LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Birden bire çıkmış piyasaya, Steam ana sayfada görünce fark ettim. Merak ettim oynanışı falan. Trailer güzel, grafikler "ehh" ama oynanış önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 meh... http://www.youtube.com/watch?v=EhLlkM_RtPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 istanbul bölümlerini merak ediyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 blood diamond çakması mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 4-5 sene önce ps2'de oynadığım everything or nothing gibi bir 007 gelmedi daha ya. http://www.youtube.com/watch?v=kRA-GhMo6vU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ps3teki quantum of solace güzeldi fakat bu oyun ps2 grafiklerinde bir oyun beğenmedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 en güzeli psxteki şu karlarda başladığımız james bonddu ya bence ne oynardım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 of çok gıcık bir oyun kurulumu yarım saat falan sürdü zaten, oynamayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 PrudenT said: en güzeli psxteki şu karlarda başladığımız james bonddu ya bence ne oynardım ha from russia with love olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tomorrow never dies o oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bununla ilgisi yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 PrudenT said: en güzeli psxteki şu karlarda başladığımız james bonddu ya bence ne oynardım ha tomorrow never dies ise bi bölümde jete binip kaçıyoduk, bi bölümde bmw kullanarak son bölümde de denizaltıyı patlatıyoduk o mu? o hakketten iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 garadia o golü ben attım daha önce=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tomorrow never dies evet, müthiş oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çevre çok güzel de, hareket eden insanlar çok parlıyo. ben burdayım diye bağırıyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 splinter cell conviction daha güzel bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 istanbul'da bond bile kaldırıma parkediyor astonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bond kasmış beyler. http://www.dotastrategy.com/images/item/bloodstone.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 son zamanlarda gorduğum en kotu oyundur heralde şu. rezalet resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar