Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Böyle koysam türkçesini ve ingilizcesini, sonra büyükanne de seyredebilsin, evin havalı torunu da mümkün mü? ps:(coolluk akıyor lan ps) Gömme vs olmasın uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Cik yapamazsin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dosyayı açıp zaman damgalarına dokunmadan alt yazıların hemen yanına ingilizcesini yerleştirebilirsin sanıyorum ama çok feci zamanını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 di said: Cik yapamazsin bunu. sen yapamazsan kimse yapamaz bunu pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Evin havalı torunu tr altyazıyla izleyemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dandik film dizi vs de sorun olmuyor, ama böyle alengirli, grammarı bol, anlaşılması zor esprileri "lanet olsun" diye çevirince.. yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bsplayer'da ikincil altyazı diye bi olay var aslında ama hiç denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 olur, şöyle olur: şimdi kullandığın programın subtitle yöneticisi zaten halihazırda gösteriyo altyazıyı. Bi de Klite ile gelen bi program vardı, adını hatırlamıyorum :P video açtığında otomatik çalışıyo, windows media player gibi zibidi programlara da altyazı göstertebiliyo. Zaten altyazı gösteren programla yaptığın zaman iki altyazı birden görünüyodu. Bunun dışında KM playerda büyük ihtimalle vardır bi yolu. O kadar detaylı bi media player görmedim ben arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tamamda ikisinin de hedefi aynı srt ve ya sub değil mi ? isimler aynı olması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 izle sen sonra babanneni otuttur o izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sarılıyoruz ama izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Lelouch said: sarılıyoruz ama izlerken cok da havali kuul bi torun olayi yok o zman tr izle np ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 şikayet etcem teker teker büyük anneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/04/17/playing-two-subtitles-at-the-same-time-in-dvd-player-and-computer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://www.urusoft.net/forum/viewtopic.php?id=2503 http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/04/17/playing-two-subtitles-at-the-same-time-in-dvd-player-and-computer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sen en izleyeceksin o tr izleyecek de saçma olmaz mı öylesi? ekranın yarısını subtitle kaplar artık. çok zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bs playerdaki birinci ikincil altyazı ile oluyor.Önce ilk altyazıyı sürükle sonra ikincil altyazıyı gösteri seç ve altyazı yükleyi seçip diğer altyazıyı yükle.Olması lazım. Ekranı alt yazı kaplamıyor ya.Küçültürsün yazıları. http://yfrog.com/n7adszmrp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bsplayerda oluyor ben de istemeden yapmıştım bi seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ayni anda iki altyazi nereye sigicak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 alternatif yöntem anlatayım 2 tane farklı player açılır filmler aynı anda açılır bir player aşağıda kalırken onun üzerine 2.player açılır ama ekran kaplanmaz alttaki player'ın sadece altyazı kısmı gözükür üsttekinde filmin tamamı gözükür oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 "profit" yazmayı unutmuşsun sonuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar