asangel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 banaydı yaa nasıl hatırlamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bi dakka!!! tamam bana degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 hepiniz dombilisiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 di said: yapariz bi kerebic bulusmasi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Abi kerebic gibi bir tatli icin yapilabilecek hareketler bunlar katiliyorum ama hic biriniz degildiniz sanki. ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 KARA MURAT BENİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 banaydı, msnde söz vermiştin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 gelip gelip fotografa bakiyorum ilk sayfadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 vaniLLe said: hepiniz dombilisiniz! sensin o. dombili olmamak için haftasonları kıçımı yırtıyorum ben be. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 numberten said: KARA MURAT BENİM! I AM SPARTACUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 evet bana bana bana hepimize be rezil iğrenç tatlılar hiç mi tatlı yok sizde ha? nedir bunlar ha? nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? onlar künefe istiyor, keşkül istiyor, baklava istiyor, sütlaç istiyor. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor, küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek, küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. hiçbir işe yaramayan, asalak gibi yaşayan sizler. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 BENİM LAN!! bu arada neden açmıyorsunuz bu konuları konu dışına arkadaşım.. canım benim. açsanıza konu dışına. tüm mesajları siler, editlerdim bi tek benimki kalırdı.. a-aaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi kerebic geleneksel bi kurabiye,bayramlarda yapılır,bizim buralarda(iskenderun) kömbe denir :P cayla beraber 10 numara gider ici fıstıklı biraz extreme olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Longshanks said: evet bana bana bana hepimize be rezil iğrenç tatlılar hiç mi tatlı yok sizde ha? nedir bunlar ha? nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? onlar künefe istiyor, keşkül istiyor, baklava istiyor, sütlaç istiyor. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor, küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek, küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. hiçbir işe yaramayan, asalak gibi yaşayan sizler. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 daha once yemedigim, tadini bilmedigim, ilk defa gordugum, adi kerebic!?!? olan biseyi niye canim ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 içinde fıstık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 o kreması yok mu o kreması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bir de fistigin tek basina tuzlu yenmesi, fakat tatlilar konmasi garibime gitti simdi. gerce tuzlusunun bile kendisi esasinda biraz tatli. sadece fistik degil tabii, aslinda tuzlu da denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Şuruplu tatlı yiyemiyorum iğrenç geliyo.o baklava falan ağzımda nasıl büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 senko said: gelip gelip fotografa bakiyorum ilk sayfadaki. aynen ya :( gece gece nasl tatli cekti canm anlatamam.. aaa dur ben daha pazar sabahi geldm istanbula hemde mutfaktaki 3 paketle birlkte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bunlar kerebiçi yesin, sen bana cezerye yolla timoti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 of cezerye. bence banadır sözün tim. bence en çok banadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Cezerye su tatli yaninda hic bisey canlarim inanin bana. Selin sana ayiricam ama sag salim gelirse tatli. Ev hediyesi olarak birakirim yakinlardan gecip. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi yengeyi de al buyur gel, ordan burdan geçme boşu boşuna, yemek de yaparım, kek de bişiririm size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar