HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 MSI Ati Radeon 5870 ekran kartım var. Sorunsuz kullandım epeydir. Demin eve geldim ekran kartından AŞIRI bir ses çıkıyor. Sanki fan motoru bozuk gibi. (teknik bilgim yok salladım). GRRRRRRRRRRR diye gidio ses. Ses ondan geliyor bu arada, elimle durdum fanı vs ses gidiyor. Kasaya birkaç kez çaktım ses gitti geri geldi. Ekran kartını çıkardım elektrik süpürgesiyle fanını fln çektim ses gitti, 2-3 dakika sonra tekrar başladı. Var mıdır fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 vidalarini kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 vidası yok ayrıca durup dururken vida niye sorun çıkarsın bilemeidm ha ciddiye almalımıydım bilmiorm fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 çok toz birikmi$ olabilir , yada vidası gev$emi$tir dendiği gibi. basınçlı hava üfle fana bi dene istersen, elinle pek kurcalama sapıtıyor bazı fanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Direk distribitorunu ara. MSI Türkiye Yetkili Teknik Servisi ile İrtibat Kurun: ANKO Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Tic. A.Ş Adres : Bağdat Cad. Çoşkun Sk. No: 16/1 Maltepe - İSTANBUL Tel : (0216) 371 12 00 PBX Faks : (0216) 441 63 47 E-Mail : [email protected] Web : http://www.ankobilgisayar.com MSI'da tamir yok diye biliyorum. Yanılıyorda olabilirim. Tamir yoksa bire bir değiştirirler. (Tabii garantisi varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 evet toz tıkamaya başlamış, böyle kullanmaya devam edersen yakında bozulur. temizlemeyi dene, fayda etmezse garanti geçmeden bozulacağını ümit et. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 HolyRaider said: Ekran kartını çıkardım elektrik süpürgesiyle fanını fln çektim ses gitti, 2-3 dakika sonra tekrar başladı. Var mıdır fikri olan ? tam çekememişsin bence. kompresor yoktur büyük ihtimalle ama varsa bi üflet ekran kartınn fanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bence problem toz değil yağlarsan düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 amd kartların en büyük sorunu bu vapor soğutma yoksa bir süre sonra su kaynatıyor gibi ses çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 amd kart diyince garipsedim bi an ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 6800gt faciamdan sonra zor dönerim gibi nvidiaya. belli de olmaz tabi büyük konuşmamak lazım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar