Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klimakofobi hakkında.

Bella

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

di said:

Annelerde taktik kullanmak lazim.

Bi gun annem el kol hareketi yaparken "anne bak kotu olcak" dedim. Kendini sakatlarsin anlaminda. "Sen beni tehdit mi ediyosun?!!!" diyerek bi tane gecirdi, o sakatlandi ben saglam kaldim. =P

fiziksel değil belki ama bak ruhsal açıdan yaralanmışsın... dil falan çıkartıyorsun öyle olduk olmadık yerde..

kendine gel evladım. salya akıtma etrafına.. şartlı refleks geliştirmiş yavrucak.

Abi ben senin yazilarinda bile bir oyle bir boyle olan karakterine laf atiyo muyum ? Rezil ederim valla.

Ciddiye alip hede hodo diyecek tipleri engelliyor o smiley baska bi islevi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de Anatidaephobie var.

Bkz

Anatidaephobia kişinin nerde ve nezaman olursa olsun bir ördek tarafından izleniyor olma korkusu olarak tanımlanır. Anatidaephobia Yunancada anatidae (ördek) ve phobia (korku) kelimelerinden türetilmiştir. Anatidaephobia genellikle çocukluk döneminde ortaya çıkar ve başlıca sebepleri arasında suya düşme ya da ördekler tarafından gagalanma bulunur. Her ne kadar başkaları için olması mümkün bir durum olarak görülmese de anatidaephobik kişiler sürekli bir travma halindedir

Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

harbi düz mantık.

çok fazla insan var mesela karanlıktan korkan ya da yüksek yerlerden korkan. bana da bunlar tuhaf geliyor.

tam olarak merdivenden de korkmuyor zaten. yürüyen merdivenle çıkabiliyor fakat inemiyor. sanırım düşücem korkusu var. örümcek yemeyi yürüyen merdivenle inmeye tercih ederim diyebilecek kadar ciddi bir korku hem de.

yalnız merdiven korkusu ciddi bir olay, yaşamayan bilemez heh. sana tavsiyem inerken önünde, bir basamak aralıklı dur. daha rahat hissedecekse elini omzuna filan dayasın.

sağ bacağım biraz sorunlu olduğundan dengemi kaybedecekmişim sanıyorum bazen merdivenlerde, takılıp kalıyorum böyle. millet anlam veremiyor heh. genelde trabzana tutunurum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
ben de böcekten korkuyorum bildiğin. böle kalorifer böceği üstümde yürüsün ruhumu teslim ederim mesela.

bu bende de çok feci ya. çok küçük böcekler hariç alayından tırsıyorum abi. mesela biraz fazla büyümüş kara sinek, sivri sinek valla yarım saniye içinde camı açıp odayı terkediyorum dsfkljg
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

dasaaa said:

di said:

Annelerde taktik kullanmak lazim.

Bi gun annem el kol hareketi yaparken "anne bak kotu olcak" dedim. Kendini sakatlarsin anlaminda. "Sen beni tehdit mi ediyosun?!!!" diyerek bi tane gecirdi, o sakatlandi ben saglam kaldim. =P

fiziksel değil belki ama bak ruhsal açıdan yaralanmışsın... dil falan çıkartıyorsun öyle olduk olmadık yerde..

kendine gel evladım. salya akıtma etrafına.. şartlı refleks geliştirmiş yavrucak.

Abi ben senin yazilarinda bile bir oyle bir boyle olan karakterine laf atiyo muyum ? Rezil ederim valla.

Ciddiye alip hede hodo diyecek tipleri engelliyor o smiley baska bi islevi yok.

heey bana niye kızıyorsun ki? o yazıyı ben yazmadım hem!

bana değil gök tengrilere kız. ikizlermişim ben? çift kişilikli olurlarmışız çok bilimsel uzmanlara göre ki biz kendilerine falcı diyoruz..

evet böyle. ben masumum
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok önemli bir konu değil bu. yaşlı insanların çoğu alışmamışsa korkuyor yürüyen merdivenlerden.

benim ananem yıllarca tek katlı evlerde yaşamış. biraz yüksek bir binaya çıksın hemen başım dönüyo diyor mesela. aynı şekilde yürüyen merdivenlerden birine tutunmadıkça inip çıkamıyor. genel bir sorun bence.
Sosyal ağlarda paylaş

birine tutup inmek yine bir derece belki dengemi kaybedip düşücem diye düşünüyordur.
ama hiç binemiyor tutunsa bile.

başka kişilerde de olduğunu söyledim hatta patiden birisi bir yakınında olduğunu ve yendiğini anlattı, onu da söyledim o zaman biraz rahatladı tek değilmişim diye.
o yapabilirse sen de yapabilirsin diye cesaretlendirdim tamam deneyeceğim dedi. bakalım =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...