BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 SONUNDA BE NİHAT SONUNDA YANİ ALLAHIM BU GÜNLERİ DE Mİ GÖRÜCEKTİK!
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 OHA NİHAT OHA EFSANE TAKTI Ahahaha Nihat'ya, 3 maçlık kredi yaptı resmen şu vuruş ile
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 uzun yıllardan beri ilk defa gol attı :)
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kaç kaç ? bakamıyorum. az önce açtım merak edip penaltı oldu.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Khelben said: BiTcH_oFBaT said: hakem iyi yalnız. cidden iyi. şu kabadayıyı attı işte. kimsin lan sen kro haha sizin bütün takım duruyo? ilk yaptığı hareket için dedim. o hareketi yaptı üstüe kabadayılık yapıo.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 nihat ilk 11'i parsellemis oldu artık ahahah.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 tunch said: oh hulk da çıktı heh Hakan hala kalede ama ;)
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Nihat eski günlerinden bir gol attı. Zaten kırmızıyı görünce bi bocalamışlardı "lan noluyo" derken üstüne bi direk falan da geldi o arada atarsa beşiktaş oyuna ortak olacaktı ya da adamlar toparlanıp maçı alacaktı, attı beşiktaş. 60 dk'dır uyuyoduk şimdi zevkli bi son yarım saat izlicez muhtemelen.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 nihat'ın ben baska boyle bi golunu hatırlamıyorum. genelde sert vurur kalecinin sagından solundan gecer, yerden falan seker oyle girerdi. boyle 90'a taktıgını gormedim bu mesafelerden. hamit altıntop golu oldu biraz :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hahaha zaten yensek de lider olamıyoruz. 4-1 yenmemiz lazım
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 gerizekalı bu adamlar, yemin ederim gerizekalı ... abi malca bir top kaybediyorsun, ardondan malca bir hareket ile kart görüyorsun ...
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ilk 2 maçı kazanınca ne kadar rahat oluyormuş avrupa grupları. portoya 2 kere yenilsen bile farketmiyor :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ayrıca şu kırmızı kart gören oyuncuların böyle yavaş yavaş çıkmasına çok gıcığım. bi önlem alınması gerekiyor.
Öne çıkan mesajlar