Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinir bozucu bi adam nasıl olur !

kermit

Öne çıkan mesajlar

Bu gün yarım saat önce markete karnım acıktı bişiler almaya gittim kek felan işte sabah sabah
herneyse orda bi tanıdıkla karşılaştım benden 10 15 yaş büyüktür bi aile dostumuz
meraba felan dedikten sonra adam başladı resmen benle dalga geçiyo
-ne yaptın sınavı nasıl iyi değilmi (pis pis gülüyo adam )
-benim yeğen İTÜ ye gidiyo [ felan sallıyo bişiler ]
-sen ne yaptın ODTÜ ye gidicek diye duydum felan diyo [ puan düşük geldi diye ezmeye çalışıyo güya ]
-hala boş mu geziyon insan bi iş bulur [sabah zaten annemle kavga etmişim]
artık bu son söz benim sinirlerimi iyicene bozdu sabah sabah nerden karşılaştım bu dallamayla demeye başladım
her neyse yavaştan gidiyim dedim bu adamı dövmeden
-hadi abi kendine iyi bak ÇOCUKLARINA selam söyle
dedim ve ilerledim
çocuklarına selam söyle neden söyledim derseniz adam o işte biraz başarısız yani 7 yıldır tedaviye felan gidiyo bi tık yok :P
adam direk kırmızı oldu ve ben pis pis kötü adam gülüşü yaparak marketten çıktım ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yapmamışsın :)
adamın kıl olduğu ortada
ama o söylediğin şey adama çok koymuştur :)

gelişmemiş bi adam, olmamış deseydin içinden[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ağır olmuş biraz ama haketmiş

insanları ezme niyetindeki tipler tam dayaklık oluyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Ağustos 2004 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam çok ağır girişmişsin adama. Belli adam sinir bir adam. Kişilik tam gelişmemiş ama sende yani en dalga geçilmemesi gereken konuyla dalga geçmişssin. Adam nasıl bir adam olursa olsun, hastalığın hangi türü olursa olsun bir insanın hastalığıyla dalga geçmemek gerektiğine inanıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

adam da senle geçmiş, sen dayanamışsın olay bu..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Kimi zaman amaç araçların önüne geçer. Şayet ortalıkta iyi bir insan olarak bilinmek değilde uğraşılmaması gereken birisi olarak bilinmek istiyorsan iyi yapmışsın. Karşındaki vatandaşa da bağlı bu tabii ki de bundan sonra ya adam bir daha seninle hiç muhattap olmaz yada daha beter sinir olup saldırıya geçer :) Eh tabii ki ikinizi de tanımadığımdan ben sadece ihtimalleri sayabiliyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 23 Ağustos 2004 09:18 tarihinde demiş ki:
. Kişilik tam gelişmemiş ama sende yani en dalga geçilmemesi gereken konuyla dalga geçmişssin.

yok öyle valla
bi öğrenciyim ve düşük puan alınca dalga geçilmesinden hoşlanmıyorum
kendi kaşındı ^^
yaşasın kötülük hehe[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 Ağustos 2004 09:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir şekilde sınava girilir, puanlar artar azalır, bir okula girersin bitirirsin zaman geçer okulun ne olduğunu bile unutursun da....

eğer çocuğun olmuyosa ve mümkün olan her tedaviyi denemişsen, çocuğun olmasını da istiyosan, istersen üniversite sınavında birinci ol yine çocuğun olmaz

arada böyle bir fark var yani, adam temiz bi dayağı haketmiş aslında ama söyledikleri tamamen kendi cahilliğinden ve seviyesizliğinden kaynaklanan bir şey, affetmek bir erdemdir ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

black insanları affetmek erdemdir tabii ki ama bazı insanlar affedildiklerini de anlamıyorlar. 2 gün geçiyor yine aynı tarz konuşmalarla sinir oluyorsun. hatta bazılar azıttıkça azıtıyor. sonra olay büyüyüp ucu kavgaya kadar varıyor.

aslında daha hafif bir laf bulunabilirdi ama ağır da olsa karşılık vermek susmaktan iyidir.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yapmışın. İçinde kalmış olsa yukarda birinin de söylediği gibi sevdiğin birine istemeden de olsa kötü bişey söyleyebilirdin.
Laf biraz ağır olmuş ama önemli değil (yaşasın kötülük nihohahahaha)
şaka maka tam anlamıyla "belden aşağı" vurmuşun:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Absolut, 23 Ağustos 2004 10:20 tarihinde demiş ki:
Bence de doğru yapmamışsın. Yani ikinizin durumu farklı şeyler. O bir sağlık sorunu yaşıyor sen ise senden kaynaklı bir sorun yaşıyorsun. Onun yaptığı da tabi ki eşşeklik ama genede keşke öyle demeseydin.

tamamda adam ulu orta ne oluyo ne bitiyo kermitin o anki psikolojik durumu vb bilmeden tutup da cocuga boyle soylerse ne yapılır ki?

kermit belki çok daha yüksek puanları hedefledi ve umdugunda ndüşük aldı sonrada üstünde psikolojik baskı oldu?
ruh halini nerden bilecek

önceki senelerde sırf bu öss kazanamama , düşük puan alma olayları sonunda kimi öğrenciler intihar etti. adamın soyledigi sözler belki tetikleyici unsur

o kişi hele hele kermitten 10 yas büyük olmasına ragmen o olgunlukta bir insan olarak bunu düşünemiyor ise en kibar şekilde azının paynı verecek lafıda boyle yer.

aslında kermitin şuan yaptıgı belki de hepimizin yapması gereken bir haaket. çünkü boyle durumlarda ya susarız , içimize atıp durduk yere moralimizi bozar ve yıpranırız, yada savunmaya geçer sanki karşı taraf sizi yargılayan birisiymiş gibi kendinizi yarı acındırıp yarı kıvranıp suçum yok demeye getiririz.

kermite o lafları soyleyen kişinin uslanmaz birisi olup olmadıgını bilmiyoruz bu bağlamda kermit belki o an ki sinir ile demiştir ve o kişi istemeden kermiti sinirlendirdigini anladıgı halde kırılmış olabilir, böyle bir durum söz konusu ise bunu o an adamın cümlelerindeki vurgudan ve bakışlarından anlaması gerekirdi

ama eğerki gerçekten alaycı bir tavır la söylemiş ise bence dersinide çok güzel bir şekilde almış demektir.[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

ya sinir bozucu bi adam
sürekli böyle şeyler yapan birisi aslında
benide fazla sevmez o yüzden galiba
bizi ziyarete geldiklerinde herhangi bi konuda ara sıra g*t etmişliğim olduğu için fazla zevmez beni ^^
ama cidden haketmişti ya
yoksa sessiz sakin birisiyim
içime atar yürürdüm[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Boşver iyi yapmışsın :) Yaşasın egoizm. İntihar etmese bari. Ehe yenge nasıl mutlumusunuz bari falan diye sorsaydın hemen arkasından hueh :) Tam dallama example adammış. 100 metreden uçan kafalık.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...