Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ot icenlerin %60 i cok ileri gitmeden yasalari deliyim, tabulari yikiyim herkezden farkli cool oliyim diye bu zikkima basladigindan serbest biraksalar bagimli sayisi duser direk zaten sigarayada baslayanlarin %60 i aynen bu sekil genc yasta aileye ve sisteme isyanla okul tuvaletlerinde icerek basladi zikkima sdafasdf insanlar tuhaf yaratiklar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ama abi ben otun uzun vadeli kullanimda beynini bosalttigi insan gordum yani bizzat adam idiot olmustu boyle siz de gormussunuzdur? Nasil zararsiz diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 The Union: The Business Behind Getting High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 mexica kartelleri tedirgin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 10 yıldan fazla kullanımında ciddi zararlar olduğunu bende okumuştum. Erkeklerde göğüs büyümesi filan yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sigara içmek tamamen poserlık. ama uyuşturucu kullanan adama saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sacmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ulan madem millet istiyo, bari karteller fahiş karlar elde edip güçleneceğine o geliri de ben elde edeyim diyen devletler açabilir kullanıma. onun dışında bariz zararlı, rekreasyonal kullanıyorum sen anlamazsın hacı diyen adamlar doluşur buraya da, bi kere hakiki kreasyonal bi iş yapmışlar mı sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 barnacle said: sigara içmek tamamen poserlık. ama uyuşturucu kullanan adama saygı duyarım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 günümüzde sigaradan kaynaklı önümler mi daha fazla, uyuşturucudan kaynaklı ölümler mi? böyle bir araştırma yada istatistik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sigarayı 132234234234 milyor kişi içiyor, uyuşturucuyu belki milyonda biri adam kullanıyor. sence hangisi daha fazla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Uyuşturucuyu sigara yoğunluğunda kullanan biri emin ol çok daha önce yattara olur. Sağlık sorunu olmasa dahi trafik kazası vs gibi bişiden gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 eheueh iyiymis ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Absolut said: Sigaranın yasaklanması gereken bir çağda otun özgürlüğünü savunmak biraz komik oluyor aslında. Yanliz ot sigaradan daha zararsiz. Sigarayi gectim asil alkol yasaklanmali, http://www.crimeandjustice.org.uk/opus1714/Estimating_drug_harms.pdf Ha bana kalirsa hic birsey yasaklanmamali ama tabular nedeniyle gereksiz olan bir suru yasa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kimse birbirine zorla icirmiyo sigarayi, alkolu, otu. hicbiri yasak olmamali. tabi insanlari iyice bilinclendirmek gerek oyle alin lan artik serbest dememek lazim. ozellikle genclere, hem zararlari hem de nasil bir sey oldugunu daha o "iceyim de gostereyim herkese buyudugumu" mantigiyla denemeden once ogretmek lazim. ondan sonra birakirsin zaten ister icer, ister icmez. kime ne? ben acikcasi otun en fazla sigara kadar zararli olmasina ragmen bu kadar farkli gorulup, tabu haline gelmesini devletin kontrolunde olmamasina bagliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 evet ot sigaradadan da alkolden de daha az zararlı ama içerken içine tütün koyuluyor ve sigaradan daha heyecan verici ve hızlı yöntemlerle ciğerlere çekildiği için normal tütünden daha zararlı oluyor. nedense legölaayz it diye gezenlerin hepsi bu gerçeği unutuverir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tütün koymak zorunda deil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Black-ice said: evet ot sigaradadan da alkolden de daha az zararlı ama içerken içine tütün koyuluyor ve sigaradan daha heyecan verici ve hızlı yöntemlerle ciğerlere çekildiği için normal tütünden daha zararlı oluyor. nedense legölaayz it diye gezenlerin hepsi bu gerçeği unutuverir :) icine tutun koyuldugu icin daha zararli oluyosa, tutunu yasakliyalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu adama hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 memlekette yeterince aptal yok bide ot içip aptal oluyonuz başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Marty said: Black-ice said: evet ot sigaradadan da alkolden de daha az zararlı ama içerken içine tütün koyuluyor ve sigaradan daha heyecan verici ve hızlı yöntemlerle ciğerlere çekildiği için normal tütünden daha zararlı oluyor. nedense legölaayz it diye gezenlerin hepsi bu gerçeği unutuverir :) icine tutun koyuldugu icin daha zararli oluyosa, tutunu yasakliyalim? ya arkadaş hemen atarlanıyosunuz üstünüze alınıyosunuz. gerçi ben de karşıymışım gibi yazmışım haksız da değilsin. benim demem şu ki: yasal olmasın demiyorum zaten yasal olsun bence de. ama zararsızmış gibi davranılmasın. zararlı işte. ciğere zararını geçtim bütün gün mal gibi gezen kişiliği değişen insanlar oldu etrafımda; buyur ben de sosyal açıdan zarar gördüm bence de bu açıdan zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Beyler devlet babamızdan iyi mi bileceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 neyi tartışıyosunuz anlamadım ki, ot zararlı, ot güzel bişey, ot yasaklanmamalı, ot insan gibi içilmeli, ot içen ona buna sataşırsa dövülmeli. alkolden farkı yok işte, alkol güzel, satışı yasak değil ama araç kullanırsan kaza yapar başkalarına da kendine de zarar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 atarlanmadim ya, cumlenin sonuna X( soyle bisey koysaydim daha iyiydi heralde tabi ki zararli, sigara da zararli, alkol de zararli ama belli bi yasi gecmis insan bunlarin zararlarini bile bile yine de iciyosa kimsenin bunlar sana zararli kardes yok artik icmiyosun dememeli diyorum sadece. zarari sadece kendine oldugu surece np olmali. tabi coluk cocugu vsyi karistirmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ülkede bir 18 yas saplantisi var zaten... 17de bi bok diilsn ama 18 olunca adam oluosun... sigara bira alabiliosn.. sanki dogum gununde bi ısık indi adama aklı basina geldi.. zararini bilerek icmek isteyen adama yasak koyamazsn.. devlet olarak cok istiosan halkinin saglgni korumayi.. git havayi suyu temizle insanlarin zevkine karisma... adam alsın rakısını birasini keyfine baksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar