Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 mariujana içenler daha çok içmeye devam etsin istatistiksel veriler arttıkça görürüz kanser yapıp yapmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Kanser yapan ot değil, otun üzerinde kalan ilaçlar. Amatör işi olmasa, devlet alsa şu işi eline ne güzel temiz temiz içer cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 devletin otu içilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Hollanda 2014de yasaklıyor degil mi satışını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 niye yasaklıyor ya? hollandaya yerleşcektim ben hani özgurlukler ülkesiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Uyuşturucu işte diye yasaklıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Şimdi işim var,ancak birkaç güzel link buldum bağımlılık vs ile ilgili,içeriklerini çok okuyamadım,akşam daha detaylı inceleriz.... Wikipedia'da güzel referanslar var,ve genel bilgi açısından doğru şeyler yazılmış sanırım bir bakın isterseniz... http://en.wikipedia.org/wiki/Long-term_effects_of_cannabis Yine bağımlılıkla ilgili,yapılan araştırmalar,daha çok gençlerle ilgili... http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16169014 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1626354/ http://ajp.psychiatryonline.org/cgi/content/abstract/161/11/1967 Bu da Marijuana info facts,drugabuse.gov,ne kadar inanırsınız bilmem... http://drugabuse.gov/infofacts/marijuana.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Flassh said: niye yasaklıyor ya? hollandaya yerleşcektim ben hani özgurlukler ülkesiydi :( don't ask, don't tell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sürekli kullanmadıkca ot iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 siz hala yasak mı sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Kendi evinizde yetiştirip tükettiğiniz CIGARALIK yediğiniz Big Mac'den daha az zaralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Big Mac yiyip araba kullanmak mı daha zararlı yoksa ot takılıp kullanmak mı :P 2 kere ot içicez diye lütfen OT kullanımını savunmayın. Tamam iyidir hoştur belki herkes bi kere deneyip ne oldugunu ne olmadığını görmesi gereken bişidir ama çıkıpda annesütünden yararlıymış gibi yorumlar yazmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bu arada otun reflekslere öyle ahım şahım bi etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Felç etmesine gerek yok zaten etkili olması için. %30 azaltması demek gayet riskli demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Absolut said: Big Mac yiyip araba kullanmak mı daha zararlı yoksa ot takılıp kullanmak mı :P 2 kere ot içicez diye lütfen OT kullanımını savunmayın. Tamam iyidir hoştur belki herkes bi kere deneyip ne oldugunu ne olmadığını görmesi gereken bişidir ama çıkıpda annesütünden yararlıymış gibi yorumlar yazmayın lütfen. Abi içki içip araba kullanmak ot içip kullanmaktan daha zararlı ama kimse sırf bu yüzden onun yasaklanmasını savunmuyor, bu niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yok katılıyorum o konuda zaten, sadece alkol gibi değil. aslına bakarsanız tamam keyif verici bi madde sonuçta ben isterim legal olsun fakat alkolle vs kıyaslanması doğru değil. zira legal olunca şimdiki gibi gizli gizli edinilip evlerde ufak çaplı partilerde kullanılıp sızıp zıbarılmayacak. nasılsa serbest denilip cebe atılıp arabalarda dönecek, mekanlarda dönecek yani aslında alkolden çok daha tehlikeli olacak. o yüzden bu şekilde gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Alkolle araba kullanmak iyi bişi demiyorum ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ama alkol yasaklansın da demiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bu arada yanlış anlaşılmasın ben yasallaştırılmasını ya da iyi bişeymiş gibi yansıtılmasını savunmuyorum. Sadece savunduğunuz fikirlerin arkasındaki dayanağın geçerli olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 legal olmasın. ulu orta kızlar içecek sonra takılıcaz edicez, sabah beni seviyor musun diye sorucaz, kızlar kafam güzeldi diycek. yek yeeea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Açıkcası alkolün daha manageble olduğunu düşünüyorum devlet tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Orası kesin,hatta İsveç modeli gibi olmalı bana sorarsan,ama o ayrı bir tartışma konusu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 nomsaR said: legal olmasın. ulu orta kızlar içecek sonra takılıcaz edicez, sabah beni seviyor musun diye sorucaz, kızlar kafam güzeldi diycek. yek yeeea :( ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Neresi kesin? Sen esrarı yasallaştırdığın zaman kontrolünün ne kadar zor olacağını şu anda zaten kestiremezsin, orası ayrı konu ama ben sanmıyorum kontrolünün çok zor olacağını. Yetiştiren adamı belli olur, dağıtanı belli olur satanı belli olur. Yani tabii ki bunun kaçakçısı boku püsürü olacak da devlet kontrolüne daha yatkın olan alkollü ürünlerinki kadar inanılmaz geniş bir kaçak içki piyasası yakalayabileceğini sanmıyorum zaten yıllardır yasak olan bir maddenin yasallaştıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ülkede youtube yasaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar