silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Oynuyan deniyen var mıdır acaba? şimdiye kadar ki verilen puanlar genelde 9 ve üstü olmuş ama tabi daha çok yeni ve az kişi oylamış bazı sitelerde..Nedir ne değildir bilgisi olan ? Divinity II - The Dragon Knight Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ergo draconis değil mi bu? açılmıştı o ise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Yeni çıktı bu şurdan da görebilirsin.. Kasım 5 te çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu divinity serisinin "kötü son" la bitmek gibi bi sorunu var :/ oynayasım gelmiyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sonuna kadar iyi olsun zaman geçirtsinde hallederiz bi şekilde sonunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 walla cok az oynadım mekan tasarımları fln baya hoş görselleri vs biraz karakterin koşuşu fln garipsiyorsunuz ama akıcı hareketleri fln belki biraz fazla akıcı hatta zıplayınca fln rpg den ziyade fps oynuomussunuz fln gibi gelio strafe yapa yapa gidebilionuz vs :P kahrolsun bioware zıplamayan karakterlere o kadar alistirdi ki garipsiorum ziplayinca asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 O kadar wow oynadıktan sonra zıplayamadı mı karakter direk soguyo ınsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bu ergo ve exp. olan vengence`ın birleşmiş hali, ikisi bir arada. Gayet eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Eco Draconis'i oynadım, şiddetle tavsiye ederim, süper oyun ve çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Toplam 60 saat civarı sanırım oyun, side q ları, tower ile uğraşmayı, ıvırı zıvırı çıkartsan, 20-30 saat arası kalır ki, baya iyi bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ego draconis'i sevmiştim, yoklukta kesinlikle gideri olan bir RPG'ydi. Bunu da ilerleyen aylarda oynayacak oyun bulamadığımda ve canım RPG çektiğinde oynarım heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Oyun oldukça eylenceli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2. y den sonrasını okuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 steam'de 20 dolar 3 tane de set veriyorlar. değer mi nası oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 zevkli, ama rpg açlığımı tatmin etsin dersen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 divine divinity I daha iyi oynamadıysan hatta direk oyna derim. eski oyun ama yine grafikleri diablo I - II arası çok fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 steam'den dragon knight saga'yı almış olanlar yeni çıkan director's cut'a da otomatik sahip oluyor. store sayfasından indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Aynen. Şimdi indiriyorum onu. Spellblade gibi gitmiştim oynadığımda bunu, pure melee oynayacağım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 developer's cutta sadece developer menusu var item, npc spawn god mode bilmemne, director's cut değil yani. bence dks yüklüyse boşuna indirmeye kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 YÜklü değildi işte. Tekrar oynamak istiyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ben de öyle anlamıştım okuduğumdan, indirmeyeyim madem 10gb tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar