Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

55-0 bursa kazanır dgsgsdfs

barnacle

Öne çıkan mesajlar

said:
İşimiz kolay değil...
Ferguson, karşılaşma hakkındaki düşüncesini soran gazetecilere, "55-0 Bursaspor kazanır" yanıtını verdi. Bu arada Manchester United, Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. İngiliz ekibinin tecrübeli forveti Berbatov, "Bursa önünde işimiz heç de kolay değil" diye konuştu.

said:
"Bursa önünde işimiz heç de kolay değil"

fotomaç ...
Sosyal ağlarda paylaş

arkasokak sana katıldıgm bir nokta var o da su ki ; evet bir adim atılmali. O da Baroş'un Guti'nin Q7'nin Niang'in Emre'nin avrupada oynamasina izin vermektir.. her mac ayak kırma amacyla futbolculara dalinan bir ligde malesef takımlar avrupaya revir gibi gitmekde.. son sivas macinda guti'ye yapılan ortada.. konya'nin fenere yaptgi ortada..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manchester United teknik direktörü Sir aleş Ferguson'un Bursa yolculuğu öncesinde, "Bursaspor 55-0 yener" sözleri yönündeki soruyu yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, "Şaka yapmıştır herhalde. Bunu kendisi de ciddi bir cevap olarak söylememiştir. Sir Alex Ferguson'dan güzel bir şaka olarak alalım. Bursaspor'u kazanır tarafını ciddiye alıp biz de gerçekleştirmeye çalışacağız" dedi.

bi an ümitlenmiş maçı 55-0 vercekler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

arkasokak sana katıldıgm bir nokta var o da su ki ; evet bir adim atılmali. O da Baroş'un Guti'nin Q7'nin Niang'in Emre'nin avrupada oynamasina izin vermektir.. her mac ayak kırma amacyla futbolculara dalinan bir ligde malesef takımlar avrupaya revir gibi gitmekde.. son sivas macinda guti'ye yapılan ortada.. konya'nin fenere yaptgi ortada..

lig başlamadan elendi sanki hem fb hem gs yanlış mı hatırladım?
fb açısından bakarsak takım çok eksikti yani şu an oynasak hem yb'yi hem paoku elerdik gibi geliyo bana
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

acilen Fenerbahçe ve galatasarayın avrupaya oynaması lazım. abuk subuk köy takımlarımız yüzünden yurtdışında milletin diline düşüyoruz.. geleceker senelerde buna bi çare şart.

Fener ve Galatasaray oynadi zaten avrupa da diger koy takimlarina elendiler.

Suan seni sevindirecek tek olay Besiktasin 6 puan da olmasi...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

haklı bir yorum. malmö gibi tromsö gibi mtk budapeşte gibi gereksiz takımlara yenilmemeliyiz. adamların köyüne kara yol olmaz, bir diğeri zencilerle hezimete uğrar, orta sahadan gol yer... olacak şeyler değil bunlar. ligimizin kalitesi açısından daha basiretli adımlar atılmalı.

PAOKLOLYUNANLILARIBİRKEZDAHADENİZEDÖKÜCEZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...