Helm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ehe tabiki direk o modda amcalar var gecen gün kızılayda orta dunyada oyun oynuyoruz bomba imha ekipleri geldi herkez moda girmiş ölecez hepimiz bomba var diye 3-4 abi amca gelmiş elemanlara soruyo burda neler oluyor ne bombasi diye olayim bittttiiiiiiiiii adam bomba var dedikce herif sorguluyor yok boyle bir olay[signature][hline]God Helm Lord Of The Guardians
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Haketmiş, helal olsun. Ayıp herifin yaptığı ya. Dynamickin dediği gibi intihar bile edenler var öss yüzünden. Kaç yaşın gelmiş ve durumu farkedemediyse, cezasını da çeker.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yani birnevi kendisi kaşınmış olayına giriyorsun sen Solonor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 harbı kermıt sakın sesız bırıne benzıyordugecne sene tanıstık walal ıyı yapmıssın banda bırı dese bende aynını hıc dusunmeden yapardım o pıskolojoı cok kotu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Saeros, 23 Ağustos 2004 10:21 tarihinde demiş ki: iyi yaptın kermit, yarasın tosunuma. +1 en iyisini yapmışsın bence sen orda.. bazıları sürekli öğrencileri ezmeye bayılır.. mustahak onlara da bunlar[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 abi sende ne demişsin adama yaw. yazık. ama artislenmiş kıl herif. bende sevmem öyle tipleri. dövmekten beter etmişsin.:) hehe yazık bea[signature][hline]I have no options left again.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İyi yapmışın,haketmiş.Bunlara böyletavır koymazsan daha beterini yaparlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Büyüklük sende kalsaymış.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ayıp etmişsin,belki adamın oradaki amacı farklıydı espri yapmaya çalıştı(ki espri olayı her insanda farklıdır).senin yaptığın ağır olmuş.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ama kermit söylemiş zaten onu açıklamış yani, adam paso böyle şeyler yapıyomuş vs.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 adam orda espri yapmışsa kermit de espri yapmış demektir.. :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aha da ondan. hatta +1[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ESpriden espriye fark vardır. Yani adam espri yaptığı konu senin tembelliğin ama senin espri yaptığın konu adamın veya eşinin doğurganlığı ve bebek sahibi olamaması yani bir anlamda engelli olmak. BENCE yanlış bir cevap olmuş ama aynı adamın bir daha sana karşı yılışmaması için kesin bir çözüm gibi görünüyor. Ama günün birinde o çocuk sahibi olur da sen Univde başarısız olursan KORK o adamın dilinden :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tembellik geçici, eşşeklik bakidir demişler. :) aslında dememişler ama biraz konuya şeettim.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Adam üçüz çocuk yapsa kermit nasaya girse ne değişir adam eşşek işte. Ne farkeder adam her durumda yapacak eşşekliğini.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Açıkcası ben o adamın durumunda olsam ve benim yarı yaşım çocuk bana o lafı dese, tokat manyağı yapardım. Doğruya doğru.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hahahahaha o da senin seçimindir tabi abi eheh :)[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 çok iyi yapmışsın sonuna kadar hak etmiş :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kısasa kısas olmuş bu olay. :) Sen anlayışsızlıkla dalga geç sonra yersin o lafı... Ayrıca çocuk yapamamanın nasıl bir bunalım yarattığını da anlayamıyorum. Gitsin eşine önem versin yazın uzun tatillere çıksın onunla daha çok şey paylaşsın. Komşumuz var çocuk yapmadılar dünyayı gezdiler birlikte çok da mutlular. Daha yazardım da neyse...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Çocuk yapmak istiyipde olmaması cidden üzücü bir durum. Eşinle senin yarattığın sizlerden bir parça.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bence kermit iyi sölemiş. adam feci kaşınmış. az bile yapmış kermit. üstüne gitmemesi gerekirdi adamın. bile bile lades demiş. ders olsun adama bi daha bulaşmaz insanlara[signature][hline]www.elma.forumu.com
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Evet sizin parçanız ama yapamamak dünyanın sonu da değil Absolut. Bunu insanlara anlatmak zor işte. Neyse diyorum ya düşünceler farklı. Başka insanlarla da konuştum tartışma devam ediyor hala :)
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yapmamak tabiki dünyanın sonu değil ama yapamamak üzücü birşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Mino, 23 Ağustos 2004 15:07 tarihinde demiş ki: Kısasa kısas olmuş bu olay. :) Sen anlayışsızlıkla dalga geç sonra yersin o lafı... Ayrıca çocuk yapamamanın nasıl bir bunalım yarattığını da anlayamıyorum. Gitsin eşine önem versin yazın uzun tatillere çıksın onunla daha çok şey paylaşsın. Komşumuz var çocuk yapmadılar dünyayı gezdiler birlikte çok da mutlular. Daha yazardım da neyse... bu dediklerin bir yana bütün servetini, yıllardır kıyıda kenarda biriktirip bir gün çocuğum olur da onun eğitimine, üniversiteye girmesi için kursuna, girdikten sonra yurduna, barınmasına harcarım diye beklettiği maddiyatı da harcayıp yine de başarılı olamayanlar var tabi amacım durumu dramatize etmek değil, sadece yukarıdaki mesaja cevaben yazdım, böyle örnekler var tanıdığım insanlar arasında[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Öeh, ondan daha büyük problemler var. Baba olma korkusuyla 5 milyon kalori kaybetmiştim herhalde 1 haftada.Her aklıma geldiğinde "Abi öfff öldüm ben ya bittim ben ya öff ya" gibi triplere giriyordum. Bence 17 yaşında baba olmak çok daha kötü baba olamamaktan eha...[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Öne çıkan mesajlar