gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2 gündür beynimi yiyodum kesin kalıcam yiyecek içecek vizesinden diye neyse çalıştım son saat bişiler yaptım girdim sınava hoca sınav başladığı halde herkes konuşuyor diye kızdı son dakka 3 sorudan 1 tanesini değiştirdi veee sen tut benim çıkmaz ama çalışayım diye yarım yamalak okuduğum yerden soruyu değiştir finalde yardırırsam geçerim herhalde hehehe tanrım beni yaratırken str 1 per 1 int 1 ama luck 10 doğurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ahahaha yiyecek içecek vizesi ne lan aahahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ne soruyolar yiyecek icecek vizesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kuver atma içkiler hakkında genel bilgiler falanca filan otelde tıkındığınız şeylerle ve servisle ilgili kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 inek ne içer? süt gibi şeyler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Artık konu başlığını görünce konuyu senin açtığını anlayabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Akhlaur said: Ahahaha yiyecek içecek vizesi ne lan aahahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bide beden dersi vardı dimi sizde fdsfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 adamın derdine bak yav. yiyecek içecek vizesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yan gelip yatarak üni okuyorum işte gülmeyin lan sinirim bozuluyo hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Loxias said: Akhlaur said: Ahahaha yiyecek içecek vizesi ne lan aahahahahahah.ahaaaaaaaaaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hmm advanced immunology vs yiyecek içecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 olm sonra bi mekana gidiyosunuz diyosunuz servis çok kötüydü şöyleydi böyleydi aşçı&barmen olayı bile bizim dersi kapsıyo gülmeyin lan sanat yapıcam seneye :D gelsin votkalar gitsin cinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o diilde bu dersin hocası olmakta kötü be abi soruyolar hangi dersin prof'usun diye adam yiyecek ve içecek profuyum diyor, kim bu adamı ciddiye alır lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 otelde genel müdürden sonra yardımcısı sonra da yiyecek içecek müdürü gelir yanlız, ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 go go yemekteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gecko said: otelde genel müdürden sonra yardımcısı sonra da yiyecek içecek müdürü gelir yanlız, ciddi. hepsinden önce müşteri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yiyecek içecek vizesi.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 FromTheHell said: inek ne içer? süt gibi şeyler mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi moralim bozuluyor ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 en azından hatun sayısı fazla dimi lan bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 turizm güzeldir hem okuması kolay.hem herturlu para kazanılan bir alan.hemde karı kız oluyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gecko said: tanrım beni yaratırken str 1 per 1 int 1 ama luck 10 doğurmuş. ben en çok bu kısmı beğendim sdkfjşlkdlfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 70 erkeğiz sınıfta yiyecek içecek vizesi var beyler desen istisnasız 70 i de bağıra bağıra güler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi bölüm bu sekilde ise direk intihar etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar