razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tahmin ettim böyle deneceğini de editlemeye üşenmiştim. multi açısından diyeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bad company daha ciddidir oyun çok karambolelerle dolu saç baş yoldurtan şeyler var serverlara girmek ölüm olabiliyor tek başına oynamaktan çok birkaç arkadaşla beraber oynamak lazım eskisine nezaran araç kullanımı az. Cod mw2 daha seri daha oyuncu server bir sistemi var yarım saat hemen gireyim çıkayım tarzında oynuyabiliyorsun.Arkadaşlarınlada oynayışın bad companye göre daha kolay bad companydeki gibi res-kill (medicler sağolsun) daha az.Ancak mw2deki oyuncu ortamı(ruslar ve türkler) ve onların hileleri çıldırtıyor.Wallhackler aimhackler sayesinde kafana nükleer bomba yiyorsun. Black ops ise mw yi yapan şirket yapmadı henüz oynamadım ancak mw2 kadar güzel olacağından şüphelerim var önce korsan edinip oynuyacam sonra belki multi için orjinalini alabilirim. Şu an için tavsiyem ModernWarfare 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aquila said: tf2 tf2 de armor yok bone sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aquila said: tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hepsini oynadim acik ara moh'u begendim ben, digerleri daha dandik geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tf2 ve tf forever baska tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aquila said: tf2 (tu) bu olmuyorsa da Black Ops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 warsow (q2 motorlu ama yeni versiyonu çıkıyo aradahahh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 0.5 oynuyordun siph ne cıkıyo abi merak ettim motordamı degisiyo noluyooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 0.51 hehe öle bi yazmışsınki komple degisicek yeni birşey cıkıcak zannettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 (: sondaki ahahh takısından anlamalıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 senko said: tf2 ve tf forever baska tabi tff oynanıyo mu ya bi ara ne rekabet vardı, tf2 mi oynanır tff mi, hangisi daha güzel olacak falan diye. tff unutuldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tff değil ff o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ff eeth, yanlis yazmisim. oyle tf2 kadar cok oynayani yok ama saglam bir cekirdek kadro oynuyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 moh alma, cok kotu. blackops biraz kotu ama kimse mw2 oynamayacagindan zorunlu olarak... wager matchlari cok eglenceli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bunların hepsi konsol portu oyunlar MW2 ve BC2 sahibi moHda da betasını oynamış biri olarak bence hiçbirini almayın. Ben bu oyunları oynadığımda artık FPS mi oynuyorum mario mu oynuyorum ayırt edemiyorum. Quakelive ,unreal veya Cs:s FPS ihtiyacınızı karşılayacaktır. PC oyuncusu için FPS yapılmayacak artık eskileri iyi idare etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 osman beye kalirsak doom oynariz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 wolf3d akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hergonan said: osman beye kalirsak doom oynariz artik doom 3 güzel olurdu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hepsini oynadim ama bad company 2 hem fiyatıyla hem yeni mapleri ve vietnamıyla, binaların yıkılmasi ve araç kullanımıyla açık ara birinci bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 nicin 2.5 dolara day of defeat source oynamiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben oynadım birkaç gün ama pek açmadı doğrusu yeni fps'leri oynadıktan sonra, ne yalan söyleyeyim. türk sunucusu da bulamadım, 80-100'den başlıyor pingler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 2.5 dolari kokune kadar hakediyo valla be bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar