dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 normal merdiveni olmayan bir yerde üst kata çıkartıp sonra o çıktığı katı yakıcaksınız. alevler, duman, uçuşan küller içinde kalınca korkup can havli ile inince "başardın!" diye kutlama yapacaksınız. en makul yöntem bu bence. shock therapy is best therapy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dasaaa said: di said: Annelerde taktik kullanmak lazim. Bi gun annem el kol hareketi yaparken "anne bak kotu olcak" dedim. Kendini sakatlarsin anlaminda. "Sen beni tehdit mi ediyosun?!!!" diyerek bi tane gecirdi, o sakatlandi ben saglam kaldim. =P fiziksel değil belki ama bak ruhsal açıdan yaralanmışsın... dil falan çıkartıyorsun öyle olduk olmadık yerde.. kendine gel evladım. salya akıtma etrafına.. şartlı refleks geliştirmiş yavrucak. Abi ben senin yazilarinda bile bir oyle bir boyle olan karakterine laf atiyo muyum ? Rezil ederim valla. Ciddiye alip hede hodo diyecek tipleri engelliyor o smiley baska bi islevi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 reyou said: klima korkusu mu bu? bütün yorumları okudum da harbi favorimi bu ve sert ve seri dil darbesi cevabı seçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Chemical said: ben denizanasıdan korkuyorum hayvanlar gibihayatta kalma içgüdüsü bu fobi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ama o korkuyla denize giremiyorum beş yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 deniz anasiz yerlerede mi giremiyorsun denizde bi tane deniz anasi gorsem bende girmem, yapisir deger vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tırsaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bende timsahtan korkuyorum, timsahla beraber yüzemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Imkan olup da denize girmemek salakliklarin en buyugu. Ilerde cok cekersiniz vucudunuzdan. Yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 madem korkularimizi yaziyoruz bisi daha ben bebeklerden korkuyorum, bunlardan ciddi korkuyorum ama yanima boyle bebekli bi kadin otursa ter basiyor, tansiyonum yukseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Astraphobia var bende de ama inada bindi iş yenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 torbaya konmayan paketli 2 adet 5 litre su taşımaktan korkuyorum. her an yırtılacakmış gibi lan çok korkunç. tutmaçı da yok abooov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bende de Anatidaephobie var. Bkz Anatidaephobia kişinin nerde ve nezaman olursa olsun bir ördek tarafından izleniyor olma korkusu olarak tanımlanır. Anatidaephobia Yunancada anatidae (ördek) ve phobia (korku) kelimelerinden türetilmiştir. Anatidaephobia genellikle çocukluk döneminde ortaya çıkar ve başlıca sebepleri arasında suya düşme ya da ördekler tarafından gagalanma bulunur. Her ne kadar başkaları için olması mümkün bir durum olarak görülmese de anatidaephobik kişiler sürekli bir travma halindedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 /Escobar said: Anatidaephobie müthişmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 /Escobar said: Bende de Anatidaephobie var. Anatidaephobia kişinin nerde ve nezaman olursa olsun bir ördek tarafından izleniyor olma korkusu olarak tanımlanır. ahaha harika bir fobiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Popeye said: /Escobar said: Bende de Anatidaephobie var. Anatidaephobia kişinin nerde ve nezaman olursa olsun bir ördek tarafından izleniyor olma korkusu olarak tanımlanır. ahaha harika bir fobiymis HHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bella said: harbi düz mantık. çok fazla insan var mesela karanlıktan korkan ya da yüksek yerlerden korkan. bana da bunlar tuhaf geliyor. tam olarak merdivenden de korkmuyor zaten. yürüyen merdivenle çıkabiliyor fakat inemiyor. sanırım düşücem korkusu var. örümcek yemeyi yürüyen merdivenle inmeye tercih ederim diyebilecek kadar ciddi bir korku hem de. yalnız merdiven korkusu ciddi bir olay, yaşamayan bilemez heh. sana tavsiyem inerken önünde, bir basamak aralıklı dur. daha rahat hissedecekse elini omzuna filan dayasın. sağ bacağım biraz sorunlu olduğundan dengemi kaybedecekmişim sanıyorum bazen merdivenlerde, takılıp kalıyorum böyle. millet anlam veremiyor heh. genelde trabzana tutunurum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 korkunun mantıklısı olmaz zaten düşünceli yaklaşmak lazım ben merdivenlerden atlayarak inerim mesela, ama derin denizde yüzemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Marl0_on said: /Escobar said: Anatidaephobie müthişmiş bu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Laraken said: ben de böcekten korkuyorum bildiğin. böle kalorifer böceği üstümde yürüsün ruhumu teslim ederim mesela. bu bende de çok feci ya. çok küçük böcekler hariç alayından tırsıyorum abi. mesela biraz fazla büyümüş kara sinek, sivri sinek valla yarım saniye içinde camı açıp odayı terkediyorum dsfkljg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 di said: dasaaa said: di said: Annelerde taktik kullanmak lazim. Bi gun annem el kol hareketi yaparken "anne bak kotu olcak" dedim. Kendini sakatlarsin anlaminda. "Sen beni tehdit mi ediyosun?!!!" diyerek bi tane gecirdi, o sakatlandi ben saglam kaldim. =P fiziksel değil belki ama bak ruhsal açıdan yaralanmışsın... dil falan çıkartıyorsun öyle olduk olmadık yerde.. kendine gel evladım. salya akıtma etrafına.. şartlı refleks geliştirmiş yavrucak. Abi ben senin yazilarinda bile bir oyle bir boyle olan karakterine laf atiyo muyum ? Rezil ederim valla. Ciddiye alip hede hodo diyecek tipleri engelliyor o smiley baska bi islevi yok. heey bana niye kızıyorsun ki? o yazıyı ben yazmadım hem! bana değil gök tengrilere kız. ikizlermişim ben? çift kişilikli olurlarmışız çok bilimsel uzmanlara göre ki biz kendilerine falcı diyoruz.. evet böyle. ben masumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Böcek fobisi çocuklar ile birlikte azalıyor yani eşim büyük ihtimal hepinizden çok korkuyordur böcekgillerden ama böcek vs çocuklar olan bir iki ortamda baya fobisini ututabiliyor. Ama çocukların olmadığı ortamlarda hala evin böcek avcısı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bence çok önemli bir konu değil bu. yaşlı insanların çoğu alışmamışsa korkuyor yürüyen merdivenlerden. benim ananem yıllarca tek katlı evlerde yaşamış. biraz yüksek bir binaya çıksın hemen başım dönüyo diyor mesela. aynı şekilde yürüyen merdivenlerden birine tutunmadıkça inip çıkamıyor. genel bir sorun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 birine tutup inmek yine bir derece belki dengemi kaybedip düşücem diye düşünüyordur. ama hiç binemiyor tutunsa bile. başka kişilerde de olduğunu söyledim hatta patiden birisi bir yakınında olduğunu ve yendiğini anlattı, onu da söyledim o zaman biraz rahatladı tek değilmişim diye. o yapabilirse sen de yapabilirsin diye cesaretlendirdim tamam deneyeceğim dedi. bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar