Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ya abi süheyl batum kim ya. yok yani tv tartışmalarını çok izledim de, chp gibi bir partide nasıl genel sekreter vs oluyor. nihat matkap olsaydı keşke, tanıdık biri gelirdi ne güzel. "deniz baykal küskünleri"nden biriydi adam, şimdi de gelen teklifi reddetmiş, myk'tan ayrılmış felan. chp başa geldiğinde tekrar çalışma bakanı görmek isterdim :)
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Olur mu be abi Prof. Dr. Süheyl Batum bence grubun en kalitelilerinden. Anayasa profesörü elit ve çok sevilen bir adam. Hoş, Nihat Matkap'ı tanımıyorum gerçi. Bir de Umut Oran'ı biliyorum çok baba adamdır. O da yeni yönetimde.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Livaneli yazmış. Önder sav için Karanlıklar Prensi dediği yazı unutulmadı.
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bu haber 1 hafta önce falan değil miydi yahu?
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ne Faşizm Ne Komünizm Yaşasın Erotizm
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Umut Oran da kabul etmemiş. Olm milleti işte yeni yönetim diye açıkladıktan sonra kabul etmemeleri fail değil mi şimdi lan allahaşkına söyleyin
moncici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ne zaman chp ile ilgili bir haber izlediğimde kenardan çıkan gürsel tekin kafası ve gülümsemesi görüyorum. adamın başka yaptığı bir şey yok, konuşmalarını falan dinlediyseniz de gayet boş bir adam ama halkın en sevdiği chp'li. bunun üzerine tez yazılır.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi çok saçma işler dönüyor ya chp'de. önder sav kemal kılıçdaroğlu'nu takmıyor sonra "hukuksuzluk" felan diye konuşuyor. nihat matkap gibi yöneticilik konusunda bilgisi olan adamlar gidiyor. belli konumlara atanan adamlar "istemiyorum"culuk oynuyorlar. adam gibi durun lan iki dakkada. sanki "atraksiyon yapalım da halk bizi sevsin" yapıyorlarmış gibi geldi.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Kojiroh said: Kamer Genç gelsin başa parti başkan yardımcısı i. melih gökçek, genel sekreter bülent arınç olsun. şenlenir ortalık.
speedy21 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 salih memecan ile kemal kılıçdaroğlunu karşılaştırmamı garip bulanlar ya benim ne demek istediğimi anlamadılar ya da dediklerimi kabullenmediler. Ben siyasi yönden karşılaştırma yapmadım, kastettiğim şey kılıçdaroğlunun katıldığı sergiyle ilgili koskoca forumda 1 tane konu bulunmazken, salih memecan sergiyi aynı üslupla eleştirdiğinden %60 gibi bi çoğunluğun istifa etmesini istemesi. Ha yeri gelmişken kılıçdaroğlunun katıldığı serginin haberini duyduğumda zaytung haberlerinden biri sanıp bayağı gülmüştüm. Hâlâ anlamayanlar için arkadaş çok güzel özetlemiş Turkceplease said: rte yi karitatür adı altında kılıktan kılığa sokulunca ayıp olmuyordu kılıçdaroğlunnamı yapılınca ayıp oldu?rte hayvana bile benzetlimedimi.gerçekçi olalım
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Önder Sav gider şimdi Baykalla ittifak yapar sdfgh. Bakalım KK'nin önünün iyice açılmış olması lazım şimdi. Ne icraatlar gelecek göreceğiz.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 @bone nihat matkap kendisi istememiş yönetime girmemeyi.
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 şu andaki chpdeki tüm olay ulusalcılar vs. sosyal demokratlar. spo
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Girmemeyi istemedigine gore girmeyi istemis
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 CHP'yi şu çalkantıdan düzlüğe en kısa sürede çıkaracak adam Yılmaz Vural.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bide handikaplı sav'a oynadım ben, şu anda onun ağırlığı daha fazla partide, kolay olmaz sistem değişikliği.
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Kılıçdaroğlu da sağlam diyorlar.Bende sav der gibi oldum ama kılıçdaroğlu da sessiz sedasız gelmedi gümbür gümbür geldi.Demek ki onu isteyenlerde var çok.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ülkede adam akıllı parti,partinin başında da adam akıllı insan yok ki!
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 O gümbürtünin şiddetine sav cephesinden de katkı vardı. Şimdi o iki cephe karşı karşıya gelirse durum ne olur hiç belli değil.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yönetimi değiştirmiş kılıçtaroğlu. çok radikal bir kararmış
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sav listesini açıkladı forsaken ı arkasına almış.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Kıymetlimisssss, o bisiiim kıymetlimisssss diye sahip çıkıyor herif CHP'ye. aradaki 7 farkı bulunuz.
Öne çıkan mesajlar