Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dünyayı bilemem ama türkiyede en kolay bölüm sayılabilir turizm bölümü nerden biliosun dersen yatarak bitirdiğim için söylüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vaniLLe said: barnacle said: dreagloth said: Dünya üzerinde beden dersi olup, ondan da kalan tek üni. li sensin herhalde. pyro 4. ye alıyor. onunki bi de halkoyunlari falandi di mi =b o deil de kat hizmetleri falan.. hani pek calismadan gecilmez gibi durmuyo. raadol. evet bu sefer halk oyunları aldı. halay konusunu işlediler geçende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ben hangi derslerden yakiniyorum, adam hangi derslerden. Bu mu adaleeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yok ki bir mimarlık okuyan halini anlasın vize ve final hariç yatan vize final de yaaa çok çalışıoz of napcaz diye ağlayanlara sitem etsin benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Dostum lisede vize? kekleme bizi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Black-ice said: yok ki bir mimarlık okuyan halini anlasın vize ve final hariç yatan vize final de yaaa çok çalışıoz of napcaz diye ağlayanlara sitem etsin benimle. Makine de öyle bu arada, her allahın günü kuizi ödevi var. En çok iktisatta okuyan arkadaşlara kin besliyorum. x^2 dx'in integralini alacakları sınavlar için 1 hafta ağlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dünkü liseli çömez olmuş işte... çöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 SeaGle said: Black-ice said: yok ki bir mimarlık okuyan halini anlasın vize ve final hariç yatan vize final de yaaa çok çalışıoz of napcaz diye ağlayanlara sitem etsin benimle. Makine de öyle bu arada, her allahın günü kuizi ödevi var. En çok iktisatta okuyan arkadaşlara kin besliyorum. x^2 dx'in integralini alacakları sınavlar için 1 hafta ağlanıyorlar. Makine asıl 2. sınıftan sonra başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mühendislik Öğrencisinin Sosyalleşme Azmi Görenleri Şaşırtıyor Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü öğrencisi Korhan Özbudak'ın sosyalleşmek için gösterdiği azim görenleri şaşırtıyor. Karşılaştığı tüm engellere rağmen, içinde kızlar bile bulunan kalabalık arkadaş gruplarına girme umudunu asla yitirmediğini belirten genç mühendis adayı, kayıt yaptırmayı planladığı fotoğrafçılık kulübü ve yeni dönemde gelen Erasmus öğrencileri sayesinde yaşama dört elle sarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Abi komik değil bunlar acı hayat hikayeleri.Aybediyonuz ama. Turizm de okuyorsan "ÇAĞLIĞŞAĞMIYORUĞĞMM" diye ağlamayacaksan demiş atalarımız.Çalışmana gerek yokmuş öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ben sana öğrenci olamazsın demedim adam olamazsın dedim diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 adam liseli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 İlk başta adam ol sonra hobi olarak öğrencilik yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 genel turizm sınavından geliyorum, kadın turizm dersinde endemik bitki nedir açıklayınız diye soru sordu.. kolay mı yane şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 senko'nun fotoğrafındaki kızı ve köpeği tanıyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tanınmıştı diye hatırlıyorum. istanbul üni'den mi marmaradan mı neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hayır boğaziçi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 endemik bitkiyi -> ilkokul sosyal bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 turizm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar