senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ehue yine karsilatirip geldim :d ayni 5 site 5 tab, firefox 100mb yerken ie8 110mb yiyor sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Opera aşırı ram yiyor. Gerçi mail, rss filan da var içinde, ondandır. boş, tabsız 47mb götürüyor, şimdi baktım. Sorun değil ama, ram bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 5 tane major browserda yüklü.Bir dizi izleme sitesinde aynı linki 5inde de açıyorum(birini kapattıktan sonra diğerini açıyorum şeklinde) en temizi ve en hızlısını ie9 yüklüyor. Ne alaka anlamadım. Bir de şunu sorayım. diğer 4 browserda video yüklenirken(zaten yavaş yükleniyor) bir anda çat diye bütün download barı dolduruyor ama yüklenmemiş oluyor tabi. ie de olmadı bu ama diğerlerinde oluyor. yaşayan var mı hiç? Ha bi de ubuntu 10.10 yüklemeyin bug yuvası olmuş resmen typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 O dediğin hiç başıma gelmedi. Ubuntu zaten hiç yüklemeyin. Arch Linux is absolute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ubuntunun tek sevdiğim tarafı ubuntuforumsda sorduğum soruya 5 dakikada cevap alıyorum. gerçi archın forumunda da böyledir ama işte sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Pickles said: Ha bi de ubuntu 10.10 yüklemeyin bug yuvası olmuş resmen yooo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 https://wiki.ubuntu.com/MaverickMeerkat/ReleaseNotes#Known%20Issues şurda birazı var ama forumlarda yüzlerce sorun topiği var. Ben de sorun yaşadım açıkçası.Installationu nomodeset olmadan yapamıyorum bi kere. Yüklemeden sonraki ilk başlatışta nomodeset olarak başlatmadan görüntüleyemiyorum driverları güncellemeden(Bilemiyorum kimin suçu bu nvidianın mı ubuntunun mu).İkincisi mouse tuşları manual partitionda fonksiyonunu kaybediyodu birer birer zamanla. Tabi pcyi kapatıp tekrar açtığımda düzeliyordu fakat aynı yerde gene aynı şeyi yapıyordu. neyse öyle yada böyle yükledim falan sonrasında mouse tekrardan fonksiyonunu kaybetti ve sanırım o kaybedişi bilgisayara mı kaydetti naptı o kaybettiği şekilde kaldı. Sadece login screeninde mousela tıklayabiliyodum. Eee dedim sildim geçtim. Daha ilk açılışta bu kadar sorun yapıyosa milletin yaşadıkları doğrudur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben de kullanıyorum, hatta betada kullanıyodum. gnome saçmalıyo arada, logout-login yapınca düzeliyodu. mouse olayı da harici bi mouse kullanırsam (notebookta yüklü bende) ve touchpadi disable ettiysem harici mouse'u çıkarıp restart ettiğimde mouse takılı değilse touchpadi açmak dert oluyodu. ama normal kullanınca sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aquila said: bilincli olarak ie6 kullanan kaldigini zannetmiyorum. geçende bir yerde okumuştum.. ie6'nın kalan payı daha çok firmalara ait. zamanında ie6 uyumlu web uygulamaları geliştirmişler, şimdi hem browser versiyonunu yükseltemiyorlarmış, hem de win7 ie6'yı desteklemediği için, xp'de kalmak zorunda kalıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Hem oyle hem de zamaninda bunlari lisansli aldik, hala da calisiyorlar nasilsa kafasindalar. Cok cektiriyolar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 mecburiyetten iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 üşenmesem ubuntu yüklüycem ama tembellik işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 penth iyiki microsoftta çalışıyorsun. baydın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 2 ayda cok baymistir seni, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ya gotu boklu bi ton seyin fanboy'lugunu yapiyosunuz, adam gelip ayda yilda bir sey yazinca baydin triplerine giriyorsunuz. Esas siz hem kendinizi hem bizi bayiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ayda yilda bir? Adam haftada 7/24 microsoft fanboyluğu yapıyor. eskiden /summon sir çektigimiz siyaset konularında microsoft eleştirip /summon penth cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 valla bende kromcuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 özet geçsin biri html5 flash ı dövmüş mü yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 google toolbar chrome a çıktığı gün silerim ie u ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adam sevinmiş beyler yazık. bu postu chromela 0.0001 saniyede attım,ie'deki postum yaklaşık 1.5 saat sonra gelecek: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Soimyr said: Ayda yilda bir? Adam haftada 7/24 microsoft fanboyluğu yapıyor. eskiden /summon sir çektigimiz siyaset konularında microsoft eleştirip /summon penth cekiyoruz.internet bolumu icin gayet ilgi cekici bir haberi koydum, herkes artik ms'i savunmama takildigi icin de esprili bir baslik actim. yazdiklarimi okumamakta serbestsin tabi ki, direk onu oneririm. onun haricinde, fanboyluk yapmamaya calisiyorum elimden geldigince, ve fanboy tanimina da uymadigimi dusunuyorum, ama diger sirketlerinkine nazaran calistigim sirketin yaptigi urunler konusunda daha heyecanli olmam cok normal geliyor bana, herkes de benzer duygularla yaklasir bu olayi tahminen, teknolojiye biraz ilgiliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 haci bosver sen adam 3 gun once gelmis parazit yapiyo. her ne kadar ie i sevmesemde bende her firsatta microsoft destekciligi yapanlardanim :D ama cidden developerlarina fln soleyin bizim ie cok kotu bi el atalim fln diyin yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bing çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://i303.photobucket.com/albums/nn159/Captain802_Second/obvious_troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 @reyou. 2004 üyesi adam bunu söyleyince komik kaçtı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar