roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Nerede kutlanir? Nurnberg - Viyana hattinin yakinlarinda olursa daha bi hos olur. Bi de multimilyoner olmadigimizi hesaba katarsaniz sevinirik,
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dön be yurda yılbasında manyak mısın? almancılık da neyin nesi!
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 moskova bana göre. ya da saint petersburg.
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Hamburg da güzeldir. Söylediğinin ters istikametinde kalıyor biraz ama bence deneyebilirsin. Tavsiye ederim
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 nürnberg'e cok yakın moskova. metroda iki line degistiriyosun, sonra bi bus al en fazla 1 saat surer.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Geçen yıl başında Collesium'daydım, iyiydi baya :) Hava da güzel oluyor, sabaha kadar Roma sokaklarında devam ediosun. Ama dediğin yere uzak tabi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 mulgear6 said: roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol ich bin auch dabei
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 mulgear6 said: roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol oha nerden?
Trias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bir yılbaşını Paris de Şanzelize kutladık, hamburgeri kaldırımda yiyip bütün gece eğlendik. Güzeldi
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vaniLLe said: mulgear6 said: roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol oha nerden? Deutsche Bahn - Intercity Express ile hemi de. Böyle bi bal olamaz, ucuz uçak bileti ararken bahn.de ye bi girdim, ICE'ın 10.yıl kampanyası varmış dün ve bugüne özel, çat aldım hemen. Normalde bugün de vardı ama yoğun istekten bilet kalmadı diyo şu an ahahahah. Ha bu arada biletin normal fiyatı 282EUR ahahah http://twitpic.com/33n09j
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 açmayın abi şöyle başlıklar. Yılbaşında askerde olacam.
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 evet kahnx alıcaktı dün aksam aptal herif erteledi şimdi kalmamış bilet idiyot
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 "roket adam" said: vaniLLe said: mulgear6 said: roket adamla amsterdama gidiş dönüş 20€ ya bilet aldık olololol oha nerden? Deutsche Bahn - Intercity Express ile hemi de. Böyle bi bal olamaz, ucuz uçak bileti ararken bahn.de ye bi girdim, ICE'ın 10.yıl kampanyası varmış dün ve bugüne özel, çat aldım hemen. Normalde bugün de vardı ama yoğun istekten bilet kalmadı diyo şu an ahahahah. Ha bu arada biletin normal fiyatı 282EUR ahahah http://twitpic.com/33n09j oha ya essolessek DB! sen de amma balsin =) normalde oraya bakmak aklima bile gelmez benim, cok kazik diye. ama mit umsteigen di mi?
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 giderken köln'de aktarmam var dönüşte direkt geliyorum :D
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ya 2-3 aktarma var bana da, kein problem yani, nolucak ice'dan ice'a aktarma yapsak :)
Öne çıkan mesajlar