Snake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kalktığımda o gün çok garip hissediyorum kendimi. biraz melankolik havaya giriyorum sebepsiz. etraf biraz daha farklı görünüyo. hlep plox :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 uyuduğun kayıp zamana üzülüyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aynen, normal. bir kere sağlıklı bir piskoloji için gün ışığına ihtiyacımız var. ayrıca çok uyuduysam 10-12 saat, net bir uyuşma oluyor kafamda. gece yapacak çok şey oluyor, ne bileyim daha üretken oluyor insan evet ama, dinç olmak için hakkaten gündüz yaşamak lazım. ha ben başarabildim mi erken yatıp erken kalkmayı? hayır. aynen derken ilk mesaja dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ya o garip bi dongu. zaten bu uyusukluk, ruh hali yuzunden oyle uyuyorsun gunduzleri. bide o olunca iyice gariplesiyo durum. bi ara 1 hafta filan gunesi goremedim hiç okulda. aksam 8 de kalkıyodum en erken filan. gunes dogarkende yatıyordum. cok boktan bi durum o. 2 gun uyuma hiç sonra duzgun saate rast getir yat. duzeliyor oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 10-12 saat uyuyunca kandaki O2 oranı düşüyor epey, ondan uyuşuk hissediyorsun gün boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 olur arada öyle gençlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 dünya karanlık olsa sadece gece yaşasak keşke ben gunduzden nefret ediyorum.saat aksam 5-6 oldu mu hava karardımı otomatik olarak böyle bi kendime geliyorum ya gunduz kendimi çok saçma hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sen vampir olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gündüz uyudugum zaman uyandıgımda çok başım ağrıyor benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Gayet normal hissettiğiniz şeyler, vücudunuzun düzgün çalışabilmesi için gece uykusuna ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ben gündüz uyuyunca uyanamıyorum. dün gündüz uyumuştum mesela şimdi uyandım 29 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 pisman oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Snake said: kalktığımda o gün çok garip hissediyorum kendimi. biraz melankolik havaya giriyorum sebepsiz. etraf biraz daha farklı görünüyo. hlep plox :( gece uyursan bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 erken uyaninca relax oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ben de bir takım problemlerimle yüzleşmekten kaçtığım için gündüzleri uyumayı tercih ediyormuşum. Uyandığımda da baya ciddi baş ağrısı çekiyorum. O 2 saatlik uyku hiç enerji vermiyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 PrudenT said: ben gündüz uyuyunca uyanamıyorum. dün gündüz uyumuştum mesela şimdi uyandım 29 saat sonra. yuh abart abart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ben asla gündüz uyumam küçükken bi kestiriyim diye yatmıştım akşam güneş batarken uyandım sandım ki güneş doğuyo sabah oldu bi baktım güneş batıda ANANAVRADINI KIYAMET KOPCAK diye heyecan yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hıı çok komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Snake said: kalktığımda o gün çok garip hissediyorum kendimi. biraz melankolik havaya giriyorum sebepsiz. etraf biraz daha farklı görünüyo. hlep plox :( e abi kalktığında gün bitmiş oluyor daha kötü ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 günaydın millet _O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 napae said: hıı çok komikmiş komik değil işte ben bildiğin joseph joseph oldum kıyamet alameti sanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 pascalnouman said: PrudenT said: ben gündüz uyuyunca uyanamıyorum. dün gündüz uyumuştum mesela şimdi uyandım 29 saat sonra. yuh abart abart valla abartmıyorum öyle bi susamışım ki dilim ağzıma yapışık uyandım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ardeth said: Snake said: kalktığımda o gün çok garip hissediyorum kendimi. biraz melankolik havaya giriyorum sebepsiz. etraf biraz daha farklı görünüyo. hlep plox :( e abi kalktığında gün bitmiş oluyor daha kötü ne olabilir olur mu gun yeni basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bende de şey var mesela ailemle yaşıyorum ben şimdi bazen sabahlıyorum proje için sonra öğlen yatıyorum bi kalkıyorum evdekiler uyumuş falan saat olmuş 2, akşam yemeği yenmiş bilmemne. moralim bozuluo. tabi yapmıyorum artık spor yaptığımdan düzenli yaşadığım için. siz de yapmayın. (bi vize final zamanı yapın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar