Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Admin arkadaşlardan rica etsem bu topik sabit olsa süper olur. Sizlerden isteğim özellikle torrentleech sitesine yeni düşen film ADLARINI(torrent linklerini filan değil sadece adlarını) buraya paylaşmanızı isticem. Böylece hepimizin bu filmleren haberi olur. İlk olarak ben söyliyim mesela torrentleech'e Social Network(Sosyal Ağ) Facebook'un filmi düşmüş xvid olarak. İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nick post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 O kadar kasmak yerine şuraya tıklayıver: http://www.torrentday.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Yasak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ya da üşenme, RSS nedir öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Olm çok pis deja vu yaşadım lan. Sanki daha önce de aynı kişi aynı topiği açmış da aynı muhabbet dönmüş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 rüya içinde rüya olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 GERGE said: O kadar kasmak yerine şuraya tıklayıver: http://www.torrentday.com/ Ya hocam ben bi torrent sitesi aramıyorum sadece düşen torrentlerden haberdar olmak istiyorum. Yok mu öyle bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 1 dakkanı almaz www.hangitorrentsitesinikullanıosan.com şöyle bi bakıver ne var ne yok.kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 YASAHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 "Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in." diyor. üşendim. yasak olan ne ki? film adı yazıyorsun sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yasssssak denir tabii. soruyu "uluslararasi piyasada en son cikan bluray ler" falan seklinde sorman gerekiyordu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 http://www.orlydb.com/ ? (link vermiyor, o yuzden yasal :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nforce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Takip için adresler önerilmiş, yeter şimdilik Yasak bu arada evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar