roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Nerede kutlanir? Nurnberg - Viyana hattinin yakinlarinda olursa daha bi hos olur. Bi de multimilyoner olmadigimizi hesaba katarsaniz sevinirik, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dön be yurda yılbasında manyak mısın? almancılık da neyin nesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 berlin'e geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 moskova bana göre. ya da saint petersburg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Hamburg da güzeldir. Söylediğinin ters istikametinde kalıyor biraz ama bence deneyebilirsin. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 innsburck çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 rusya - sikerin - tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 nürnberg'e cok yakın moskova. metroda iki line degistiriyosun, sonra bi bus al en fazla 1 saat surer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Geçen yıl başında Collesium'daydım, iyiydi baya :) Hava da güzel oluyor, sabaha kadar Roma sokaklarında devam ediosun. Ama dediğin yere uzak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 brb gonna marry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 mulgear6 said: roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol ich bin auch dabei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ben londra'da olazaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 mulgear6 said: roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol oha nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Miami ev partisi avrupayi bosverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 almancilar böle kutluyo yilbasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bir yılbaşını Paris de Şanzelize kutladık, hamburgeri kaldırımda yiyip bütün gece eğlendik. Güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vaniLLe said: mulgear6 said: roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol oha nerden? Deutsche Bahn - Intercity Express ile hemi de. Böyle bi bal olamaz, ucuz uçak bileti ararken bahn.de ye bi girdim, ICE'ın 10.yıl kampanyası varmış dün ve bugüne özel, çat aldım hemen. Normalde bugün de vardı ama yoğun istekten bilet kalmadı diyo şu an ahahahah. Ha bu arada biletin normal fiyatı 282EUR ahahah http://twitpic.com/33n09j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 açmayın abi şöyle başlıklar. Yılbaşında askerde olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 evet kahnx alıcaktı dün aksam aptal herif erteledi şimdi kalmamış bilet idiyot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 "roket adam" said: vaniLLe said: mulgear6 said: roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol oha nerden? Deutsche Bahn - Intercity Express ile hemi de. Böyle bi bal olamaz, ucuz uçak bileti ararken bahn.de ye bi girdim, ICE'ın 10.yıl kampanyası varmış dün ve bugüne özel, çat aldım hemen. Normalde bugün de vardı ama yoğun istekten bilet kalmadı diyo şu an ahahahah. Ha bu arada biletin normal fiyatı 282EUR ahahah http://twitpic.com/33n09j oha ya essolessek DB! sen de amma balsin =) normalde oraya bakmak aklima bile gelmez benim, cok kazik diye. ama mit umsteigen di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 giderken köln'de aktarmam var dönüşte direkt geliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ya 2-3 aktarma var bana da, kein problem yani, nolucak ice'dan ice'a aktarma yapsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 zürih akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar