Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 de olsa vistada olsa adam olmazmış senden windows

Suark

Öne çıkan mesajlar

Estel_Anorien said:

win 7nin abv

ses kartını sökmek durumunda kaldım. onboard seskartını kullanıyorum. neden?

creative deki abiler win7ye driver yazacak kadar creative değilmişler.

Evet abi aynen bu problem yüzünden win7 kurduğum günün ertesi günü xpye dönmek zorunda kaldım.
Ses kartının driverını otomatik kendi yükledi 7, oyunda farklı, müzik dinlerken farklı, bilmemne yaparken farklı.. E annen
yoksa 7 kullanmak isterdim. XP aşırı salak bi os aslında bakmayın da işte..
Sosyal ağlarda paylaş

customize etmeden de oldukça rahat ve işlevli bir sistem windows 7.
taskbarda açılan programlarının yerinin değiştirilmesi iyi (windows 98'deyken bunun olmasını istiyordum).
taskbarda programların icon şeklinde gözükmesi iyi, uzun çubuklardan daha az yer kaplıyor.
taskbarda bir programın üstüne gelince diğer programları invisible etmesi de oldukça kullanışlı.
başladığım zaman en büyük korkum win xp ve vista'da eklenen menü görünümünün kalıcı hale getirilmesiydi, ama o menüye de çabuk alışılıyormuş.
herhalde tek sıkıntım, hata denetimi ve disk birleştirme işlemlerinin fonksiyonel olmaması.
onun dışında oldukça akıcı kullanışlığı var 7'nin.

ama işte klişe bu, "xp olmadığı" için eleştiriliyor vista ve 7... xp döneminde de vardı bu, "98 olmadığı" için eleştiriliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

değiştirmeseler bu sefer de 10 yıldır aynı windoz dersiniz ehuehe

ha bi de fat32 mi kaldı artık ya.

PS3 başka türlü tanımıyor external'ı .. 500 GB lik hdd yi fat32 yaptık , win 7 ye taktım makine çıldırdı , mavi ekran alıp durdum , sonra externalı da bozdu sanırım , ubuntu dan açıp hdd ye format atayım kurtarayım dedim olmadı . Takur tukur sesler geliyor hdd den , servise götürcez heralde
Sosyal ağlarda paylaş

şu start menü... ne gereksiz bişi.

hadi win ayağını da geçtim allam adamlar linux'a falan da bunun genişini, daha çirkinini koyup "inovatifiz, progressiveiz biz!" diyorlar utanmadan.

dock bilmem ne varken start menüyü ve onun altındaki programları kullanan kaldı mı yahu?

oraya bi control panele çıkış koy, bi de.. bi de.. ee.. lan bişi de bulamadım bak koyacak. aslında gerek yok hiç ona.. komple gereksiz bişi artık.

önümüzdeki 2 win sisteminden sonra tamamen kaldırırlar herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...