pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 delinin orta da guzeldi gecmeyelim onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 deli orta acdi lol yemek masasindan firladim ellerim yaglii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Red said: aktiftablet said: DarKRideR said: abi schuster belirli bir şablonda oynatmaya çalışıyor. Aslında gördük ki Porto maçında Quaresma'sız, Guti'sizde istersek oynayabiliyoruz o düzende, Sadece oturması ve futbolcuların bilgilendirilmesi gerek, üstüne üstlük altta bekleyen Onur, Necip gibi adamlar da takıma gerçekten can katıyor. Bu sezon ŞL falan iyi olurdu da önemli olan takımın istikrarlı bir oyun sergilemesi benim için Şu bir takım gslilerin gelip "aynı geçen seneki biz" diyerek kendi takımlarının yarattığı derin acıyı hafifletme çabaları komik. BJK kaybettiği maçlarda da (ör: Porto, 0-3) çatır çatır top oynadı, iki adam sakatlandı diye bitmedi takım. Schuster'in tek hatası kaleci Hakanda ısrar etmesi oldu ki malubiyetlerin çoğu hakan yüzünden geldi. Zaten şu an ligdeki en iyi takımız devre arası bir iki doğru transfer yapılırsa hepten rakipsiz oluruz. edik. Schuster de hiiç bi yere gitmiyo, heveslenmeyin. o gsli benim.valla çatır çatır oynadık fakat 3-0 yenildik çok komik :) çatır çatır oynadık kayseriye 1-0 yenildik. beşiktaş q7 varsa var.bunuda ilerleyen zamanlarda sürekli gorucez beşiktaşın kadrosu cok kotu.guti bobo ernst q7 harici at çöpe.ya çok genç tecrübesiz adamlar yada nihat fatih tekke tabata hilbert falan filan.saçma sapan karışık bir kadro 1-2 maç tek kale oynadı işte beşiktaş super hucumla yendi takımları.iş ciddi rakibe gelince tırt q7 ligdeckac gol atti da bunu diyosun? izlemeden konusuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 said: Guti orta sahada topla buluşur buluşmaz sol kanattan hareketlenen İbrahim Üzülmez'e harika bir pas gönderdi.. İbrahim topu aldı, kafasını kaldırdı ve uzak direğe müthiş bir orta gönderdi...Uzak direğe doğru koşu yapan Bobo'ya o noktada sadece dokunmak kaldı... Ve bu golle Beşiktaş 1-0 öne geçti.. bugünleri de mi görecektik? doping testi yapılsın bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 herşeye gol olarak bakan bir taraftar daha.bir insanın iyi oynaması takımını sırtlaması için maç başı 2 gol atması gerekmiyor ben fenerinde beşiktaşında butun maçlarını izliyorum yani maksat antilik olsun diyede konusmuyorum.mesela feneri beşiktaş ve gs den daha iyi durumda goruyorum.futbolcuya dayalı bir sistemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Oha Necip'in golüne gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 necip attii 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 nasıl bir gol o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Necip uysal necip uysal necip uysal necip uysaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 su nebula ` da Pink kimse skill kasimim ilk bittigi an gz de kesicem bu arada macroda yakaliyor danaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kafa güzel galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 GOOOOOOOOOOOOOooooooooooooool gerçek genç necip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Red said: herşeye gol olarak bakan bir taraftar daha.bir insanın iyi oynaması takımını sırtlaması için maç başı 2 gol atması gerekmiyor ben fenerinde beşiktaşında butun maçlarını izliyorum yani maksat antilik olsun diyede konusmuyorum.mesela feneri beşiktaş ve gs den daha iyi durumda goruyorum.futbolcuya dayalı bir sistemi yok farketmez. q7 takim flan surtlamadi. bjk her turlu oynuor. gsnin dustuu hallere dusecegini ummak hayal. bu arada Ersan 40 yildir bjk defansinda oynuyormus gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 q7 takim falan sirtlamadi ama q7'nin yoklugunda besiktas lig 10.luguna dustu. herhalde q7'nin masoru falan sirtliyordu takimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 beşiktaş lider falan herhaldebizim haberimiz yok kucumsediğiniz galatasrayla aynı puandasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 henuz degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 BJK her türlü oynuyor dediğin son 4 maçına bakarsak pek oynamıyor. GS'nin düştüğü hallere düşmesi hayal falan değil, daha beteri çoktan oldu bile. Geçen sene GS'nin 9. haftada 22 puanla 2. sırada yer alırken 26. haftaya kadar ilk 3ün dışına hiç çıkmamıştı. BJK'nın lig başından beri durumu ortada. Aynı durumda beşiktaş 9. haftada 13 puanla (8 puan geride) 7. sırada (4 sıra geride) olduğunu göze alırsak, hala "geçen seneki gs gibi olmicaz" demeyin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Besiktas forumunda Gese cok iyi febe cok iyi dicek halimiz yok herhalde takmayin siz bu forumu Besiktasli degilseniz:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 forum denmez ona topic denir :)-D(td)(tu):?:)-D::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 2 haraketde faul be yapma hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 topic`in Turkce`si ne dayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 topic özel isim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konu diyelim ozaman(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 başlık sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar