Pickles Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 çevirdiğimde resimsiz fakat yazılı halde çıkıyor. neyse bununla yaşamayı öğrenmeliyim demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 He sen gruplanmayı tamamen kaldırmak mı istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 win7 ve office 2010 var. evet bazı şeyler farklı ama sevmiyosan winxp office xp yükle kurtul yani zor bişey değil berserk açmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Estel_Anorien said: win 7nin abv ses kartını sökmek durumunda kaldım. onboard seskartını kullanıyorum. neden? creative deki abiler win7ye driver yazacak kadar creative değilmişler. Evet abi aynen bu problem yüzünden win7 kurduğum günün ertesi günü xpye dönmek zorunda kaldım. Ses kartının driverını otomatik kendi yükledi 7, oyunda farklı, müzik dinlerken farklı, bilmemne yaparken farklı.. E annen yoksa 7 kullanmak isterdim. XP aşırı salak bi os aslında bakmayın da işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 1.5 yıl oluyor bu vistayı kuralı nerdeyse daha sorun yaşamadım. ilk format gerektiğinde win7ye geçicem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ya 7 de, enerji tasarrufu için galiba, bir süre herhangi bir işlem yapmayınca kendi kendine bekleme moduna geçmesiyle ilgili ayarı nerden yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 control panel -> power options Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 osx > all cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 win7 şimdiye kadar windowsun geldiği en üst noktadır yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mum_Chamber said: osx > all cogzel git gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 uzgunum chem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mum_Chamber said: win7 > osx > all fix'd osx de kullaniyorum, mobil bilgisayarda pil omru, ui vs tadina doyulmaz oluyor ama , desktop da win7 kaymak gibi , otesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 KHaRoN said: Mum_Chamber said: win7 > osx > all other fix'd öteki türlü paradox oldu çünkü ve hakikaten yaklaşık 20 saniye anlamaya çalıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 El-Barto said: He sen gruplanmayı tamamen kaldırmak mı istiyosun? gruplama yok bende herşey ayrı ayrı açılıyor ama genede previewini yapıyor her şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Win7 i istediğiniz her türlü şekle sokabiliyorsunuz. Adamlar customize olayına yeterince izin vermişler. Biraz Google yaparak herşeyin çözümü mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 customize etmeden de oldukça rahat ve işlevli bir sistem windows 7. taskbarda açılan programlarının yerinin değiştirilmesi iyi (windows 98'deyken bunun olmasını istiyordum). taskbarda programların icon şeklinde gözükmesi iyi, uzun çubuklardan daha az yer kaplıyor. taskbarda bir programın üstüne gelince diğer programları invisible etmesi de oldukça kullanışlı. başladığım zaman en büyük korkum win xp ve vista'da eklenen menü görünümünün kalıcı hale getirilmesiydi, ama o menüye de çabuk alışılıyormuş. herhalde tek sıkıntım, hata denetimi ve disk birleştirme işlemlerinin fonksiyonel olmaması. onun dışında oldukça akıcı kullanışlığı var 7'nin. ama işte klişe bu, "xp olmadığı" için eleştiriliyor vista ve 7... xp döneminde de vardı bu, "98 olmadığı" için eleştiriliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 PrudenT said: değiştirmeseler bu sefer de 10 yıldır aynı windoz dersiniz ehuehe ha bi de fat32 mi kaldı artık ya. PS3 başka türlü tanımıyor external'ı .. 500 GB lik hdd yi fat32 yaptık , win 7 ye taktım makine çıldırdı , mavi ekran alıp durdum , sonra externalı da bozdu sanırım , ubuntu dan açıp hdd ye format atayım kurtarayım dedim olmadı . Takur tukur sesler geliyor hdd den , servise götürcez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kithnoss said: ...Takur tukur sesler geliyor hdd den... o hdd bozuk, ya da bozulacak. nalları dikmesi yakındır. formatla alakası yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Çok az kullandığım bir HDD , fat32 lik bir part ayırıp win 7 me takmamla başladı herşey. XP de iki part ı tekrar birleştirip NTFS olarak formatladım , şimdilik bir ses yok bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 şu start menü... ne gereksiz bişi. hadi win ayağını da geçtim allam adamlar linux'a falan da bunun genişini, daha çirkinini koyup "inovatifiz, progressiveiz biz!" diyorlar utanmadan. dock bilmem ne varken start menüyü ve onun altındaki programları kullanan kaldı mı yahu? oraya bi control panele çıkış koy, bi de.. bi de.. ee.. lan bişi de bulamadım bak koyacak. aslında gerek yok hiç ona.. komple gereksiz bişi artık. önümüzdeki 2 win sisteminden sonra tamamen kaldırırlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 7 için iyi bir dock söyle de yükleyeyim ben de. Start menü duruyor öyle, sadece bilgisayarı kapatırken açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bende dockun mantığını kavrayamıyorum ya :D İstediğim programlar masaüstüne koyarım, istemediklerimi start menüden açarım yani. Bana çok mantıklı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 rocketdock kullanıp ikonlarını bilmem nesini kafama göre değiştiriyorum. search için everything kullanıyorum win'in berbat hesap makinesi yerine ccalc kullanıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hide özelliği vardır umarım? varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar