Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pürüssüz vücutlu kaslılar

Quiternoob

Öne çıkan mesajlar

Bu adamlar nasıl bütün vücutlarını kıllardan arındırıyorlar? Tıraş edecek halleri yok heralde, tüğ dökücü krem de bildiğim kadarıyla uzamayı geciktirmiyor. E ağda mı yapıyorlar bütün vücutlarına ne yapıyor bunlar? Bir de kıçtaki kıllarını tıraş eden bir adamın dramını okumuştum baya komikti, merak ettim onları kesmenin bir zararı var mıdır yoksa yazı sadece mizah içerikli miydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ray Wilbrauchen diye bi eleman vardı bi ara tvye çıkmıştı, vücut şampiyonu oldu adam işte röportajda şey demişti, yıllarca çalışmış bu adam ama kasları gelişmemiş bi türlü sonra traş etmiş vücundundaki kılları, birkaç ayda abartı denebilecek şekilde gelişmiş vücudu. Kıllar vücuttaki laktik asit dengesiyle oynadığı için kas gelişimini olumsuz etkiliyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

epilasyon bilir misin ?

kadınlardan çok erkekler gidiyor artık.ki bence gaylik falan hikaye.hijyen ve güzel görünüm daha önemli

kıçına bile epilasyon yaptıranlar var.onlar için bişi diyemicem ama ben gogus kılından falan memnunum mesela

ıyy mıyy diyen kızlara inanmayın hepsi seviyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Raincloud said:

Ray Wilbrauchen diye bi eleman vardı bi ara tvye çıkmıştı, vücut şampiyonu oldu adam işte röportajda şey demişti, yıllarca çalışmış bu adam ama kasları gelişmemiş bi türlü sonra traş etmiş vücundundaki kılları, birkaç ayda abartı denebilecek şekilde gelişmiş vücudu. Kıllar vücuttaki laktik asit dengesiyle oynadığı için kas gelişimini olumsuz etkiliyormuş.

Yalan ya adam bahane aramış resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sporcu adam yapsın bi zahmet.herif kas yapıyor kıllardan gözükmedikten sora hakkaten ne yararı var

mesela şarkıcı çelik koluna bile epilasyon yapmıstı benim bildiğim.o kadar abartmaya gerek yok

ama vucudunu sergileyen adamların sporcuların falan yapmaları doğal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...