ileri lvl larda, seçtiğin staff ın elementine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 chapter2 de elime aldim. t$k. dinozor cikti lan otobanda kar$ima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ilk levellarda anlamadım magic hiçbir etki etmiyor sanki ya :S ilerde değişiyor mu bu yoksa illa melee mi takılcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ileride degi$iyo da. yaratiklar da degi$iyo =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 the witcher bittikten sonra açlığımı bastırsın diye, bundledan aldığım tw2'yi (lel) yükledim fena oyun değil. zaten daha önce beleş editionı biraz oynamıştım japon tapınağı gibi yere kadar dsdsf. aslında güzel detaylar var, özellikle magic sistemi çok iyi, sınırsız büyü kombinasyonları oluşturabiliyorsunuz. oyunun beşiktaş gibi hakkı yenmiş. beklenilmeyecek kadar detaylı all-in-one bir mod çıkarmışlar. http://www.insidetwoworlds.com/showthread.php?t=33839 üstüne şurdaki graphic tweakleri yaptım baya iyi oldu. http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/908547-Console-Commands?p=14468957#post14468957 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 alıyorum bakım bı merak ettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 eh almaya çalıştım ama site almanca falan amaaaaan steamde neden bu kadar pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 niye steamden alıyorsun şu bundle'ı alsana 9 tane oyun içinde var 5$ http://www.bundlestars.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ooo eyvallajh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 baya başarılıymış ama makine yanacak sanırım phew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi şöyle detaylı magic sistemi hangi oyunda var? hem çeşitli kombinasyonlarla spell deneyleri yapıyorsun üstüne bunlar birbirleriyle etkileşim içinde kullanılıyor. http://www.youtube.com/watch?v=Rpd0BmtfssI sonuna kadar izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 çok temiz canım oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Xenus said: niye steamden alıyorsun şu bundle'ı alsana 9 tane oyun içinde var 5$ http://www.bundlestars.com/ valla iyimiş teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bu oyundaki magic-combination olayı gerçekten çok iyi kotarılmıştı. Deli gibi kombinasyon yapmıştım. At yarışı falan vardı, eğlendiriyordu. Uzakdoğu kısmında bir' exploit bulmuştum ama neydi tam hatırlamıyorum. Uçuyordum sanırım bi' duvardan zıplayınca falan. Haftasonu kurayım da baştan, bi' oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ben de aldım bundle'ı teşekkürler, denicem bi ara güzeldir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 witcher2 nin daha az rafine edilmiş hali bluru kapatıcam ben ya çok kasıo aslında kasmıoda makıne cok ısıınıo ve o gene olan "w" tuşuna basılı kalma hadisesi oluyor mount and blade de bile oluo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bunun collection'ı steamde 9 dolar şu an, değer mi oynayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bunun girmediği bundle kalmadı idi üstüne birde 3 sefer kurabiliyorsun , donanım değişikliklerinde bir hakkın gidiyor gibi bir saçmalık var . Mesela ram taktın gitti bir hak , sonra gidip forumlara yalvar resetlensin diye. Bir bundle'la almadıktan sonra alınmaz bu nedenle. MrLevie said: bunun collection'ı steamde 9 dolar şu an, değer mi oynayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Topiği görüp, gene yükledim. Dün gece 3 saatimi ilk kasabadaki kumarbazlarla zar atarak geçirdim. 1 saat de flüt, gitar, arp çaldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi oyun çok iyiydi, tekrar yükleyeyyim diycemde haklarım bitti mail mi atmak lazım şirkete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar