Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 eline saglık ,güzel paylaşım, emeğe saygı. envai cesit teenager destekli forumda yazdıkları gibi yukarıdakileri yazmamızı mı istiyorsun anlamadım ben seni. Gerci su copy pastede sen ne kadar emek verdin o da tartısılır bir konu. Valla ben burayı tee Ultima online forumu iken bilirim.O zaman genctik te, buyuduk gari paticik coluk cocuga karıştı,yani anlayacagın burası o uyduruk paylasım forumları veya benzeri Emo forumlarından değil burda cok yaşlı var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 mulgear6 said: they see linux runnin, they hatin beninm için orgazım noktası bu oldu bu başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 arch linux kurulum rehberi istiyorum. sitesindeki çok hoşuma gitmedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bu topice GERGE lazım lol adam zaten burda imiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Pickles said: arch linux kurulum rehberi istiyorum. sitesindeki çok hoşuma gitmedi sdf Evet. GERGE'in kendi yazdigi ve forum'da bulunan tutorial'i cikarip suratina tokat gibi carpmasini bekliyoruz. * Patlamis misiri alip bekler * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 cidden burada mikrozort fanı dolu oğlum böyle şeyler konuşulur mu burada? yalnız ne yazmış çok uzun geldi okuyan birisi özet geçse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yarısında okumayı bıraktım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 di said: Pickles said: arch linux kurulum rehberi istiyorum. sitesindeki çok hoşuma gitmedi sdf Evet. GERGE'in kendi yazdigi ve forum'da bulunan tutorial'i cikarip suratina tokat gibi carpmasini bekliyoruz. * Patlamis misiri alip bekler * buldum !!!! http://forum.paticik.com/read.php?6,3574470 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 tl;dr diyen nasıl olmamış ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bu topic efsane olmaya dogru gidecek gibi bir his var icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 eğlence var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ubuntu ne ya sanki kırgızların börek adı kıbın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ubuntu 10.10 çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ubuntu candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0-22EpQOm8c şunu bi koyiyim şöyle neyse pm atsam daha kolay olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Offf yaw sabaha sabah ne guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Valla sabah sabah iyi geldi. Ben bluescreen imi seviyorum gerçi 7 e geçtiğimden beri onuda göremedim özletti kerata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Cidden win7 mavi ekran çekmedi hiç allaha şükür. Adamlar çözdü olayı demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 win7 hakkaten başarılı ya. ama linuxta olduğu gibi serbestçe modüler bi yapıyla çalışsa daha über olacak. aslında böyle pazar payı da büyütür gibime geliyo, düşünsene aero vs. gibi şeylerle olayı anlamayan adamlara win7 satıyo, farklı alternatifler sunsa masaüstü konusunda mesela... abaov. ki bi yandan da çaktırmadan uzun süredir yapıyolar, home - pro vs. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Onuda Win8'e yaparlar artık. Hatta Penth yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Google edince windows için bir sürü değişik masaüstü düzeni sağlayan program çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hayır işte, onlar asıl masaüstü modülü yüklendikten sonra çalışabiliyo ancak. tek başına çalışan bişey yok windozda. edit : dicektim ki... posttaki gugıl sörçe baktım. vay anasını var mıymış lan hakkaten?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 KDE de kullanılabiliyor masaüstü olarak ama senin istediğin şekilde mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi shell diyo işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ben bile güldüm :) Vaktinde bi 8-bit altındaki executableların başka bir executablelari ya da inodelarin mtime larını degistiremedigini falan soylemistim. Hala boyle bir sey hatirliyorum. Askerden doneyim, bulacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar