LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Turkceplease said: Tartışma kültürün hakarete dayalıysa hiç katılma ozaman dostum.Ben dostum diyerek hitap ederken sen bana ' troll insan değilsin' diyorsun.Bir kere daha düşün hatalarını.neyse ben yanlış okudum postlarını o yüzden öle konuştum uzatmanın manası yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Rewendor said: yok öyle bişi. Adamın da senin kadar hakkı var ülke yönetiminde. İkinize de eşit şartlar sunuluyor ikinize de eşit miktarda oy hakkı veriliyor. Onların tercihler senin istediğinden fazlaysa doğal olarak o olacak. Hiçbir hak yeme yok, kimse senin oyunu yok saymıyorsa hiç kimse senin oyunu 1 onlarınkini 2 saymıyorsa ortada hak yeme falan yok. Her demokratik seçimde kaybedenin hakkı yeniyosa işimiz var. valla benim çektiğim geçim sıkıntısı üstünden, benim yoklukta verdiğim vergiler üstünden birilerinin cepleri doluyorsa ve milyonlarca kişi verdiği oylarla buna sebep oluyorsa ister bilinçli ister bilinçsiz olsun ben o oy verenlere hakkımı helal etmem. oy vermek büyük sorumluluk isteyen birşeydir. bunun bedeli vardır. ben seviyorum diyerek oy verilmez biraz evel anlattım ben sevdiğim partiye, sempatizanı olduğum partiye oy verirken sorumluluk duygusu taşıdığım için oy veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Birbirinizi üzmeyin siyaset için. Rahat olun, geniş takılın maykolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 öyle bi ispat yok kendini kandırıyorsun. İnan burdaki herkesten daha çok siyasetin içindeyim. En azından sizin gibi kendi yandaş medyaları okuyarak beyin sulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Siyasetin içinde olanların %70 i ilkokul mezunuydu en son. Türkiye'de siyasetin içinde olmak bilgiye bakmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 xlaidehlevar said: öyle bi ispat yok kendini kandırıyorsun. İnan burdaki herkesten daha çok siyasetin içindeyim. En azından sizin gibi kendi yandaş medyaları okuyarak beyin sulamıyorum. hangi gazeteyi okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 "ben saksı değilim, en çok ben siyasiyim, herkesten çok içindeyim" diyosun yani :) parti gençlik kollarına giren kendini siyasi lider sanıyo işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paticigin %80-90 nı akp ile büyüdükleri için (18 yaşından sonrası) diğer partiler neler yapıyordu neler yapmıyordu yaşamadılar, kitaplardan, über solcu abilerinden eski partileri biliyorlar. Karşılaştırma yapılamadığı için tartışmanın da anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Doğru özal uyduyu getirdi ülkeye daha önceden yokmuş mesela. Şimdide tayyip saolsun giforslar,ipadler geliyor. Diğer parti zamanlarında Türkiye'de ipad bulmazdınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Loxias said: Doğru özal uyduyu getirdi ülkeye daha önceden yokmuş mesela. Şimdide tayyip saolsun giforslar,ipadler geliyor. Diğer parti zamanlarında Türkiye'de ipad bulmazdınız! bu senin 28 yaşından küçük olduğunu değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ama daha önceki hükümetleri icratlarını bilebilme potansiyeline sahip olduğu gerçeğini de değiştirmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bazi şeyleri yaşamadan bilemezsiniz yani bugunleri iktidar yanlısı veya muhalefet yanlısı 2 yazardan okumak tamamen farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 o zaman bilmediğimiz şeyleri konuşmalayım çünkü boş konuşmuş oluyoruz o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bilmediğin şeyler konuşma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 konuşmuyorum genelledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 siz anca böyle atın tutun ne parti gençlik kollarındayım nede devamlı okuduğum bi gazete var. Abuk sabuk haberler için ntvmsnbc.com başka bir source yok onuda kaynak olarak kulanmıyorum zaten. Demek istediğim hat canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 gazete okumayarak burda argümana girmeye mi çalışıyorsun ? kitap, gazete, makale bunlar güzel şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hangilerini okuduğuna bağlı. iyi git bulvar oku ozaman ne dersin? yada zaman oku yada atv seyret. Gerçekten bunların sana faydasını olacağını mı düşünüyorsun? Türkiye'de böyle maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sen hiçbişey okumuyormuşsun, konuşma hakkın olmuyor bulvar için bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 okumadığımı mı söyledim? neyse çocuk gibi size laf anlatacak değilim neye inanmak istiyorsanız inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aynı zamanda alzhemir sın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tamam klavye delikanlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 akıllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar