Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi | Porto - Beşiktaş 04 Kas 2010 22:05

PZero

Öne çıkan mesajlar

su mactan cok rahat 3 puan alabilrdik gercekten 2. yaridaki futbola yazik oldu yani.. ersan adamimsin aldgn her kurusu hak ediosn herseyinle... nihata lafim yok.. gol olmasi kötü oldu sene sonuna kadar 11de smdi :D
bobo yaa ahh bobo 3 tane net gol kacrdin :( holosko'da fena diildi..
quaresmaaaaaaaaa dönn ulan artık dönnn.. sen olsan 2. yari farka gitmstk bu acık oyunla...
tebrikler takımm
Sosyal ağlarda paylaş

Şu maçın yıldızı Ersan'dır yalnız, adam 2-3 golü önledi resmen, çizgiden de topu o çıkardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatasız oynadı desek yeridir. Bayağı prim topladı kendine,

Onun dışında Bobo çok iyiydi, ayağına gelen her topta heyecan yaşattı. Hele o şutu girseydi geceyi efsane bir şekilde sonlandıracaktı kendi adına,

Nihat yani, şöyle goller atacaksa eğer ben 90 dakika sahada boş boş gezmesine razıyım. Beşiktaş onu bunları yapsın diye geri getirdi, bakalım bu gol özgüvenini geri getirecek mi? Geçen senenin sonlarında da toplanmıştı çok iyi işler çıkarıyordu.

Hakan genel olarak maçta iyiydi, penaltı yani bilmiyorum. Çok yetoluk yaptı, affedilir bir yanı yoktu ama maç genelinde iyiydi.

Hilbert'te çok iyiydi kim ne derse desin, penaltı pozisyonunda yine hata yaptı ama normaldir, maçın başında da demiştim yeri değil, olayı bilmiyor. Hücümda gayet etkiliydi.

Holosko pek birşey yapamadı ama onun girişinden sonra Beşiktaş atak yapmaya başladı. Sondaki plasesi moutinho tarafından kesilmese golde olabilirdi belki,

Bu arada maç 11 vs 10 başlayıp, 10 vs 10 ile giderken Toraman'ın atılmasıyla 10 vs. 9'a düştü. Aurelio'dan bahsediyorum evet ...

Ersan diyorum tekrar ve bitiriyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...