Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gündüzleri uyuduğum zaman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen, normal. bir kere sağlıklı bir piskoloji için gün ışığına ihtiyacımız var. ayrıca çok uyuduysam 10-12 saat, net bir uyuşma oluyor kafamda.

gece yapacak çok şey oluyor, ne bileyim daha üretken oluyor insan evet ama, dinç olmak için hakkaten gündüz yaşamak lazım. ha ben başarabildim mi erken yatıp erken kalkmayı? hayır.

aynen derken ilk mesaja dediydim.
Mesaj tarihi:
ya o garip bi dongu. zaten bu uyusukluk, ruh hali yuzunden oyle uyuyorsun gunduzleri. bide o olunca iyice gariplesiyo durum. bi ara 1 hafta filan gunesi goremedim hiç okulda. aksam 8 de kalkıyodum en erken filan. gunes dogarkende yatıyordum.

cok boktan bi durum o. 2 gun uyuma hiç sonra duzgun saate rast getir yat. duzeliyor oyle
Mesaj tarihi:
dünya karanlık olsa sadece gece yaşasak keşke

ben gunduzden nefret ediyorum.saat aksam 5-6 oldu mu hava karardımı otomatik olarak böyle bi kendime geliyorum ya

gunduz kendimi çok saçma hissediyorum
Mesaj tarihi:
Snake said:

kalktığımda o gün çok garip hissediyorum kendimi. biraz melankolik havaya giriyorum sebepsiz. etraf biraz daha farklı görünüyo. hlep plox :(

gece uyursan bişeyin kalmaz
Mesaj tarihi:
Ben de bir takım problemlerimle yüzleşmekten kaçtığım için gündüzleri uyumayı tercih ediyormuşum. Uyandığımda da baya ciddi baş ağrısı çekiyorum. O 2 saatlik uyku hiç enerji vermiyor bi de.
Mesaj tarihi:
ben asla gündüz uyumam
küçükken bi kestiriyim diye yatmıştım
akşam güneş batarken uyandım
sandım ki güneş doğuyo sabah oldu
bi baktım güneş batıda
ANANAVRADINI KIYAMET KOPCAK
diye heyecan yapmıştım
Mesaj tarihi:
Snake said:

kalktığımda o gün çok garip hissediyorum kendimi. biraz melankolik havaya giriyorum sebepsiz. etraf biraz daha farklı görünüyo. hlep plox :(

e abi kalktığında gün bitmiş oluyor daha kötü ne olabilir
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

PrudenT said:

ben gündüz uyuyunca uyanamıyorum. dün gündüz uyumuştum mesela şimdi uyandım 29 saat sonra.

yuh abart abart

valla abartmıyorum öyle bi susamışım ki dilim ağzıma yapışık uyandım hatta
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Snake said:

e abi kalktığında gün bitmiş oluyor daha kötü ne olabilir

olur mu gun yeni basliyor.
Mesaj tarihi:
bende de şey var mesela ailemle yaşıyorum ben şimdi bazen sabahlıyorum proje için sonra öğlen yatıyorum bi kalkıyorum evdekiler uyumuş falan saat olmuş 2, akşam yemeği yenmiş bilmemne. moralim bozuluo. tabi yapmıyorum artık spor yaptığımdan düzenli yaşadığım için. siz de yapmayın. (bi vize final zamanı yapın)
  • Yeni Oluştur...