Loxias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Resmen nefret ettim ya 5-6 ay önce x5(sanırım) kullanıyordum şimdi x7 var. ikisi de aynı sorundan kullanılamayacak durumda. bir temassızlık var usb den. laptopı hareket ettirdikçe bağlantı kopuyo tekrar bağlanıyo falan. bunu yazarken en az 2-3 kere gitti geldi. var mı bu sorunu yaşayan benden başka? yada bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 4 yıl önce bir X-710 almıştım, hala ilk günkü gibi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aynı dert benim başımda da var. İki farklı x7 mouse dediğin sorundan kullanılamaz halde şuanda. Son kullandığımı götürüp değiştirmiştim, 5 ay içinde yenisinde de aynı sorunu yaşadım. Bir daha a4tech mouse almıycam kesin ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oha a4tech anıları şu mouse'tan başka mouse kullanmadım çoooook uzun bi süre boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 GERGE said: 4 yıl önce bir X-710 almıştım, hala ilk günkü gibi kullanıyorum. Bende de x-710bf var 4 yıldır. Bi mousea kabonun girdiği yerde bi yorulmadan dolayı kablo temassızlık yapıyordu. Açtım arayı kestim lehimledim hala kullanıyorum. kablolu fare kullanıyosan çantaya falan koyarken sarma kablosunu, öyle salık bırak. incecik kablolar zaten, kopuyor içten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 "roket adam" said: oha a4tech anıları şu mouse'tan başka mouse kullanmadım çoooook uzun bi süre boyunca bu mouse bende de vardı, çok kral bir mousetur kendisi. ama şimdiki a4tech mouselar dandik ya. microsoft ve logitech yanında çok zayıf kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mouse'un kralı gelse scrollunu bozarım,bozuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 "roket adam" said: oha a4tech anıları şu mouse'tan başka mouse kullanmadım çoooook uzun bi süre boyunca vışşş efsane mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 6 sene kadar toplu kablosuz mouse kullandım ben a4 ün. çok da güzeldi hani hala kullanırdım da yenilik lazım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Eralp said: "roket adam" said: oha a4tech anıları şu mouse'tan başka mouse kullanmadım çoooook uzun bi süre boyunca vışşş efsane mouse Ben de çook uzun kullandım o mouseu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 quake3'te deli gibi oynardım onla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 eskiden hep a4techti buralar. şimdi ise en über a4tech mouse u verseler elimi sürmem, gider logitechin ucuz bi mouseunu alır kullanırım idareten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aynı sorun benim x7'de de vardı. genel bir sorun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 A4 techi kadıköy yazıcıoğlu çevresinde "aytech var mı abi?" diye aranmıştım.. hey gidi.. bende de zozuk bir kablosuz fare var ama tamir için enreye göndereceğimi bilemedim nerededir teknik servisleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben de hala a-dört-tek diye okurum, çocukluk efsanesi benim için. üç de ef iks gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Görünürde vidası da yok öyle kalitesiz ya, illa kanırtmak gerek bir taraflarını. Logitech öyle mi, altında vidası var kalite kokuyor kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 a4 kadar fiyat performans veren başka kurum yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 a4 tech iyidir candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar