Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisi? (yeni FPS anketi)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bad company daha ciddidir oyun çok karambolelerle dolu saç baş yoldurtan şeyler var serverlara girmek ölüm olabiliyor tek başına oynamaktan çok birkaç arkadaşla beraber oynamak lazım eskisine nezaran araç kullanımı az.
Cod mw2 daha seri daha oyuncu server bir sistemi var yarım saat hemen gireyim çıkayım tarzında oynuyabiliyorsun.Arkadaşlarınlada oynayışın bad companye göre daha kolay bad companydeki gibi res-kill (medicler sağolsun) daha az.Ancak mw2deki oyuncu ortamı(ruslar ve türkler) ve onların hileleri çıldırtıyor.Wallhackler aimhackler sayesinde kafana nükleer bomba yiyorsun.
Black ops ise mw yi yapan şirket yapmadı henüz oynamadım ancak mw2 kadar güzel olacağından şüphelerim var önce korsan edinip oynuyacam sonra belki multi için orjinalini alabilirim.

Şu an için tavsiyem ModernWarfare 2
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hepsi konsol portu oyunlar MW2 ve BC2 sahibi moHda da betasını oynamış biri olarak bence hiçbirini almayın. Ben bu oyunları oynadığımda artık FPS mi oynuyorum mario mu oynuyorum ayırt edemiyorum. Quakelive ,unreal veya Cs:s FPS ihtiyacınızı karşılayacaktır. PC oyuncusu için FPS yapılmayacak artık eskileri iyi idare etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...